Petti Fyri Petti 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Petti Fyri Petti

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Volebush
Member

12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Petti Fyri Petti    wo 3 jan 2018 - 22:58

• “If you've lost, you've lost.”  •

De dag was begonnen zoals altijd. Nacht werd dag en de vroege vogels, inclusief de katten, werden stillaan wakker. Het leven van een warrior kende geen uitslapen en dus was ook de grote kater opgestaan. Hij had zich teruggetrokken om zich even op te frissen en dan letterlijk door een frisse duik te nemen in een van de Starpools. Sinds zijn ontmoeting met Mudpuddle daar, ging hij er vaker naartoe. Niet persé omdat de ontmoeting hem geraakt had, maar omdat hij het land wel mocht. Onderweg terug naar huis, drogend in de wind had hij nog een schriele vogel gevangen. Die had hij op de prooistapel gelegd, maar omdat er zo weinig prooi over was keerde hij met een lege maag terug naar het gebied. Nu stapte hij hongerig naar een nieuw onbekend doel. Niet meer jagen, dat was genoeg voor vandaag, maar misschien kon hij ergens een zonnig plekje vinden om te slapen. Of iets nieuws ontdekken. Zijn witte poten brachten hem naar een overgoten plek, overgoten van zon, maar niet zozeer warm. Hmmm… spijtig. Hij sprong wandelde een klein paadje op. Of het leek op een paadje, het was alleszins gelegen tussen twee rotsformaties. Volebushes nieuwsgierigheid werd gewekt. Hij wou graag weten waar het paadje naar leidden, gezien het pad zich dieper insneed in de rotsen. Vermits hij de wind rond zijn oren voelde waaien en hem hoorde brullen, bedacht hij dat dit pad gevormd was door de snijdende wind. Hij wandelde iets verder, draaide een bocht om en kwam in een heel nieuw universum leek het. Of gebied, als je het persé makkelijk wou. De wind wervelde hier in bochten wat een holle kamer deed ontstaan. Met zijn gouden kijkers ging hij naar boven. Het gesteente rees hoog boven hem, zeker twee vossenlengtes en hij zag hier en daar struiken overhangen. Hoewel de wind fel was, was het hier aangenaam. Deze werd duidelijk opgewarmd door de zon die in de eh… put scheen. De jonge kater richtte nu zijn blik op de grond en “Aaaaaaaaaaaah! Brokenstep laat een ander verschieten seg!”

+ Brokenstep
Volebush
Use your little grey cells mon ami


v o l e b u s h
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Petti Fyri Petti
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: