Silent widow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Silent widow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ospreypaw
Member

Beer
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Silent widow   vr 5 jan 2018 - 17:58

ospreykit
Nu de kittens bijna apprentices werden waren ze bijna volgroeid. Niet geestelijk, maar wel lichamelijk. Doorheen hun trainingen zouden de plompige vormen meer weggaan, maar de grootte en uitzicht hadden ze wel al van warriors. Daarom moesten ze ook op hun 6 moons uit het nest, dat werd te klein. Met de hoeveelheid siblings voelde Ospreykit dat ook erg. Ze dwaalde steeds meer weg, hoewel ze graag bij haar moeder zat. Hun band was erg sterk geworden, ze hield van haar mama. Van papa hield ze ook, maar die hield zich meer bezig met zijn zoons. De poes was nu echter niet van plan om te blijven. Ze wandelde een beetje doelloos rond, uitkijkend naar katten die ze kon volgen of imponeren. Het was beide even leuk. Uiteindelijk ging ze maar gewoon zitten, midden in de cavern. Zo zou ze wel aandacht krijgen. Of iemand kunnen bespieden.

+ Thornface
coded by modern-medusa of shine & cc


i will bleed form your bed, make it red like the ground outside your window        ♡
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Silent widow   wo 17 jan 2018 - 15:38

Zodra Hawkkit buiten de nursery stond, rekte hij zich uitgebreid uit. In de nursery was het ondertussen zo vol dat de kitten het gevoel had dat hij zich er niet genoeg meer kon bewegen, wat natuurlijk kwam doordat hij en zijn broertjes en zusjes al heel wat gegroeid waren. Hij was nog niet zo groot als een volgroeide Warrior, maar hij begon al aardig in de buurt te komen van hoe groot een Apprentice was. Voor hem betekende die krappe nursery maar één ding: Binnenkort zou hij zelf Apprentice worden, en hij was er zeker van dat de plaats waar zij sliepen veel ruimer was dan dit. Voor nu moest hij helaas (of gelukkig) nog van zijn kittentijd genieten.

Nadat het katertje zijn laatste poot eens extra had uitgerekt, keek hij om zich heen om te zien of er iemand was die met hem zou willen spelen - hij mocht immers al wat aan de grote kant zijn, hij was nog steeds een kitten. Hij liep wat verder weg van de nursery en het duurde niet lang voordat hij de bekende gevlekte vacht van zijn zusje, Ospreykit, opmerkte. Hij was haar toevallig van achteren genaderd, dus Hawkkit gokte erop dat zij hem nog niet had gezien. Dit bracht hem op het idee om zijn zusje eens goed te laten schrikken en de jonge tabby zakte snel door zijn pootjes, waarna hij langzaam op Ospreykit af sloop. Als ze hem niet zou zien zou hij op het laatste moment op kunnen springen om haar te verrassen, en wie hield er nou niet van verrassingen?IC post count: 16
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silent widow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: