Home Coming [Stag] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Home Coming [Stag]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mouse •
Member

Butter
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Home Coming [Stag]   ma 8 jan 2018 - 13:26

Hoewel Mouse nog maar een paar dagen oud was, was het een tevreden en rustige kitten. Nog wel in ieder geval. Het was niet bekend wie haar vader was en of hij een Tribe kat was, waardoor de jongste aanwinst van de Tribe misschien niet eens diens bloed droeg. Wel droeg ze bloed van Brindleleaf de Windclan kattin die enige tijd geleden in de Tribe terecht was gekomen en daar nu als lid van fungeerde. Dat ze nog vele halfbroers en halfzussen had, was haar onbekend. Of het ooit bekend zou worden lag geheel aan de enige kattin die er van af wist, Brindleleaf. De gestreepte kattin die ze haar moeder noemde en een kat waar ze nu al erg gehecht aan was. Zo kwam het dus ook niet als verrassing dat wanneer die desbetreffende kattin niet in de buurt was, de kleine blinde kitten haar irritatie wel liet blijken. Immers kende ze enkel haar geur, haar warmte en haar liefde. De zorg van een moeder op een kitten maakte meestal plaats voor een goede band, ook wanneer de kitten op eigen poten kon staan. Dat zou echter nog wel een poosje duren, het leven was nog jong en pas net begonnen. Een leven waarin ze geen broer kende omdat Dream overleden was kort naar zijn geboorte. Een zacht piepje verliet het nog tandloze mondje toen ze doorhad dat ze zich had verplaatst in het relatief warme nest van haar en haar moeder. Verward hief ze haar kopje waarna ze op gevoel richting haar moeder wou kruipen, dat haar moeder net op dat moment wat te eten was halen, had ze natuurlijk niet door. Immers had ze kort daarvoor nog diep geslapen. Toen ze de rand van het mosnest bereikte viel haar kopje over de rand heen, waarna  de koelte en koude van de grond haar een wat hardere klagelijke piep liet uitslaken.
Nou moe!
♥ Isa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stag •
Member

Elfje
127
Actief
Tú y yo nos llevamos el mundo por delante

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   ma 8 jan 2018 - 20:30


De gestreepte kater kwam de grot in met een paar anderen. Hij was uitgenodigd om mee te gaan jagen, iets wat hij graag deed om zijn steentje bij te dragen, maar blij was hij wel om terug te zijn. De koude wind die door de bergen heen waaide was toch nog even wennen. De grot was niet veel beter, maar het gaf haar inwoners beschutting en de warmte die de katten uitstraalden was toch aangenamer dan de buitenlucht. Eenmaal binnen schudde hij zijn vacht uit, proberende de kou weg te krijgen en voegde zijn prooi bij die die de rest van de Tribe had gevangen.
Toen hij op weg was naar zijn den om te kijken of er nog wat andere To-Be's waren waar hij een praatje mee kon maken maar een klagelijk gepiep deed hem van zijn pad afwijken. Nieuwsgierig als hij was, wilde Stag kijken wat er aan de hand was. Het geluid volgende kwam hij uit bij een bijna verlaten nest waar een jonge kitten lag. Toch was de geur van haar moeder, Brindleleaf, als hij het goed had nog niet zo oud. Zo lang was de kitten nog niet alleen dus, gokte hij. Een beetje ongemakkelijk, niet precies wetende wat hij moest doen, probeerde hij haar terug het nest in te krijgen. De kitten haar oogjes waren nog steeds dicht dus zo oud was ze nog niet dat ze het zelf zou kunnen en dus voelde hij zich wel wat verplicht te helpen.


An army of stags led by a lion would be better

than an army of lions led by a stag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Member

Butter
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   ma 8 jan 2018 - 21:26

Pootstappen kwamen in niet al te lange tijd dichterbij, en hoewel ze het niet kon horen voelde ze wel de warmte die de kat uitstraalde die dichterbij kwam. Haar gefrustreerde piepjes werden wat rustiger, kregen een meer hulpeloze en vragende toon, een die zelfs de jongste To-Be zou begrijpen. Een neus duwde haar beter het nest in waardoor de jonge kit iets omrolde en op haar flank bleef liggen. De warmte en zachte van het nest deed haar een tevreden zucht uitslaken. Haar rossige meer lichtoranje voorpootjes rekte ze uit om daarmee de ander zijn neus aan te tikken een vreemd geluidje verliet haar borstkas, alsof ze mismaakt snorde. Het was koud alleen in het nest en de andere kat betekende warmte en aandacht. Twee dingen die de kit geen straf vond en nodig had, immers hadden de jongste kittens hun moeder hard nodig om in leven te blijven. Zacht piepend omdat ze nog geen woordenschat had trok ze de aandacht van de ander. Ze was nieuwsgierig en vond de onbekende kat aardig. Immers lag ze nu weer heerlijk in haar nest. Toen ze haar kopje optilde nieste ze zachtjes door het mos dat er in prikte en de lichte verkoudheid die ze had doordat ze buiten in de koude geboren was.
♥ Isa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stag •
Member

Elfje
127
Actief
Tú y yo nos llevamos el mundo por delante

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   di 9 jan 2018 - 20:02

Tot zijn opluchting leek de kitten redelijk tevreden nu ze weer terug in haar nest lag, niet dat hij haar dat kwalijk nam. Maar voor hij nog een andere beweging kon maken schoten de pootjes van de rossige kit naar zijn neus, waarna die deze aan tikten en Stag kon een glimlachje niet onderdrukken. Normaal ging hij niet met kittens om, maar misschien zou hij dat eens vaker moeten doen, het kon leuk zijn bleek het, zelfs als ze nog niets zelf konden. Hij hoorde een soort gesnor uit het borstkasje van de kitten voor hem komen. Blijkbaar dacht zij er dus hetzelfde over. Ze begon weer zacht te piepen, al had hij dit keer het gevoel dat het was omdat ze zijn aandacht wilde voor iets. Niet wetende voor wat wachtte hij even af en zag hoe ze haar kopje optilde en moets niezen.
Natuurlijk! Nu pas bedacht de gestreepte kater zich dat ze het waarschijnlijk kouder had dan iedereen in de Tribe, ze was immers nog maar zo'n klein en jong ding. Voorzichtig kroop hij wat dichterbij zodat hij haar een beetje warm kon houden tot haar moeder weer terug was. "Zo beter?" Vroeg hij, niet wetende of ze hem überhaupt wel begreep, waarschijnlijk niet.


An army of stags led by a lion would be better

than an army of lions led by a stag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Member

Butter
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   za 13 jan 2018 - 18:52

Dat Mouse later beschreven zou kunnen worden als een trouwe redelijk sociale kat, was waarschijnlijk nu al te merken. De kleine pasgeboren kit had nu al een Tribe kat's aandacht getrokken. Veel meer dan piepjes kon de kleine rossige kitten nog niet uitbrengen, maar het was voldoende om hem te doen reageren op haar wensen, welke best eenvoudig waren. Warmte, liefde en eten, dat was alles dat ze nodig had en waardoor ze op zou groeien tot een sterkere kitten en later wellicht een Hunter, de kans dat ze Cave Guard zou worden was nihil, immers was ze slank en smal gebouwd, zoals een Windclanner en dus zou haar talent op het jagen liggen en zoals de tradities van de Tribe waren, zou ze na haar bouw een Hunter worden. Snorrend had ze hem bedankt en hoewel het door haar leeftijd nog niet zo volmaakt en rustig klonk als bij een volwassen kat of zelfs een adolescent, het was een duidelijke boodschap. Mouse was tevreden, echter begon ze het toch wel koud te krijgen en dus piepte ze nogmaals in de hoop dat hij haar tweede boodschap ook zou begrijpen, net zoals hij de eerste had begrepen. Een warme vacht streek langs de hare, voordat de ander bij haar kwam liggen, tevreden legde ze haar kopje tegen een van zijn poten neer waarna ze dichter tegen hem aan knoop en haar mondje opende in een tevreden gaap. Ze mocht deze kat nu al, ook al kon ze hem niet zien en enkel zijn geur ruiken, die trouwens soortgelijk was aan die haar moeder droeg, alleen dan wat mannelijker misschien. De ander maakte een geluid, die ze niet begreep en vragend hief ze haar kopje, waarna ze die schuin hield en een tevreden zuchtje uit slaakte. Hiermee onbewust antwoord gevende op zijn vraag.
♥ Isa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stag •
Member

Elfje
127
Actief
Tú y yo nos llevamos el mundo por delante

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   wo 24 jan 2018 - 20:18

Bij het ruwe gesnor van de kitten kon hij een glimlach niet onderdrukken. Als haar personaliteit die ze nu had zo zou blijven, dan zou ze zo iedere kat uit de Tribe om haar pootje gewind hebben, bewust of onbewust. Het was toch wel leuk om te zien dat de Tribe er al weer een goed belovende aanwinst bij had.
Nadat hij tegen het kleintje aan was gaan liggen om haar wat warmte te geven legde ze haar kopje op een van zijn poten. Wel, hij kwam hier dus niet snel weg. Al was dat niet bepaald het ergste geval. Ondanks dat de rosse kitten nog geen echt gesprek kon houden, had hij het naar zijn zit. Kittens vermaken was blijkbaar iets waar hij een natuurlijk talent voor had. In ieder geval, zo bleek het uit deze situatie. Bij het geluid van zijn stem hield de kitten haar kopje schuin in verwarring. Dat had hij al wel verward. Ze was nog zo jong, woorden verstaan en praten kon ze dan ook nog niet. Wel slaakte ze als antwoorden een tevreden zuchtje. Dat beantwoorde zijn vraag, al wist ze het zelf dan misschien niet. Zelf legde hij nu ook zijn kop tevreden neer op de grond van het nest.
~Sorry, laat en nogal flut


An army of stags led by a lion would be better

than an army of lions led by a stag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Member

Butter
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Home Coming [Stag]   za 10 feb 2018 - 17:00

De kat die haar moeder niet was, leek het niet erg te vinden om met haar opgezadeld te zijn. Dit betekende dus ook dat de kleine dondersteen heel tevreden de plek naast hem had ingenomen en tevreden spinnend ontspannen weg dutte. Een kleine kitten van haar leeftijd deed nog niet zo veel, behalve eten en slapen. Ze groeide als kool, dat was een ding dat zeker was. Ze had weinig over gehouden aan het avontuur dat haar geboorte was geweest, behalve het leven op een andere manier. Niet meer veilig verborgen in haar moeder's buik in plaats daarvan leerde ze de wereld kennen. De wereld die zowel mooi als lelijk kon zijn, moeilijk en makkelijk. Ze zou veel leren voordat ze de leeftijd van de kater naast haar zou bereiken. Zoals elke kitten beaamde was ze ook nieuwsgierig en dus kon ze het ook niet laten om met haar neusje de geur van de onbekende kat te onderzoeken. Zacht snuffend drukte ze haar kleine koude neusje in zijn poot waarna ze piepte. Hoewel ze normaal gesproken er niet rustiger van werd als haar moeder lang weg was, was het nog niet zo erg nu ze een ander bij zich had die haar beschermde tegen de koude en ook nog eens goed gezelschap was. Een zacht piepje klonk, bijna op een vragende toon. Wie was die ander eigenlijk, hoewel zijn geur op die van haar moeder leek en daarbij hielp haar te ontspannen, was het niet geheel haar moeder's geur...  
♥ Isa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Home Coming [Stag]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Nursery-
Ga naar: