Whoops 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Whoops

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firepaw
Member

H O M M E L
166
Actief
► how can you be the prince of someplace you might never see again?

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons ►
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Whoops   ma 8 jan 2018 - 18:30

De gloednieuwe apprentice kwam net binnen met spullen voor zijn nest die hij ging maken waar hij de komende paar moons in zou moeten slapen. Althans, als de Clans de komende paar moons niet zou verhuizen ofzo. Maar daar had hij niet op gerekend, en had dus zoveel mogelijk troep bijeengeschraapt om een perfect nest te maken. Iet wat onhandig strompelde de jonge kater naar het plekje dat hij had geclaimd voor zijn nest, vlak naast die van Icepaw. Met een plof liet hij de spullen op de grond vallen. Met een frons keek Firepaw naar de kleine stapel, en snuifte diep. Hé? Hij had toch veel meer materiaal verzameld dan dit? Minachtend pookte Fire in het kleine bultje, en keek vervolgens zoekend om zich heen. Oh! Hij kon zich wel voor z'n kop slaan, hij had een heel spoor achterlaten. Die zou hij nu allemaal op moeten rapen vóór iemand anders er mee vandoor zou gaan. Vlug maakte hij de hoop wat platter, om vervolgens met een drafje zijn weg terug te nemen. Eén voor één raapte hij zijn verloren materiaal op, maar omdat hij niet op zijn omgeving lette, botste hij per ongeluk tegen een ander op. Een beetje verbaasd stapte Firepaw achteruit, er van overtuigd dat die er zonet nog niet stond. "Eh, oh, sorry..." mompelde de rode kater een beetje geschrokken. Zijn oogjes vlogen echter open toen hij zag tegen wie hij aangelopen was. Oeps..

- Oceanbreeze eerst c:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Whoops   ma 8 jan 2018 - 18:58

Zelfs de jongste Leader en vast en zeker ook de oudste Leader konden best wel iets amuserend gebruiken. Leaders waren van nature niet allemaal, serieus en streng. Hun taak echter vroeg het af en toe wel van hen, Oceanbreeze was behalve een Leader ook nog eens een moeder en dus had ze een zachte plek ontwikkeld voor de jonge katten die onder haar toezicht stonden en ook andere jongeren waarmee ze in contact kwam als ze haar aanspraken. Moesten ze het echter wel durven. Laatst was ze zo ook in gesprek geraakt met Innerkit, een Shadowclan kitten die duidelijk wat meer aandacht nodig had gehad en daarbij waarschijnlijk ook iets nuttigs had willen doen. Tenminste als ze haar woorden had moeten geloven en dat deed ze, immers had ze in Innerkit's ogen een blik gezien die haar daarvan had verzekerd. Nu was het amuserende een jonge vlamkleurige Apprentice, die waarschijnlijk benoemd was in de afgelopen Ceremonie. Haar blauwe ogen glinsterden met een interesse en warmte die bij haar bekend was. Terwijl ze hem zag prutsen met het materiaal dat hij verzameld had voor zijn nest, bleef ze op een gepast afstandje toekijken, terwijl haar blik af en toe snel naar de rest van de omgeving ging. Ze had ook andere taken en kittens die ze af en toe in de gaten moest houden. De desbetreffende Apprentice, leek haar echter nog niet opgemerkt te hebben en voordat hij het wist botste hij tegen de Windclan Leader op, die zachtjes snoof. Al was dat niet in irritatie, gezien de glimlach die op haar gezicht stond en die daarmee verwarmde. Verbaasd stapte de Apprentice achteruit waarna hij ietwat geschrokken mompelde. "Eh, oh, sorry..." Hierna vlogen zijn ogen pas echt open, waarschijnlijk nu hij beter keek had hij eindelijk door wie er voor hem stond. Oceanbreeze grinnikte zachtjes voordat ze haar kop sierlijk schuin hield. "Nest aan het maken?" Mauwde ze op een droge toon, die aangaf dat hij niet in de problemen was. "Één tip, let altijd op je omgeving. En misschien wat minder in een keer mee proberen te nemen. Dat is waarom Warriors hun prooi begraven en later op halen, zodat ze niets onnodig mee hoeven te sjouwen, daarbij jaagt het lastig met de mond vol." Glimlachte ze met een ondeugende twinkeling in haar mooie heldere blauwe ogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firepaw
Member

H O M M E L
166
Actief
► how can you be the prince of someplace you might never see again?

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons ►
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Whoops   ma 8 jan 2018 - 20:57

Kennelijk vond de Windclanleader het erg grappig dat hij tegen haar aangebotst was. Op zich was dat wel een opluchting, want een boze leader was nou niet echt wat Firepaw wilde. Hij keek een beetje schaapachtig naar Oceanbreeze, die hem direct advies gaf om uit te kijken en de volgende keer wat minder mee te nemen. Natuurlijk nam hij dat advies ter harte. Het was namelijk niet elke dag dat nota bene een leader je persoonlijk advies gaf. "Ja mevrouw." miauwde de jonge kater beleefd. "Maar, is er niet een manier dat je op een effectieve wijze zo veel mogelijk materiaal in één keer zou kunnen meenemen? Want anders moet je wel erg veel heen en weer lopen." vroeg hij op zijn beurt. Niet dat hij lui was, dat niet. Maar hij wilde gewoon alles zo handig mogelijk doen, zodat hij meerdere klusjes per dag zou kunnen volbrengen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Whoops
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: