From Now On 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 From Now On

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
From Now On DPKsfdL
Elvira
164

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Rosemarypaw
BerichtOnderwerp: From Now On   From Now On Icon_minitimedi 9 jan 2018 - 20:38
De rosse kattin keek om haar heen terwijl ze langzaam en twijfelend een richting op liep. Ze was niet vreselijk bekend met het bergterritorium, zelf nu, en het leek erop dat ze verdwaald was geraakt. Ze wist dat ze ze niet ver van de Clan Cavern was, want de geur van andere katten was sterk genoeg om aan te nemen dat ze in de buurt was. Maar waar ze nu precies was, ja dat was de vraag. Hoe ze hier terecht was gekomen was dan ook weer typisch iets voor haar. Rosemarypaw was die ochtend vroeg de grot uitgeglipt, niet de kans nemende dat haar clangenoten haar zouden stoppen. Ze wilde haar poten strekken en misschien nog een muisje of twee vangen voor het echt te koud werd en ze geen prooi meer konden vinden. Maar onderweg was ze een stuk van het nieuwe territorium tegengekomen waar ze nog niet was geweest en dus was ze het gaan ontdekken. De rosse apprentice had er echter niet aan gedacht dat ze verdwaald zou raken en het begon haar nu aardig te irriteren. Soms dacht ze gewoon echt niet na. Ze stak haar neusje nogmaals in de lucht om een bekende geur te zoeken, iets wat haar zou kunnen helpen. Wacht, die geur kende ze! Nightpaw, haar broer, was in de buurt, daar was ze zeker van. Snel volgde ze de geur, voordat haar broer zich verplaatste en ze hem weer kwijt was. "Nightpaw! Thank Starclan! Ik dacht dat ik echt verdwaald was!" Zei ze, de zwarte kater groetend met een kort gesnor.


+Nightpaw, 1st

There's Rosemary
From Now On Rosema10
Thats for remembrance
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpaw
Member
From Now On DPKsfdL
Robbert
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Nightpaw
BerichtOnderwerp: Re: From Now On   From Now On Icon_minitimewo 31 jan 2018 - 18:16

Nightpaw schrok op van de stem van Rosemarypaw, zijn zus, hij knikte haar toe en zei: "Hey wat doe jij hier?". Nightpaw was al sinds 's ochtends weg uit het kamp. Hij had vannacht weer een rare droom gehad en hij had tijd nodig om de betekenis ervan te achterhalen. Dit kan hij het best wanneer hij even alleen is. Hij weet nog dat hij vertrok en dat hij dan na een tijdje op deze plek was aan gekomen en zich hier even had neergelegd om te na te denken, maar door zijn vermoeiende en slapeloze nacht (te wijten aan zijn dromen) moet hij hier vast in slaap zijn gevallen. Hij zag dat zijn zus hem onderzoekend aankeek dus moest hij snel een reden verzinnen waarom hij hier was. "Ik was op jacht" loog hij "en ik was zo moe dat ik even mijn ogen sluitte en ik vrees dat ik in slaap ben gevallen". "Gelukkig kwam jij hier veel te luid aan stormen waardoor ik wakker werd" glimlachte hij naar haar. "maar vertel eens wat deed jij hier eigenlijk?" vroeg hij haar zodat ze niet zou doorvragen naar zijn dromen of waarom hij er zo moe uitzag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
From Now On
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: