My game, my rules 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 My game, my rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: My game, my rules   vr 12 jan 2018 - 20:30Het was zeker niet lang geleden toen hij het nieuws te horen geregen had. Over dat hij nu geen vader meer had. Dat hij dat zielige hoopje van vaderloze kittens moest verenigen. De dood van zijn vader was niet alleen schadelijk voor zijn nog-ontwikkelende mentale stabiliteit, maar zijn trots ook. Nu had hij geen rolmodel, geen vader, geen kat die het voor hem op zou kunnen nemen zodra hij weer problemen veroorzaakte. Tuurlijk, hij had zijn moeder nog, maar die zou hem zelfs weleens een draai om de oren geven. Dus dat was ook al uit de mand.
De bruine kitten was nu net naast het nest van zijn moeder voor zich uit te staren. Underpaw was nergens te bekennen en nu leek het wel alsof de rest van de kittens niet meer zo speels waren als daarvoor, wat ook onder hem viel. Maar wie hield nou niet van wat ondeugendheid? Nou ja, er was toch al niet meer iemand waar hij naartoe kon gaan telkens als hij zin had om iemand in de problemen te laten raken. Waarschijnlijk was het weer zo'n miezerig 'teken' van 'StarClan'. Om wist wie ook wat. Die gedachte, dat dat stomme excuus voor een 'Sterrengebeuren' zijn vader van hem afpakte. Hij zou ze is wat laten zien. Om er alle te doen dat -ondanks het feit dat ze iedereen van zijn leven af konden pakken- hij nooit hun regels zou gaan volgen.

+tags Sweetheart

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My game, my rules
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: