Stargazing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Stargazing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

/\/\
79
Actief
“Only you”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Stargazing   zo 14 jan 2018 - 16:22

De maan lag hoog aan de hemel toen de wit met grijs bevlekte warrior de clan cavern verliet. Het was al waarschijnlijk ergens midden in de nacht maar de warrior kon geen oog dicht doen. Woelend in haar nest had geen nut dus had ze maar besloten om een luchtje te gaan scheppen. Knipperend met haar ijsblauwe lichte ogen stapte ze naar buiten de zachte sneeuw in. Kleine vlokjes dwarrelde nog zachtjes naar benden en versierde haar dikke vacht met een laagje wit. Frostfield snoof de koele lucht op, de donkere lucht in der zelf opnemend. In het oude Windclan terratorium was ze altijd gewend geweest om in de blote hemel te slapen. De sterren en de maan die zachtjes in de donkere nacht twinkelende gaf haar altijd een vertrouwend gevoel, het was iets kalmerend’s en comfortabels voor haar.. Misschien was dat wel de reden waarom ze niet zo goed kon slapen. De grot leek haar in te slikken, haar klem te houden tussen vier wanden. Frostfield schudde haar kopje. Nee gaf haar maar een open plek waar ze vrij kon zijn en niet opgesloten. De she-cat volgde haar pad richting de vulture’s drop. Aangezien ze had gehoord dat het best wel een mooie plek was in de avond net zoals de Starpools. Katten hadden haar verteld dat het leek alsof je de dan sterren kon aanraken als je daar was, dus nieuwsgierigheid won van haar gezond verstand en liep de jonge warrior naar de klif. Nadat ze aangekomen was spitste ze nieuwsgierig met haar oren. De sterren zagen er inderdaad echt verbazingwekkend mooi uit vanaf deze hoge punt. Het was allemaal zo vredig en stil. Frostfield voelde zich meteen op haar gemak. Het was ondertussen gestopt met sneeuwen en de wolken waren verdwenen. Haar alleen latend in de duisternis met een blote hemel voor haar neus.


+Swallowflight


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3138
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stargazing   zo 28 jan 2018 - 20:41


Ze was het immers al gewend, die slapeloze nachten. Dit keer was het niet vanwege de normale nachtmerries die de poes altijd had. Over Bloodclan, over haar ouders, over Cole. Nee, dit keer was het iets anders. Het was een zekere poes die haar helemaal gek maakte. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Het enige probleem was of ze het wilde, of niet. Dat wist ze gewoon niet. En daarom sliep ze de laatste paar nachten niet goed. Dus nam Swallow een besluit en stapte ze ongezien de cavern uit.

Ze zou deze nacht eens naar de Vulture's Drop gaan, een plek waar ze nog niet zo vaak was geweest. Daar was de zwarte poes van plan om haar gedachten op een rijtje te zetten, en misschien zelfs de grote beslissing te maken. Maar ze zou zelf niet naar haar toe gaan, dat moest Heron maar zelf doen. Ze liep op een langzame tred naar de rand, en zag dat ze helaas gezelschap had. De poes herkende ze als Windclanner, maar haar naam wist ze niet. Nou ja, niks aan te doen. Misschien was gezelschap ook zo kwaad niet. "Hallo," miauwde ze rustig, waarna ze naast de poes ging zitten.

- flut sorryy::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

/\/\
79
Actief
“Only you”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stargazing   wo 31 jan 2018 - 20:29

Haar blik was zo versmolten met de open sterrenhemel voor haar snuit dat haar gedachtens enkel gericht was op de stilte en de prachtige uitzicht. De wind was ondertussen gaan draaien en bracht een zachte geur met zich mee maar zelfs dat ontging de witte bevlekte warrior. Frostfield was zo ver weg, weggetrokken in haar eigen stille wereldje. Ze wenste dat ze hier voor altijd kon blijven. In de sneeuw, hoog in de bergen, zonder iemand om haar heen dan enkel de schitterende sterren. Frostfield zuchtte, een klein ademwolkje haar mond verlaten. Ze had zich in al tijden nog nooit zo vredig gevoeld. De she-cat sloeg haar dikke staart warm op haar zelf heen, nog steeds verdronken in haar eigen gedachtens tot plots, zonder dat ze het opgemerkt had, iets achter haar klonk. Uit schrik zette ze haar vacht op en toen ze haar kopje wou omdraaien om te kijken wie of wat het was keek ze in twee diep blauwe ogen. Haar hart klopte diep in haar keel. De sterke verse geur van Thunderclan drong haar nu pas te binnen en beschamend drukte ze haar oren in haar nek. Haar wangen zouden knalrood gekleurd zijn als deze niet bedekt was met haar wit grijze dikke vacht. "Hallo," Mauwde de zwarte she-cat. Frostfield hakkelde binnensmonds. Zichzelf een klap voor haar kop gevend door haar domme gedrag. Waarom was ze altijd zo nerveus en angstigs? Ze keek de ander kort aan met haar ijsblauwe ogen voor ze deze weer snel op haar poten richtte. “H-hey” Mauwde ze terug. Een verlegen glimlach op haar lippen gekruld. “S-sorry, ik uh, ik had je niet horen aankomen..” Verontschuldigde ze zich voor haar angstige houding van zonet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stargazing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: