Stars [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stars [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Medicine cat
Stars [open] R6HeJgr
Yanthe
2089
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Stars [open]   Stars [open] Icon_minitimema 15 jan 2018 - 12:48

Lizardpath zat in de ingang van de grot en knikte naar de katten die op patrouille gingen en naar degene die de grot verlieten voor een training. Het waren allemaal dingen die niet voor haar weggelegd waren. De ziekte die heel wat weken over haar geheerst had, was eindelijk wat gaan liggen. Ze was nog niet weg, maar ze was alvast blij dat ze haar nest uit kon. Haar blik bleef even hangen op een mentor die voor het eerst met zijn apprentice weg ging. Even trok Lizardpath met haar oortje. Zij was altijd graag een mentor geweest en ging graag om met die jonge katten die vol potentie zaten. Ergens was het jammer dat zij er als Medicine cat maar één zou hebben, één apprentice, maar wel één waar ze zeer trots op was. Routpaw was inmiddels een volwassen poes en was meer dan klaar om haar volwassen naam te krijgen. Lizardpath was echter niet in staat geweest om hier de eerste stap voor te zetten. Starclan had zich tijdens haar ziekte stil gehouden, iets wat haar niet echt geruststelde. Dit nieuwe territorium werkte niet zo goed voor haar contact met Starclan. De andere medicine cats hadden er blijkbaar niet zo heel veel last van, dat had ze niet gemerkt, maar het knaagde wél bij Lizardpath. Kwam het misschien door Quietstep? Lizardpath liet haar blik gaan naar een kleine hagedis die net voorbij glipte, waarna ze haar kopje optilde bij het horen van pootstappen die dichter kwamen.

Open


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Stars [open] 8MOw5v3


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member
Stars [open] DPKsfdL
Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Bumblekit
BerichtOnderwerp: Re: Stars [open]   Stars [open] Icon_minitimema 15 jan 2018 - 21:22


Bumblekit lag verveeld in zijn nestje, zijn broertje, Flailkit, was vandaag weer nergens te bekennen. Hij had zich waarschijnlijk weer verstopt op een hoge plek om iedereen goed in de gaten te houden ofzo, wat hij daar ook deed. Om op zijn minst te zeggen was Bumblekit dus best chagrijnig en dit was ook nog eens na een nacht vol nachtmerries, hij had het wel gehad. Nadat de gestreepte kitten zijn eten van de prooistapel ophad en nog wat geslapen had begon hij toch wel verveeld te raken. Hij dacht na of er iets leuks te doen was, maar sinds zijn broer weg was en alle andere kittens bij hun Queens waren was er niet veel te doen. De kitten besloot om een poging te wagen het kamp uit te glippen, net zo als laatst. Toen hij aankwam bij de ingang begon hij te sluipen en langzaamaan kwam hij dichterbij de uitgang. Totdat hij opeens een poes zag liggen bij de ingang, hij wist dat wat hij deed verboden was dus stopte hij abrupt. De poes deed haar hoofd omhoog, had ze hem gehoord?


Stars [open] Banner10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stars [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: