It is not that Easy Anymore [Amare] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It is not that Easy Anymore [Amare]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ayasha
Member

9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Six Months
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Ayasha
BerichtOnderwerp: It is not that Easy Anymore [Amare]   zo 28 jan 2018 - 18:21Het ging de jonge kat als Rogue nog niet erg goed af. Haar leventje als Kittypet was een stuk makkelijker. Nu haar voer niet meer elke dag in een bakje klaar stond was de gevlekte poes erg vermagerd. Jagen had ze nooit echt gedaan en vechten al helemaal niet. Maar ze had nou eenmaal de keuze genomen haar Kittypet nest te verlaten. Dus moest ze zich nu wel redden. Deze ochtend was ze dan ook nogmaals op jacht gegaan. Net toen ze zich waar focussen op een mogelijke prooi die in de buurt zou kunnen zijn, merkte ze op dat er een andere Rogue in de buurt moest zijn. De gevlekte kattin bleef dus staan, lettende op elke beweging om haar heen. Wetende dat, als er het op aan kwam, de magere poes nooit op kon tegen een andere Rogue.[First post Amare]Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member

Eline
549
Actief
I'm cool but I also cry a lot.

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 29 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amare
BerichtOnderwerp: Re: It is not that Easy Anymore [Amare]   ma 29 jan 2018 - 18:00

Het had vannacht niet gesneeuwd. De zwart-witte poes zette voorzichtig een poot buiten de schuur om de koude vervolgens maar de nemen voor wat het was. Haar korte vacht liet 's winters erg veel door, iets waar ze zich maar al te aan ergerde. Ze trippelde naar buiten en zette meteen door in een snel gestaag tempo. Ze voelde hoe haar lichaam langzaam opwarmde en stopte even kort om uit te rusten. De laatste paar manen waren zwaar voor haar geweest. Haar semi-vriendje bleek vreemd te zijn gegaan en ze had er opeens zoveel familie bij. En bah, wat had ze een hekel aan het woord vriendje. Het klonk zo belachelijk kleinerend en puberaal. Een korte zucht verliet haar mond, waarna een geur deze indreef. Zo te ruiken een jonge poes. Amare herkende een zwakke Kittypetlucht. Was deze kat ooit Kittypet geweest of kwam ze gewoon vaak in de Twolegplace? Ze draafde richting de geur. Na enkele momenten herkende ze een zwart-wit gevlekte vacht. De gestalte die zich enkele voslengen van haar bevond was minstens een hele kop kleiner dan haar en dus ook duidelijk geen gevaar. "Hey." Bromde ze emotieloos.


It's all right to love someone who doesn't love you back,
Amare
as long as the're worth you loving them.
As long as they deserve it.
- The Infernal Devices
Heaven and hell are both satisfied.
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It is not that Easy Anymore [Amare]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: