If I were sorry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 If I were sorry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Amare
Member

Eline
501
Actief
I'm cool but I also cry a lot.

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 29 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: If I were sorry   ma 29 jan 2018 - 20:12

Een nietig zonnestraaltje was door het wolkendek heen gebroken en scheen op Amares vacht. Zelfs de namiddagzon voelde niet prettig warm aan. Ze was allang helemaal klaar met leafbare. Prooi was schaars en het was altijd koud, iets wat vooral het Rogueleven een stuk zwaarder maakte. Op dit soort momenten had ze graag in een groep geleefd. Niet in een clan. Bah, wat minachtte ze de clans met hun domme sprookjesgeloof. En bah, wat koesterde ze nog meer wrok voor de Elite, gevuld met idioten nog gestoorden dan zij. Nee, ze prefereerde een klein groepje vrienden die voor elkaar zorgde, of in ieder geval katten die ze kon vertrouwen. Jammer genoeg was ze niet bepaald goed in vrienden maken of zelfs het niet maken van vijanden. Haar impulsacties hadden vaak genoeg tot negatieve relaties of zelfs gevechten geleid. En hoe graag ze er ook wat aan wou doen, het lukte haar gewoon niet. Met een zucht markeerde ze één van de bomen die haar grens aangaven. Het werd maar eens tijd dat ze dit vaker ging doen. Laatst had ze nog een indringer gespot en het viel dus zeker te verwachten dat ze hier meer last van ging krijgen. De zwart-witte gestalte bewoog zich verder langs de grenzen van haar territorium, tot ze plots stilstond en de lucht begon te proeven. De wind was ferm gedraaid en een sterke BloodClangeur stroomde haar mond en neus binnen. Erger nog: Ze herkende de geur. Shark. Een agressieve sadist die haar te lijf was gegaan in haar onervaren jaren als Rogue. Dat ze hem ooit nog eens zou zien was niet bij haar opgekomen. Maar het moment was dan nu toch echt weer aangebroken. Met een ruk draaide ze zich om met de angst dat hij meteen achter haar stond. In haar beweging mauwde ze lichtelijk provocerend:
"Long time no see."

-Shark first


It's all right to love someone who doesn't love you back,
Amare
as long as the're worth you loving them.
As long as they deserve it.
- The Infernal Devices
Heaven and hell are both satisfied.
Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Shark
Deputy

Freedje
1835
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If I were sorry   do 8 feb 2018 - 21:06

Het was weer een tijdje geleden sinds hij zich in het rogue territory had begeven. Zijn spieren rimpelden onder zijn vacht terwijl de tabby tom zich met een zekere tred door de geurlinie van de rogues heen bewoog. Hun geur schrikte hem niet af, niet na al die jaren training en wijsheid die hij had opgedaan als Elite member en als Elite commander. Hij werd steeds sterker en Claw vertrouwde hem met steeds meer young ones toe waardoor hij scherp bleef en vaak genoeg de zaken herhaalde die een normale member zou vergeten als hij het niet aan zijn young ones zou moeten leren. Sure, er waren een paar members die amber een young one toevertrouwd kregen in de Elite en soms waren er periodes dat Shark het idee had dat hij echt bijna alle trainingen op zich nam, maar hij verwachtte van zijn members dat ze scherp bleven en dat ze zich de basis jacht- en vechttechnieken zouden blijven herinneren. Hij had respect voor diegenen die wat geavanceerder te werk konden gaan en vechttechnieken wisten waar een Clan cat “u” tegen zou zeggen. Maar de Elite begon te onrustig te worden en dat kwam omdat ze te lang op één plek bleven, hoewel Shark tijdens zijn gesprekken met Claw wel afleidde dat de tom dit zelf ook in de gaten had en al een idee op oog had om er iets aan te kunnen doen. Tot die tijd was het afwachten en zo veel mogelijk rogues oftewel verdrijven van hun grondgebied oftewel aanzetten tot het zich bij de Elite voegen. Kortgeleden had Shark had voor elkaar gekregen om een kitten aan hun kant te krijgen. Hoe meer zieltjes er vanaf jongs af aan geleerd kregen dat alles en iedereen buiten de Elite hun vijand waren, hoe beter. Waarom hij zich dan opeens door deze geurlinie drong, wist hij dan ook niet zeker. En al helemaal niet toen hij haar irritante stem al tot hier hoorde. Hij trok met een oortje en keek haar niet echt onder de indruk zijnde aan. “Wel wel,” sprak hij rustig. “Voor een she-cat die al twee keer bijna vermoord is, spreek je nog redelijk stoer.” Toen fronste hij. “Hoe zat dat ook alweer? Was die ShadowClanner je halfbroer of zo iets?” Hm. Hij kon het zich niet precies meer herinneren, alleen dat ze familiale affaires had in de Clan en dat dat ShadowClan was. “Je moet je vast alleen voelen nu dat de Clans naar een ander gebied vertrokken zijn. Maar geen zorgen.” Hij grijnsde. “De Elite zorgt goed voor hun territories.”Spoiler:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Amare
Member

Eline
501
Actief
I'm cool but I also cry a lot.

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 29 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If I were sorry   do 8 feb 2018 - 21:30

Ondanks de vrij "dappere" woorden die ze net had uitgesproken voelde ze hoe een soort angst haar lichaam langzaam lichtelijk verdoofde. Misschien was het toch geen goed idee geweest om hem zo aan te spreken. Misschien had ze gewoon moeten doen alsof ze hem niet had geroken en had ze gewoon door moeten gaan met haar grenzen markeren. Het zou haar in ieder geval wel een hoop bloed bespaard hebben. Maar daar was het nu toch echt te laat voor. Het was waar. Hij had haar bijna twee keer vermoord en dit zou of de derde zijn, of dan toch echt haar dood. Ondanks haar twijfeling poogde ze zich sterk op te stellen. Ze zou zich niet zó makkelijk gewonnen geven. Toen hij over Amberhunt begon rees een gevoel van woede in haar op. Amare, beheers je. Ze bleef stilletjes luisteren naar wat de commander te zeggen had. "Je moet je vast alleen voelen nu dat de Clans naar een ander gebied vertrokken zijn. Maar geen zorgen." Hij grijnsde. Zij zweeg in stilte. "De Elite zorgt goed voor hun territories" Ja vast. Ze plunderden ze leeg. Dat was wat ze daar deden. De kattin hief haar kop omhoog en keek de gestreepte kater recht aan. Ze wist precies wat ze ging zeggen. "Luister Shark. Jij weet evengoed als ik dat ik geen kans maak en dat je net zoals de vorige keren een spelletje met me gaat spelen tot je me zo erg weet te verwonden-" Ze slikte even. "dat je me net zo goed achter zou kunnen laten. Ik zou toch wel dood bloeden." Dit was haar enige kans. Het was een bonk spieren tegen haar relatief slappe lijfje. Praten was de enige manier om hier nog af van te kunnen geraken. "Dus vertel me maar meteen wat je van me wilt. Ik neem aan dat je hier niet zonder reden naartoe bent gekomen. We hebben elkaar hier eerder ontmoet."


It's all right to love someone who doesn't love you back,
Amare
as long as the're worth you loving them.
As long as they deserve it.
- The Infernal Devices
Heaven and hell are both satisfied.
Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
If I were sorry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: