I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Cosmo
Member

Arrow of Lucy
62
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise]   wo 7 feb 2018 - 17:20

Cosmo lag onder een boom, terwijl de zon langzaam onderging. De wond op zijn rug was al bijna genezen, maar telkens als hij een kat zag, durfde hij niks anders dan hard weg te rennen. Want wat als Claw het was. Of iemand anders. Op het moment had hij geen behoefte aan gezelschap en langzaam begon hij het doel van leven niet meer te zien. De paar keer dat Cosmo na Claw nog gevochten had, maakte dat zijn humeur er niet beter op werd. Toen de zon dan eindelijk onder was, liet Cosmo zijn tranen vloeien. De duisternis om hem heen leek al het beetje leven dat hij nog had op te slokken. Zijn ogen gleden naar de hoge boom waar hij onder lag. Hoe makkelijk was het er gewoon in te klimmen en je te laten vallen. Cosmo stond langzaam op en keek naar de boom terwijl hij zich inbeeldde dat hij naar beneden zou vallen, recht zijn dood in. Maar iets in hem riep hem en bracht hem weer op aarde, naar zijn intelligentie. De kater schudde zijn hoofd en besloot een wandeling te maken, terwijl hij besefte waar hij een beter leven had. Als Kittypet of als Rogue. Maar het zijn van een Kittypet was allang geen optie meer. Die walgelijke beesten hoefde hij nooit meer te zien.

[Lilise]

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lilise
Member

Daniëlle
11
Actief
No scorching sun or freezing cold
Will stop me on my journey
If you will promise me your heart
And love me for eternity

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise]   do 15 feb 2018 - 15:09

Een koele wind blies door haar vacht. Ze was alleen, zoals altijd, en was aan het wandelen. Een paar manen geleden was ze hier komen wonen, en daar had ze geen spijt van. Hier zat veel meer prooi dan in de bergen. Gelukkig maar. Opeens kwam er een geur haar neus binnen. Geen prooi, maar een kat. Ze vond dat niet erg - ze had dit gebied nooit als territorium geclaimd - maar wilde toch weten wie het was. Ze ging in de struiken zitten om naar de kat te kijken van wie de geur was. Een zwarte kater, die kende ze nog niet. De kater had een wond op zijn rug, maar die was bijna genezen. Toch zag hij er niet sterk uit. Lilise rook een angstgeur om hem heen. Nee, die was zeker niet van hier, maar het was wel een rogue. Voorzichtig kwam ze uit de struiken. 'Hoi.' O damn, ze wist al bijna niet meer hoe het was om tegen een andere kat te praten. 'Niet bang zijn, ik doe je niks.'


Mudpuddle | Moraine • | Lilise
Like fire, hellfire, this fire in my skin, this burning desire
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Cosmo
Member

Arrow of Lucy
62
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise]   vr 16 feb 2018 - 19:00

De zachtjes krakende struiken was het tweede teken dat erop wees dat er een kat naar hem toe kwam. Maar Cosmo was niet bang. In het donker, wanneer alleen de maan je weg kan verlichten, was zíjn terrein. In het daglicht waren zijn tegenstanders vaak geducht, maar in het donker was hij heer en meester. Door zijn bijna pikzwarte vacht konden slechts enkele hem zien wanneer de maan recht op hem scheen, maar anders leken zijn aanvallen van elke kant te komen. De grijze poes die op haar af kwam wandelen, leek bewust op hem af te komen en met een zucht droogde hij zijn tranen. De kater stond op, om zijn ware grote en hoeveelheid spieren te laten zien, en draaide zich naar de andere Rogue. Cosmo nam haar van top tot teen op. "Hoi." Was het enige wat ze uit kon brengen. "Niet bang zijn, ik doe je niks." De grijns op Cosmo's gezicht liet naast zijn minachtend zuchtje blijken hoe híj over de situatie dacht. In stilte vroeg hij zich af hoeveel de poes eigenlijk gezien had van hem en hoe lang ze hem al zat te bestuderen. "Ik neem aan dat je nieuw bent?" Vroeg hij, terwijl de grote grijns op zijn gezicht de duisternis van de nacht versterkte. De zwarte kater leek voor niemand bang te zijn.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
I saw the twilight and the dark side of the moon [Lilise]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: