Demons 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nyn
3163
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Demons   ma 12 feb 2018 - 20:15


Swallowflight kwam niet zo vaak op de plek waar normaal fel gekleurde bloemen stonden. Nu waren het enkel verdorde blaadjes, iets wat ze wel bij haar mood vond passen. Nu was Swallow nooit een altijd te vrolijk type geweest, was dit toch een van haar pieken. Ze was boos, boos op alles. Eigenlijk wist ze ook niet waarom, maar sommige dingen kon je gewoon niet verklaren. Misschien kwam het door die verdomde nachtmerrie die ze vannacht had, misschien kwam het doordat ze zonet haar teen tegen een Mousedung steen had gestoten. Ze wist het ook niet en dat maakte haar eigenlijk alleen maar bozer en bozer. Ze schopte tegen een dooie bloem, waardoor die knakte en heel zielig aan een klein draadje hing. Dat aanzicht deed Swallow ook niet goed en een gefrustreerde kreet verliet haar bek. Het was gewoon allemaal de schuld van Claw, hij had haar dit aangedaan. Door Cole te ontvoeren, door haar leven compleet te verzieken.

Een lichtpuntje begon zich te bemoeien met de donkere, zware storm die momenteel in haar woedde. De zoete geur van Herondulcet was bij haar binnengekomen, maar Swallow wilde niet. Niet nu. Ze wilde niet dat de witte poes haar zó zou zien. Gebroken, gefrustreerd, getraumatiseerd door haar verleden. En ze was er nog niet klaar voor om Heron haar verleden te vertellen. Het lag nog te gevoelig, het deed nog te veel pijn. Ook al waren er al vele moons verstreken, haar tijd was nog niet daar. Dus rende ze, probeerde ze van haar lichtpuntje te ontsnappen, om zich te kunnen verschuilen in haar eigen duisternis.

- Herondulcet::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Herondulcet
BerichtOnderwerp: Re: Demons   ma 19 feb 2018 - 21:12

Haar humeur was opperbest. Ze zette haar poten zo strategisch dat elk bloemetje eraan ging. Haar oren waren verdwenen in haar korte nekvacht en haar lippen waren opgetrokken in een grauw. Ze was gevallen tijdens de jacht over een struik, ja een struik en ze zat nu vol pijnlijke doorns en schrammen lagen bezaaid over haar huid. In haar pootkussentje had een stekel zich zo diep gegraven dat elke stap een hel was. Wat haar humeur niet ten goede kwam. Haar zoete honinggeur werd overschaduwd door de zilte lucht van bloed en razernij. Zonder te letten op wat voor haar lag besefte ze niet hoe goed ze bij haar yang hoorde. Die zo ongeveer een vossenlengte voor haar liep.


the only true wisdom is knowing that you know nothing.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3163
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Demons   ma 19 feb 2018 - 21:18


Helaas voor haar woedde, bleef het lichtpuntje steeds in zicht. En oooh, wat wilde haar duisternis het lichtpuntje graag verslinden. Vermorzelen, dat was wat het wilde. Maar ze hield het nog genoeg tegen voordat ze ook haar lichtpuntje uit razernij zou vermoorden. Dat wilde ze niet, dan zou ze zover wegzinken in haar schuldgevoelens dat ze bang was dat ze er nooit meer uit zou komen. Dus hield ze zichzelf tegen, maar dat koste haar zoveel kracht dat ze geen stap meer kon zetten. Een donkere grom borrelde vanuit haar buik naar haar keel, en ze zweerde dat die grom vossenlengtes verder nog te horen was. Echt Herondulcet, ga weg. Swallow kon zich bijna niet meer bedwingen voordat ze zou bezwijken en dan konden er twee dingen gebeuren. Of ze zou haar ying aanvallen, of ze zou ter aarde neerstorten en in huilen barsten. En beide gevallen leken haar geen goed idee.::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Demons
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: