Demons 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 

NYNKE ★
2793
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 28 мσσηѕ
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Demons   ma 12 feb 2018 - 20:15


Swallowflight kwam niet zo vaak op de plek waar normaal fel gekleurde bloemen stonden. Nu waren het enkel verdorde blaadjes, iets wat ze wel bij haar mood vond passen. Nu was Swallow nooit een altijd te vrolijk type geweest, was dit toch een van haar pieken. Ze was boos, boos op alles. Eigenlijk wist ze ook niet waarom, maar sommige dingen kon je gewoon niet verklaren. Misschien kwam het door die verdomde nachtmerrie die ze vannacht had, misschien kwam het doordat ze zonet haar teen tegen een Mousedung steen had gestoten. Ze wist het ook niet en dat maakte haar eigenlijk alleen maar bozer en bozer. Ze schopte tegen een dooie bloem, waardoor die knakte en heel zielig aan een klein draadje hing. Dat aanzicht deed Swallow ook niet goed en een gefrustreerde kreet verliet haar bek. Het was gewoon allemaal de schuld van Claw, hij had haar dit aangedaan. Door Cole te ontvoeren, door haar leven compleet te verzieken.

Een lichtpuntje begon zich te bemoeien met de donkere, zware storm die momenteel in haar woedde. De zoete geur van Herondulcet was bij haar binnengekomen, maar Swallow wilde niet. Niet nu. Ze wilde niet dat de witte poes haar zó zou zien. Gebroken, gefrustreerd, getraumatiseerd door haar verleden. En ze was er nog niet klaar voor om Heron haar verleden te vertellen. Het lag nog te gevoelig, het deed nog te veel pijn. Ook al waren er al vele moons verstreken, haar tijd was nog niet daar. Dus rende ze, probeerde ze van haar lichtpuntje te ontsnappen, om zich te kunnen verschuilen in haar eigen duisternis.

- Herondulcet

art:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Demons
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: