SILVERWOLF 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 SILVERWOLF

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Chi
210
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: SILVERWOLF   di 3 apr 2018 - 22:20

-- Falling like ashes to the ground --

Name: Silverwolf
Former names: Silverkit, Silverpaw
Future names: Silverstar (?)

Rank: Young warrior
Former ranks: Kitten, apprentice
Future ranks: Unknown

Clan: Shadowclan
Former Clans: None

Mentored by: Acornflight
Mentors: Nobody yet

Mother: Littlestream
Father: Unknown
Mother in game: (foster) Brackenleap
Father in game: (foster) Unknown

Siblings: None
Cousins/nephews: None

Crush: Nobody
Mate: o m g
Kittens: None yet

Fur color: Silver grey
Fur pattern: Tabby
Fur length: Long

Build: Slender
Height: Normal to small (for Shadowclan Cat)
Scars: None yet

Eye color: Ice blue
Tail length: Long
Claw length: Short (but sharp!)

Likes: Warmth, sunshine, food, sleeping, fighting, hunting, being alone, family (her mother)
Dislikes: interruptions, war, liars, cheaters and traitors, fake friends, rain, snow, bitter taste, waking up early

History
De regen kwam naar beneden gestort, genadeloos, terwijl de kleine grijze poes zich verder door het bos bewoog. Haar maag draaide om en haar staart sleurde ze mee over de grond, door de modderplassen heen. Het maakte haar niet zoveel uit wat er nu nog gebeurde, ze wou gewoon alleen zijn. Tranen welden op in haar groene ogen maar deze verbeet de kleine kattin. Hoe had ze zo stom kunnen zijn? Had ze catnip gegeten?! Eerst had Littlestream nog manen in ontkenning geleefd, terugdenkende aan de verschrikkelijke herinneringen aan de dode kittens die ze van Tallshadow gedragen had. Hun levenloze lichaampjes waren nog altijd als in levende lijve in haar netvlies gebrand. Ze had gezworen nooit kittens te nemen, niet meer na wat er gebeurd was. Daarbij was haar band met Tallshadow ook stevig afgezwakt. Ze leken niet meer met elkaar te spreken. Iedere keer als ze bij elkaar waren heerste er een onomkeerbare stilte. Een onvermijdelijke stilte. Alsof het enige beetje goede dat hun relatie voort had gebracht mee gestorven was bij de geboorte van hun dode kittens. En alsnog bevond de poes zich in een soortgelijke situatie. Een pijl doorboorde haar hart. Dat moment kon ze niet nog eens beleven, wou ze niet nogmaals beleven. Wild schudde ze met haar kop en kneep ze haar ogen dicht. Ook het woud leek haar domme acties af te straffen, haar doen struikelen over enkele boomstronken die ze niet gezien had. Met een pets lag ze tegen de grond, niet eens meer de moeite nemende om terug overeind te geraken. Ze rolde zich op tot een bolletje, zacht snikkende. De regen doofde haar gejammer. Hoe ironisch. Alsof Starclan gewoon niet wou dat ze gehoord zou worden. Heel haar leven lang werd ze genegeerd. Door haar familie, de Clan, en nu de enige kat aan wie ze zich ooit volledig had durven overgeven. Tallshadow. Had hij niet door dat ze leed? Door hun koude oorlog? Of wat het ook mocht zijn? Had hij niet door dat ze het niet langer aankon? Maar er was gewoon geen reden tot spreken, geen manier tot spreken. Iedere keer als ze haar mond opende leek er een kracht te zijn, die sterker was dan haarzelf, die haar mond terug dicht deed. Veel tijd om te jammeren had ze niet. Algauw verliet een ijzingwekkende kreet haar bekje en rook ze de geur van bloed. Ze durfde niet te kijken... bang zijnde voor wat ze wist dat er zou volgen. Nee... niet nog eens... dit wou ze niet. Waaraan had ze dit te danken? Pas dan hoorde ze, door de regen door, de kleine kreetjes van een pasgeboren kitten. Traag maar gestaag hees de kattin zich over het kleine hoopje zilver. Een zacht gesnor verliet haar bekje, het poesje enkele tedere likken gevende vooraleer ze zacht "Silverkit." uitsprak.

Als enige kitten is Silverkit geboren. Echter werd ze algauw na haar geboorte afgestaan aan een pleegmoeder genaamd Brackenleap. Littlestream, de biologische moeder van Silverkit, ging de clan verlaten en voor het welzijn van haar dochter koos ze ervoor tegen niemand te zeggen dat zij de moeder was. Alleen Brackenleap wist dit, en de kattin ging ermee akkoord om Silverkit als haar bloedeigen kitten op te voeden. Iedereen neemt aan dat Silverkit Brackenleap's dochter is, en niemand zal ooit de waarheid te weten komen. Wie de vader is, is onbekend.

Als jonge  kitten was Silver stil. Ze vond het niet leuk dat ze niet wist wie haar papa was. Ze wou net als anderen stoeien en vechten met haar vader. Een kat hebben om naar op te kijken, om tegen te stoefen als ze iets nieuws geleerd of gedaan had. Ook als kittens haar vroegen om mee te spelen, deed ze dit maar eventjes. Ze voelde zich anders dan de rest, een onbehaaglijk gevoel. Hierdoor was de pret er algauw af voor haar, en besloot ze in haar eentje op avontuur te gaan.

Als apprentice was Silverpaw zeer leergierig. Haar mentor, de jonge Acornflight had dan ook zijn poten met haar vol. Stiekem had Silverpaw een oogje op haar mentor. De knappe Acornflight mocht er dan ook wel zijn met zijn dikke, goudbruine pels en amberkleurige ogen. Echter werd haar jeugdliefde algauw voor haar neus weggekaapt door de nog knappere Whitebird, en was de poes gedoemd om de aandacht van haar mentor op te eisen door steeds beter te worden tijdens haar trainingen. Dit was een vreemde motivatie, maar gek genoeg werkte ze wel. Tegen het einde van haar trainingschap was haar liefde voor haar mentor natuurlijk al lang over. Ze had er echter wel een goede apprenticeship door achter de rug. Hierdoor is ze dan ook al op jonge leeftijd tot krijger vernoemd. Silverwolf. Silver, de naam die ze bij haar geboorde gekregen had en wolf vanwege haar dikke pels en haar onberispbare vechtlust.
silverwolf || warrior || she-cat || single


You need to spend time crawling alone through shadows to truly appreciate what it is to stand in the sun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Chi
210
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SILVERWOLF   zo 5 aug 2018 - 17:11You need to spend time crawling alone through shadows to truly appreciate what it is to stand in the sun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
SILVERWOLF
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Shadowclan-
Ga naar: