Pascal Pinon handlettering 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Pascal Pinon handlettering

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cootsnarl
StarClan

king bear
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Pascal Pinon handlettering   di 10 apr 2018 - 23:39


Hallo hallo.

Ik nodig jullie uit in mijn nederig stulpje of mijn berenhol, zoals sommigen het noemen. Hier geld de regel: huisje, tuintje, boompje, beestje en natuurlijk een streepje muziek.

Kom verder en zet jullie want ik heb voor jullie 5 theetjes gezet. Je kan er gezellig eentje drinken bij de kussentjes daar, dan kunnen we een beetje babbelen. Natuurlijk is er voor de avonturiers een balkonnetje met uitzicht op vier verschillende landdelen. Het is heel speciaal hoe ze in elkaar overlopen met in het midden vier grote bomen. Alles lijkt hier in vier opgedeeld dus daarom deed ik met mijn vijf een beetje tegendraads. Voor degene die het rustiger aan willen doen is er boven ook nog een hangmat, waar je naar de kruinen van de bomen kunt kijken en in de nacht zie je soms een streepje sterrenhemel. Zilverpels noemen ze het hier. Als kers op de taart kunnen jullie meerdere theetjes proeven, er zijn geen limieten. Ik zal het wel melden als mijn voorraad eventjes op is.

Kies er maar eentje en maak het u gezellig.


COOTSNARL THEE
If I could cross the ocean in my head I'd be there in your arms.  So go as though I've never been gone, in the forest placeDe eerste thee ziet er op het eerste zicht wat raar uit. Het is wit met een zachte bruine ondertoon. In het licht van de maan zie je precies een blauwe schijn, maar ik vertel niet hoe ik dat voor elkaar gespeeld heb. Deze thee wordt vooral door mannen gedronken, dus daarom de naam "Cootsnarl". De smaak is verrassend fruitig als je naar de kleur kijkt met een zwakke ondertoon van heide. De neus geurt naar gras en bloemen en de nasmaak heeft een beetje weg van anijs. Deze thee is ook goed om voor je geliefde te zetten, het maakt hem liefdevol, maar krachtig.


HERONDULCET THEE
Lift ourselves up from the ground.  Let wings grow into our backs as if we're angels.
In the cold air of heaven we fall down.Deze thee is doorschijnend van kleur, maar het is zeker niet water dat je proeft. Je mond wordt gevuld met de meest zoete drank die je ooit hebt geproefd. De ondertoon is kruidig en hoewel hij heel licht oogt komt hij zwaar op je maag te liggen. Het is een gekke drank, zeker wanneer je hem in het licht houd. Dan kleurt hij volledig blauw en lijkt hij te sprankelen. De thee heeft dus twee kanten en wordt door zijn zoete karakter het meest gedronken door vrouwen.


CHIVYPAW THEE
Let fish-tails grow onto our bodies and swim like seals in the cold ocean.  There we are safe because we can't fall apart.Dit is de meest speciale thee in de aanbieding. Het lijkt misschien op het eerste zicht niet zo, maar er zit veel magische inhoud in. Deze thee heeft een zilverblauwe kleur met donkere krullen. Alleen al het kijken ernaar doet je iets voelen. De emoties die je ervaart zijn vreemd en je kunt het niet plaatsen. Als je de thee in de hangmat drinkt onder de sterrenhemel lichten de donkere krullen op. Wanneer je er aan ruikt geurt de neus naar zoete lavendel. De smaak die je mond vult is dat van juist de perfecte hoeveelheid kruiden die je ooit hebt gezien en die je soms nog moet ontdekken. Wanneer de thee wordt opgenomen door je lichaam lijkt het wel of je van alle pijn wordt verlicht. Toch moet je je niet laten verlijden. Deze thee blijft continu heet en je verbranden is een reëel gevaar. De nasmaak is pittig, maar het past enigszins wel in het geheel. Deze magische thee wordt het meest geliefd door vrouwen.


OTTERBROOK THEE
And everything is torn and ripped.  And I know it will hurt.  I know I'll regret it one day. One day.  But that day is far far away.Deze thee is wondermooi. Het heeft een zachte rode kleur, wat er niet alleen warm uit ziet, maar ook erg lekker. De thee houd niets verborgen want het heeft dezelfde smaak als je zou denken. Met de geur van noten en aardbeien in je neus proef je de gewichtige balans tussen deze twee smaken. De aardbeien maken het zacht en zoet, terwijl de verschillende soorten noten het toch wat mannelijker maken en de thee karakter geven. Als je lang roert en het licht er lang genoeg op laat staan veranderd de rode kleur naar heel licht blauw. Meestal gebeurt dit bij het laatste beetje thee dat nog rest. Hoewel de thee eerder een zoet karakter heeft wordt dit het meest gedronken door mannen.


LINNETSONG THEE
It came with the sunlight and dispelled the gloom.  Wordlessly we were captured, in the cunning bloom.  It felt like forever.De laatste thee die je kunt kiezen is een thee die vrouwen erg lekker vinden. Het is een beetje anders als de rest want deze heeft een frisse groene kleur. Je ruikt de verzadigde geur van bloesems als je je neus tegen de tas zet, maar je proeft groene appeltjes. Het heeft een ietwat flauw karakter, maar de nasmaak is dan weer erg sterk. De groene appeltjes verdwijnen stilletjes aan en je krijgt een sprankelend gevoel in je mond. Na een paar minuten proef je zout en heide met een tikje van witte druif. Het is mooi uitgebalanceerd en zeer lekker. Als je helemaal aan het laatste sipje bent krijgt het een grijze kleur en heeft de afdronk eerder iets weg van rottend hout en hooi. De eerst zo vrolijke kleuren en daarna trieste indruk doen denken aan de vlasvink. Het mannetje heeft felle kleuren om het eerder saaie vrouwtje te verleiden. Daarom krijgt de thee de naam "Linnetsong." De wisseling stoort niet en geeft de thee juist iets charmants.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
Member

Daniëlle
185
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 11 apr 2018 - 8:58

heel leuk bedacht! love

Mud will wel een kopje Otterbrook thee WinkMudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogkit | Marshfire | Stonekit
Op dit moment wat minder actief!
:::
 


Laatst aangepast door Mudpuddle op wo 11 apr 2018 - 16:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

/\/\
79
Actief
“Only you”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 11 apr 2018 - 12:56

Frostfield wilt wel een bakkie Linnet ;3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⌁ 34 moons ⌁
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 11 apr 2018 - 16:11

Dankjewel! C:

De Otterbrook thee is gezet, laten we bij de kussentjes gaan zitten samen met Marlie want Linnetsong moet nog even door de markt goedgekeurd worden ^^

http://www.warriorcatsnl.com/t34901-orange-was-the-night-i-said


king       on       my       t h r o n e     ♛
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3162
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 11 apr 2018 - 16:30

Ik zou graag de Heronthee willen voor mijn Swallowflight <3::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Beertje
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 11 apr 2018 - 17:33

http://www.warriorcatsnl.com/t34903-hatred zop een kopje voor Nynke en hier: http://www.warriorcatsnl.com/t34902-in-my-5th-dimension-all-is-even het langverwachte tasje thee voor Marlie

ik besef nu ook dat er in de topics ook thee achter staat maar well...


the only true wisdom is knowing that you know nothing.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shredpaw'
Member

/\/\
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6.5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   zo 15 apr 2018 - 18:26

Shredpaw lust wel een kopje Herondulcet thee en misschien Ravenfall een bakje Otterbrook?You know what they say:

You just can't keep a good guy down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   di 17 apr 2018 - 9:26

Kopje Cootsnarl thee klinkt goed! c:


Walnut:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cootsnarl
StarClan

king bear
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   za 21 apr 2018 - 22:11

De theetjes worden morgen geserveerd! Very HappyTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duskkit.
Member

Y'all know who dis is
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 25 apr 2018 - 14:10

Ik zou ze allemaal graag x Dustkit willen als je dat ziet zitten?
Ik zie het zitten om merendeel van de topics te maken ook? c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
853
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Pascal Pinon handlettering   wo 25 apr 2018 - 15:01

Chivy x Chilly & Otter x Chilly? : )


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pascal Pinon handlettering
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: