I'm stuck. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I'm stuck.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Duskkit.
Member

Y'all know who dis is
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Duskkit.
BerichtOnderwerp: I'm stuck.   wo 25 apr 2018 - 16:34

Duskkit spendeerde niet veel tijd met zijn vader, maar als ze samen tijd doorbrachten, gingen ze meestal naar dit gebied. Zijn vader liet hem langzaamaan verschillende gebieden zien en hoewel hij nonchalant deed, kon Duskkit het niet altijd verbloemen dat hij gefascineerd was door het waterachtige gebied. Hij had de korte tijd in de bergen voor een klein deel bewust meegemaakt en tijdens de reis was hij voornamelijk door zijn vader gedragen; beiden gevallen had hij erg onaangenaam gevonden. Hij kon het niet helpen dat hij zich in dit gebied meer… thuis voelde. Zijn vader had hem uitgelegd dat dit het gebied was waar zij vroeger geleefd hadden, voordat ze op reis vertrokken. Zijn mond was weer vertrokken naar die treurige glimlach die daar altijd wel aanwezig was en voor de rest van de trip had hij niks meer tegen Duskkit gezegd. Het gewone ontwijkende gedrag waar Duskkit zo gewend aan was geraakt dat hij het vreemd zou vinden als zijn vader zich zou omdraaien en opeens een heel gesprek met hem zou beginnen. Het was een droom die helaas nooit uit zou komen. Duskkit wist niet precies wat er scheelde met zijn vader, maar hij wist wel dat zijn aanwezigheid het er niet beter op maakte. Hij had al half en half geaccepteerd dat de situatie van zijn vader niet zou verbeteren, niet door hem tenminste. En hoewel dat besef ontzettend veel pijn deed, probeerde hij daar toch niet al te veel van te laten merken. Zijn vader zei hem dat hij in de buurt zou zijn als er iets was en dat er andere warrirors waren als hij met problemen zat. Aan de ene kant vond hij het fijn dat hij zo veel vrijheid kreeg van zijn vader, maar aan de andere kant wilde hij het liefste naar de lichtgrijze tabby schreeuwen dat hij niet in zijn eentje wilde spelen, dat hij graag samen tijd wilde doorbrengen. Hij wist zelf echter goed genoeg dat dit niet het geval zou zijn en dus zat hij niet veel later stilzwijgend naar de waterlelies die zich voor hem verspreidden te kijken. Hij besloot een poosje later om op één van de waterplanten te gaan springen en merkte vrijwel direct dat zijn pootjes vast bleven haken. Terwijl hij zich verwoed probeerde te bevrijden en zich daarbij pijn deed, merkte hij dat de plant onder zijn gewicht begon te zakken waardoor hij met zijn kleine lijfje in het koude water zou zakken. Angst verspreidde zich door zijn lichaam en hij begon niet veel later om zijn vader te roepen.


+ Eerste post voor Chillybreath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
857
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: I'm stuck.   wo 25 apr 2018 - 18:47

Thuis, dat was het woord dat ze gebruikten weer voor deze omgeving. Ondanks dat ze nooit echt heel veel gaf om het territorium zelf; het was wel weer fijn dat ze weer genoeg water in hadden om in te zwemmen. En misschien was het maar beter ook dat ze terug waren gevallen in het goede oude ritme die weer zou gaan komen. De reis had haar achtergelaten in gemixte gevoelens, gevoelens waar ze niet van wist wat ze ermee moest gaan doen. Gevoelens waarvan ze nooit had gedacht dat ze deze zou gaan voelen; nee, het was raar. Misschien zou het weer veranderen nu ze weer terug waren. Terug in het oude ritme en terug naar hun oude levensstijl. Dat kon alles veel beter maken en dat wist ze. Dat kon zulke grote verschillen maken dat ze eigenlijk niet wist wat ze ermee aan moest.

Niet alleen dat was verandert, een nieuw deel van het territorium was geclaimd door de katten. Ergens in haar borrelde het om het voor het eerst te gaan bekijken met een bepaalde kat, maar die gedachte had ze weg geduwd, ze moest zich niet zo aanstellen. Als ze het wilde bekijken hoefde het niet met een bepaalde kat te zijn, ze kon het prima zelf en daar moest ze ook in geloven. Lily Pool, hadden ze het genoemd.

Wat ze echter niet verwacht had, waren de schreeuwen van een kitten. Meteen spitste ze haar oren en zette haar poten het op een lopen. Ook al was het op een bepaalde kat gericht, het maakte haar niet uit. Dat iemand ervoor riep betekende niet dat deze kat er ook echt was. Noem het instinct, maar ze moest er heen gaan. Toen ze er aan kwam scande haar ogen meteen de omgeving af, gelukkig was ze een RiverClan kat, ze wist precies waar ze voor moest kijken. Zodra ze de kitten gespot had, nam ze geen enkele seconde de tijd. Ze sprong meteen in het water, dan werd haar vacht maar nat.

Zodra ze bij de kitten aan kwam greep ze de kitten in zijn nekvel, om vervolgens haar kop zo hoog mogelijk in de lucht te houden. Zelfs als de kitten ergens vast aan zou zitten, zou de kitten in ieder geval voorlopig even adem kunnen halen en niet verdrinken terwijl ze een plan kon bedenken hoe ze het eventueel kon aanpakken. En hopen dat ze zelf ook niet vast zou komen te zitten, natuurlijk. Voorlopig was het in ieder geval beter dat de kitten voor een tijdje in de lucht zat en gretig adem kon halen.

Heel voorzichtig probeerde ze de kitten mee te trekken, in de hoop dat deze niet vast zou zitten en dat terwijl ze zelf ook moest op passen om niet in de knoop te raken met de waterplanten onder haar. Ze vervloekte de kat die dacht dat het oké was om een kitten hier alleen te laten, want dat was verre van okay. Als de kitten nog steeds vast zou zitten zag ze geen andere manier dan de kitten loslaten, om onderwater te duiken om de plant los te bijten, de kitten weer pakken voordat het te laat was en voorzichtig weer terug te zwemmen zonder vast komen te zitten, want dan waren ze in een nog groter probleem dan eerst.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duskkit.
Member

Y'all know who dis is
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Duskkit.
BerichtOnderwerp: Re: I'm stuck.   zo 13 mei 2018 - 18:23

Hij kwam niet! Zijn vader kwam niet! Betekende dat dat zijn vader hem gewoon niet wilde helpen of dat hij in die korte tijdspanne te ver weg was geraakt? Zijn gedachten neigden naar het tweede, maar hij wist ergens ook wel goed genoeg dat zijn vader ergens diep vanbinnen wel om hem gaf en hem uit de nood zou komen helpen als er iets was. Toch was dat moeilijk om te geloven als hij zich bedacht dat zijn vader hem nooit echt graag aandacht gaf en meer moeite deed om hem te vermijden dan om bij hem in de buurt te zijn. Zijn vader kwam misschien niet, maar een andere kat wel. Tegen die tijd was Duskkit’s lichaam doordrenkt met water en had hij moeite met zijn kopje boven water te houden. Hij merkte al snel dat het een Clanmate was die hem kwam redden en hield op met spartelen toen hij merkte dat hij boven water gehouden werd. Een scherpe pijn in zijn klauw leerde hem dat zijn klauw aan de plant vastzat, maar dat kon hem voor nu even niet schelen. Hij wilde uit het water geholpen worden en snel ook. Verwoed gaf hij een paar harde trappen tegen de plant waar zijn klauw in verstrikt zat en na een paar keer trappen en mede dankzij de trekkende bewegingen van de she-cat kon hij zich losmaken. Zijn lichaam schoot los en Duskkit zuchtte opgelucht toen hij merkte dat allebei hun lichamen beter meegingen in de stroming. Hij voelde zich opeens uitgeput en de adrenaline die enkele seconden geleden nog door zijn aderen gierde, was er niet meer. Als een zielig hoopje liet hij zijn pootjes naar beneden zakken en drukte deze tegen zijn lichaam aan terwijl hij wachtte tot de she-cat hem uit het water zou tillen. “Papa, waar ben je?” murmelde hij zachtjes terwijl zijn oren zich in zijn nek vouwden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
857
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: I'm stuck.   za 16 jun 2018 - 21:14

Als er iets was waar ze bang voor was op dit moment, dan was het wel om te sterven. En vooral om te sterven door het redden van een kitten. Het was niet normaal waar ze zichzelf toe aan spoorde, maar ze wist dat dit ook iets goeds was voor haar reputatie. Maar sterven? Daar was ze nog niet klaar voor. De kitten had gelukkig ook nog ietwat gevecht in hem, waardoor het pootje van Duskkit snel los raakte. En dat was een opluchting voor haar, maar helaas waren de problemen verre van over. Ze voelde hoe haar lichaam beetje bij beetje steeds meer werd mee genomen in de stroming, zelfs terwijl ze met haar poten de andere kant op trappelde. Er was daar nog maar één oplossing voor, het feit dat ze via de zijkant naar de kant moest komen zonder verstrikt te raken tussen de planten daar. De kitten liet zich steeds meer hangen als een hoopje en dat kon een goed teken zijn, maar ook een slecht teken tegelijkertijd. Het kon meerdere dingen betekenen en ze hoopte dat het niet het gene was wat ze dacht dat het was. Alles behalve dat mocht het zijn, niet nu ze er zoveel energie in had gestopt. Ze hoorde de kitten iets murmelen, maar het was niet geregistreerd in haar brein terwijl ze bezig was om hun beide veilig aan de kant te brengen, want dat was haar prioriteit op dit moment. Langzaam maar zeker kwam ze bij de kant aan en ze was misschien nog nooit zó opgelucht geweest dat ze de grond onder haar poten voelde. Toen haar lichaam compleet uit het water was legde ze de kitten veilig op de grond neer, weg van de plas water gevuld met de lelies. ”Duskkit, gaat het?” sprak ze met een bezorgde stem tegen de kitten, waarna ze de natte kitten een lik over zijn natte vacht gaf. Dat zou de volgende zorg zijn, ervoor zorgen dat de kitten droog en warm zou worden zodat er geen onderkoeling plaats zou kunnen vinden in het kleine lichaam van de kitten.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm stuck.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Lily Pool-
Ga naar: