Whispers from the Wind (Stallionheart & open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Whispers from the Wind (Stallionheart & open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   zo 29 apr 2018 - 22:04

De Leaders den was net door haar verstevigd, de wanden van het kamp waren door de vele regen iets verzwakte en deze had ze rondom haar nest opgeknapt, zodat ze uit kon rusten. Het uitzicht op de hoge steen was prachtig, en hoewel ze het ergens best eenzaam vond, lag ze er nu prima. Haar helderblauwe ogen stonden kalm terwijl ze wachtte totdat Stallionheart terug zou komen van de Hunt Patrol waarover ze hem de leiding had gegeven. Ondanks het gevecht met Bloodclan en het broodnodige opknappen van het kamp, vond ze hier haar rust. De meeste katten stoorden de jonge Leader niet, waardoor ze eindelijk kon rouwen om de dood van haar kitten Skykit en die van Neverland. Beide waren begraven ver in de bergen, waar ze hen nooit mer zou kunnen zien. Zouden ze in Starclan zitten en zou haar prachtige bengaalse kitten de liefde van een moeder kennen. Zelfs als ze niet bij hem kon zijn, ze hoopte van wel, want ze hield zielsveel van hem. Tranen drupten op haar poten toen ze terug aan de bevalling dacht, hij had heel even geademd voordat zijn lichaam ermee was opgehouden en zijn ziel zijn toch naar Starclan had gemaakt. Er waren zoveel katten in Starclan ge-eindigt. Nog geen halve Moon daarna had Everstar haar aftreden gemaakt en had ze zich volop in de zorgen van de Clan gegooid, samen met Bronzemask. Haar Deputy was belangrijk voor haar, vanuit haar nest kon ze de prachtige hemel zien. Ze wist dat de patrouille nu wel bijna terug moest komen en hoewel haar maag aangaf dat ze nog wat moest eten, zou ze eerste de kans geven aan de andere Warriors, en dan voornamelijk de zwakkere katten van haar  Clan. Immers had Stallionheart haar al een muis laten eten omdat ze er zo moe had uitgezien. Ze had zoveel zorgen, zo ook om Crowcall. Het kon niet makkelijk zijn voor de zwarte kattin om haar broertjes in de steek te moeten laten, ze had geen andere keuze gehad. Oceanbreeze wist dat de Warriorcode hard kon zijn, maar ook voor al het goede zorgde. Zonder die regels waren de Clans niets meer en niets minder dan doodgewone Rogues die in grote groepen leefden. Nee, ze was blij in de Clan geboren te zijn en haar taken als Leader uit te kunnen voeren. Ze hoopte maar dat Starclan trots op haar was en ze in de nabije toekomst haar levens kon krijgen, zodat ze als volwaardig Leader de Clan kon leiden, totdat ze haar levens verloor. Totdat haar tijd kwam om zich bij haar geliefden in Starclan te voegen. Ze hief haar kop op zodra ze pootstappen hoorde naderde en schudde haar kop even waarna ze opstond om de gevlekte kater haar hol tussen de wand binnen te zien stappen, het was hier redelijk beschut voor de regen en de wind. De eeuwige wind die door het territorium heen waaide. Er was een reden waarom de katten zo slank en snel waren. "Stallionheart," Mauwde ze als korte begroeting naar de ander.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1767
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   vr 11 mei 2018 - 14:53Zijn poten gaven aan dat hij er veel meters op had zitten en toch was de kater niet moe. Lichamelijk was hij wel moe maar geestelijk bruiste het in de kater. Terwijl hij met de Patrol terug het Camp inliep en en bedankte drukte hij kort zijn neus tegen Shatteredice voordat hij naar de Leadersden toe ging. Oceanbreeze had hem verzocht om zich daar te melden na de patrol. Voordat hij naar haar toe ging legde hij een dik mollig konijn op de prooistapel erbij en schudde hij zijn vacht een beetje in model. Hij had meer prooi willen vangen maar dit konijn had zoveel gewogen dat hij een andere prooi met geen mogelijkheid mee zou kunnen nemen. Met zijn staart over de grond slepend liep hij naar Oeanbreeze's den toe. Toen ze zijn naam zei liep hij naar binnen en ging hij zitten. "Oceanbreeze" miauwde hij waarna hij zijn kop lichtelijk voor haar boog. "Het gebied is inderdaad door de tweebeners aangelegd. Silverdew, Burningbreath en Shatteredice hebben prooi gevangen. Elk 2 stuks waartoe ik ze ook opdracht heb gegeven. De prooi moet niet schaars worden daar" miauwde hij en zweeg even. "Ik denk dat het een geweldig jachtgebied is en dat hier een keer per twee maanhogen bejaagd kan worden. Om de balans te bewaren in het gebied moet er ook niet meer dan twee prooi per kat gejaagd worden" zei hij en hij bleef weer een poosje stil. Meer had hij eigenlijk niet te melden zo 1,2,3. Zijn groene ogen keken in de blauwe en hij wachtte op haar reactie en vragen. Wat voor vragen ze zou hebben kon hij niet echt inschatten.

The heart of a Stallion


Op stage van 04-02-2019 tot 21-06-2019, posten zullen wat langzamer zijn!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   zo 13 mei 2018 - 12:23

Ze had Stallionheart aan horen komen, waardoor ze hem meteen begroette en hiermee toestemming gaf bij haar te komen zitten. "Oceanbreeze,"[/b] mauwde de kater waardoor de jonge Leader hem een glimlachje gunde. Zeker omdat hij zich niet te voorzichtig opstelde maar nog steeds respectvol was. [i]"Het gebied is inderdaad door tweebeners aangelegd. Silverdew, Burningbreath en Shatteredice hebben prooi gevangen. Elk 2 stuks waartoe ik ze ook opdracht heb gegeven. De prooi moet niet schaars worden daar." Mauwde hij waarna hij even zweeg. Oceanbreeze hiermee de kans gevende over deze informatie na te denken. Ze knikte even, waarna ze aangaf dat hij verder kon spreken; meer informatie kon geven. "Ik denk dat het een geweldig jachtgebied is en dat hier een keer per twee maanhogen bejaagd kan worden. Om de balans te bewaren in het gebied moet er ook niet meer dan twee prooi per kat gejaagd worden." Verklaarde de kater waarna hij weer stil was en zijn groene blik in haar blauwe kijkers priemde. Ze knikte even waarna ze haar blauwe ogen even bedenkelijk langs de wand en Warrior liet glijden voordat ze hem weer aan keek. "Zijn de tweebeners veel aanwezig of is het ook veilig voor de Apprentices om daar te jagen?" Mauwde ze op een vragende toon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1767
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   ma 14 mei 2018 - 20:08De stilte hield even een poosje aan voordat Oceanbreeze uitsprak wat ze dacht. "Zijn de tweebeners veel aanwezig of is het ook veilig voor de Apprentices om daar te jagen?". Hij keek haar even scherp aan voordat hij antwoordde. "Er zijn wel enkele tweebeners aanwezig maar dat is echt te verwaarlozen. Ik schat in dat het veilig is voor de Clan om daar te jagen. Wel heb ik rare monsters gezien dus ik denk wel dat we daar nog mee moeten opletten" miauwde hij waarna hij zijn bef een paar likken gaf. Hij dacht ook terug aan iets wat hem recent was opgevallen. Was het belangrijk om dit te melden? Hij besloot dat het geen kwaad kon om dit te doen en sprak Oceanbreeze weer aan. "Wat mij ook recentelijk is opgevallen is dat Sweetheart weg is. Ik heb haar eerder met BloodClan katten zien praten maar toen leek er geen opzet in het spel te zijn" miauwde hij terwijl hij terugdacht aan deze rare gebeurtenis. Wat Sweetheart daar ook gedaan had het stonk even hard als crowfood. "Ik denk dat we morgen de eerste jachtpatrouille al kunnen sturen. Om zeker te zijn dat het goed gaat zou ik willen aanraden een extra Warrior mee te sturen die op de uitkijk blijft staan. Gewoon voor het geval dat" miauwde hij met een licht bezorgde ondertoon. Met die monsters wist je het natuurlijk nooit zeker.

The heart of a Stallion


Op stage van 04-02-2019 tot 21-06-2019, posten zullen wat langzamer zijn!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   zo 20 mei 2018 - 19:13

Ze ontving al zwijgende de scherpe groene blik van de Windclan Warrior. In de afgelopen Moons was ze erg zelfverzekerd geworden, sterker op haar poten gaan staan en dat was nu terug te zien in haar rustige, aandachtige houding. "Er zijn wel enkele tweebeners aanwezig maar dat is echt te verwaarlozen. Ik schat in dat het veilig is voor de Clan om daar te jagen. Wel heb ik rare monsters gezien dus ik denk wel dat we daar nog mee moeten opletten," Miauwde de gevlekte kater waarop Oceanbreeze knikte en even met het puntje van haar staart zwiepte. "Dan is het denk ik het beste als er altijd een Warrior bij moet zijn als de Apprentices daar willen jagen. Totdat ik er zeker van ben dat die monsters geen dreigend gevaar blijken," Mauwde ze bedenkelijk. Ze konden nu geen jonge katten verliezen aan een jachtincident. De kater likte zijn bef, terwijl de jonge Leader een poot hief en daar enkele likken over heen gaf. "Wat mij ook recentelijk is opgevallen is dat Sweetheart weg is. Ik heb haar eerder met BloodClan katten zien praten maar toen leek er geen opzet in het spel te zijn," Mauwde de kater waardoor de oren langzaam in haar nek wegzakten en haar blauwe ogen haast vuurspuwden. En dan had ze gehoopt en gedacht dat de rest van de Windclanners wel trouw waren. Eerst Crowcall en nu, dit! Wat er ook met Sweetheart was gebeurd, het stonk aan alle kanten. Ze had de kattin nooit kunnen betrappen op iets, maar haar ook nooit geheel vertrouwd. "BloodClan praat niet met Clankatten, ze zien ons liever dood dan levend, ben ik bang. Wanneer heb je dit gezien en sinds wanneer is Sweetheart verdwenen?" Mauwde ze zacht, nadat ze zich over de eerste schok had gezet. "Ik denk dat we morgen de eerste jachtpatrouille al kunnen sturen. Om zeker te zijn dat het goed gaat zou ik willen aanraden een extra Warrior mee te sturen die op de uitkijk blijft staan. Gewoon voor het geval dat," Mauwde de kater waarna Oceanbreeze knikte. "Ik zal met Bronzemask erover spreken en dan een mededeling in de Clan doen. Bedankt voor de hulp, Stallionheart. Ik wil Bronzemask niet te veel laten doen met die buikwond van haar." Zelf had de Leader enkel een kleine wond op haar rechterwang door Shark.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1767
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Whispers from the Wind (Stallionheart & open)   ma 21 mei 2018 - 15:43Oceanbreeze had dezelfde ideeën over het nieuwe gebied als hijzelf. Altijd een extra Warrior meesturen ookal zou die zich best wel eens nutteloos kunnen voelen in die setting. Hijzelf zou zichzelf in elk geval zo voelen. Oceanbreeze haar ogen spuwden vuur toen hij over Sweetheart begon. StarClan, wat had hij dan fout gezegd? Toen drong het tot hem door dat hij eerder een grove woordwisseling tussen haar en Crowcall had gezien en besefte hij dat Oceanbreeze nogal wat op haar bordje had liggen. Tevens was haar huidige Deputy verwond door een BloodClanner aan haar buik en moest haar kop overlopen van alle ingewikkelde zaken in de Clan. Evergreen had haar niet bepaald het winnende lot gegeven. "BloodClan praat niet met Clankatten, ze zien ons liever dood dan levend, ben ik bang. Wanneer heb je dit gezien en sinds wanneer is Sweetheart verdwenen?" vroeg ze hem en hij bleef een tijdlang stil. Wanneer was dat geweest? Dat was al voordat ze op de lange reis naar de bergen gingen en terug. "Dat was voordat we naar de Bergen trokken al. Ik geloof dat het nog regelmatig gebeurde voordat we weg gingen maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen" miauwde hij kalm. Aan een kat die all over the place was had Oceanbreeze nu niks. Ze moest een kat hebben wie ze kon vertrouwen en haar een raad gaf waar ze wat aan had. "Ik zal met Bronzemask erover spreken en dan een mededeling in de Clan doen. Bedankt voor de hulp, Stallionheart. Ik wil Bronzemask niet te veel laten doen met die buikwond van haar." na deze woorden knikte hij en besloot hij dat hoewel niet geheel volgens de regels en wat verwacht werd van katten hij toch moest doen wat er in zijn hoofd knaagde. Hij sloeg zijn staart om Oceanbreeze heen om haar wat te troosten. Ergens kon hij het nog altijd oneens zijn met het beleid en met Bronzemask maar hij kon ook zien dat ze het er zwaar mee had. "Het komt wel goed Oceanbreeze. Het komt wel goed" miauwde hij sussend. Daarna stond hij op en wilde hij de Den uitlopen maar hij bleef nog even in de opening staan. "Voor vanavond heb ik een Sharing Tongues georganiseerd. De Clan heeft binding nodig. Hopelijk zie ik je daar" miauwde hij en zonder op verder antwoord te wachten verliet hij haar den.

OOC: Topic Uit

The heart of a Stallion


Op stage van 04-02-2019 tot 21-06-2019, posten zullen wat langzamer zijn!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Whispers from the Wind (Stallionheart & open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: