The Cool Kids 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The Cool Kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fraypaw
Member

Inge & Butter
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Fraypaw
BerichtOnderwerp: The Cool Kids   wo 2 mei 2018 - 12:17

Fraypaw had gemengde emoties op het moment. Aan de ene kant was hij blij dat hij eindelijk Apprentice was geworden en aan de andere kant geïrriteerd dat zijn mentor hem niet meteen vecht-en jaagtrainingen kon geven vanwege haar verwondingen. Gelukkig had hij zijn vrienden om de dagen mee te spenderen. Zijn zusje Homepaw was een fors gebouwde jonge kattin. Fray baalde soms dat zij groter was dan hijzelf. Maar ze was wel heel lief. Hawkpaw was ook aardig. Maar soms een beetje een opschepper. In ieder geval kon je met beide katten goed lachen.

Hawkpaw, Homekit(paw) en OPEN"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Homepaw
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   vr 11 mei 2018 - 11:18

Wauwie, apprentice! Homepaw moest nog een beetje wennen aan haar nieuwe naam en vooral aan haar nieuwe nest - zonder mama - maar zei tegen zichzelf dat dat allemaal niet uitmaakte, want apprentice zijn was supercool. En de andere ki- uh, apprentices leken ook geen heimwee te hebben naar mama en naar de nursery, dus dan moest zij dat ook niet hebben. "Hey Fray", begroette ze haar broertje en ze giechelde even omdat het zo leuk rijmde. "Zullen we een spelletje doen?" Misschien konden ze wel leuk mosballetjes over gaan gooien, of motten vangen, of, of, oh, er waren zo veel leuke dingen te doen! Misschien wilden de anderen ook nog wel meespelen. Auw- nee, Owl...paw en Hawkpaw en haar zusjes. Hoe ging die ene zin ook alweer? Hoe meer katten hoe meer vrolijk of zoiets.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Re: The Cool Kids   ma 9 jul 2018 - 15:35

Met zijn hoofd trots omhoog trippelde Hawkpaw door het kamp. Hij was apprentice! Hij zou binnenkort gaan trainen en de beste warrior worden die de clans ooit hadden gezien! Voor nu mocht hij deze mijlpaal nog vieren met zijn mede-nieuw-apprentices. Hij had Fraypaw en Homepaw al snel gevonden en draafde op hen af. "Hé, daar!" riep hij enthousiast, terwijl hij verder naar het kleine groepje toe liep. "Zijn we klaar voor onze trainingen?" vroeg hij, nog duidelijk trots en enthousiast door de laatste ceremonie.IC post count: 19
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Cool Kids
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: