A graveryard of stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A graveryard of stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan
A graveryard of stars Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: A graveryard of stars   A graveryard of stars Icon_minitimedo 3 mei 2018 - 15:53

De zwarte tom had zich net buiten het kamp genesteld. De zon scheen warm op zijn pels en hij vond het tijd om even van het weer te genieten zonder dat iemand hem zou storen. De geklaag van de Elders werd hem beu en om nou in het midden van het kamp te gaan liggen werd niemand vrolijk van want dan lag hij altijd maar in de weg. Ravenfall blies een diepe zucht uit en sloot zijn blinde ogen om vervolgs zijn kop op de grond neer te leggen. Het geluister naar tjilpende vogels en het geraas van de rivieren in de verte maakte hem moe waardoor hij al snel in een rustige slaap viel. Hij werd pas weer wakker toen hij duidelijke pootstappen hoorde die zijn kant opkwamen en slaperig hief hij zijn brede belittekende kop. Zijn oren bewogen mee met de wind en zijn neus wiebelde toen hij de lucht opsnoof. Het was een clangenoot, ofcourse, die zijn richting opkwam. Maar als de kat nou opzettelijk naar hem toe liep of gewoon richting het kamp ingang toe wandelde kon hij niet vertellen. Ravenfall hoopte natuurlijk op het laatste.


tag: IcepawThe world around us is burning
A graveryard of stars Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw~
Member
A graveryard of stars F9d0d41c3e65ca986b1e5af0264bc357
Julia
183
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Icepaw~
BerichtOnderwerp: Re: A graveryard of stars   A graveryard of stars Icon_minitimedi 15 mei 2018 - 13:34

Het was zo vreemd, dit gebied. Hoe andere katten hier zo snel hun draai weer vonden, alsof ze nooit in de bergen waren geweest. Voor hem was dat anders. Hij was zijn hele kittentijd eigenlijk op reis geweest of in de bergen, in ieder geval niet hier. Niet in dit gebied die voor zijn oudtante en andere warriors zo vertrouwd voelde. Dan had de reis ook nog een grote impact op hem gehad. Het had veel van zijn krachten gevraagd, dus was de jonge kater heel snel moe. Daarom werd er nog niet zo veel van hem verlangd en was hij veel vrij. Ook nu had hij een klein rondje gelopen om even bezig te zijn, maar had de vermoeidheid hem al snel weer richting het kamp gedwongen. Zijn ademhaling was nu al versneld terwijl hij niet extreem ver weg was geweest. Doordat hij moe was lette hij niet goed op en viel daarom per ongeluk over Ravenfall heen. Hij rolde een stukje door en tilde toen geschrokken zijn kop op. “Ooh wat stom, sorry Ravenfall!” Riep hij beschaamd uit.

[Ik was dit topic helemaal vergeten, sorry!]


A graveryard of stars GhoFBgLL_o


Mijn stelletje ongeregeld XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A graveryard of stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: