Trainen 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trainen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honeyfeather
StarClan
Trainen DPKsfdL
1472

CAT'S PROFILE
Age: Ageless...
Gender:
Rank:
Honeyfeather
BerichtOnderwerp: Trainen   Trainen Icon_minitimedo 22 jul 2010 - 10:54

Honeypaws poten ratelden enthousiast op de bosgrond neer terwijl ze richting de zandkuil rende. Vandaag zou ze weer gaan trainen met Spottedtail en ze had er enorm veel zin in. Ze keek even om of ze Spottedtail al zag aankomen, ze was dit keer niet vergeten om Spottedtail te vertellen waar ze heen ging dus dat kon geen kwaad. Ze was alvast vooruit gerend uit enthousiasme, maar dat maakte vast niet uit voor Spottedtail. De zonnestralen regenden neer op haar vacht en een koele bries waaide door haar vacht heen. Varens sloegen in haar gezicht en ze stond even stil om een blad uit haar gezicht te schudden. Ze zag de zandkuil al in de verte, het bekende aangezicht dat ze al zo vaak gezien had. Haar poten bleven even hangen achter de wortels van een eikenboom en ze tuimelde de zandkuil in. Het deed geen pijn omdat het zand zacht was maar het was niet echt de meest mooie entree. Ze schudde het zand uit haar vacht en keek even beschaamd op. Zou Spottedtail het gezien hebben? Ze ging zitten in het zachte zand en ze had haar staart om haar poten gekruld. Ze keek gedesinteresseerd naar een blaadje dat naar beneden dwarrelde en ze klapte haar nagels uit. Haar ogen fixeerden zich op het blaadje en ze haalde uit met haar witgekleurde poot. Haar nagels boorden zich in het blaadje en ze drukte het tegen de grond. Daarna sloot ze haar ogen weer om te genieten van de zon die scheen. Ze keek naar de lucht en zag enkele schapenwolkjes in de lucht, het voorspelde een mooie dag.


Trainen UypcHQo
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedtail
Member
Trainen DPKsfdL
44

CAT'S PROFILE
Age: 27 Manen
Gender:
Rank:
Spottedtail
BerichtOnderwerp: Re: Trainen   Trainen Icon_minitimedo 22 jul 2010 - 14:23

Spottedtail liep achter Honeypaw aan. Ze was alvast vooruit gerend. Toen ze bij de zandkuil aan kwam, zag ze Honeypaw spelen met een blaadje. Het was heel mooi weer. Niet koud en niet warm, en hier en daar een wolkje in de lucht. De perfecte dag om te trainen. Spottedtail liep naar Honeypaw toe en ging zitten. "Vandaag ga je jagen in bij Hoogsparren." zei ze tegen Honeypaw. "Onthoud goed alle jaagtechnieken die je hebt geleerd en probeer zo veel mogelijk te vangen. Als je klaar bent kom je hier weer terug."

(sorry voor de korte post D:)
Terug naar boven Ga naar beneden
Honeyfeather
StarClan
Trainen DPKsfdL
1472

CAT'S PROFILE
Age: Ageless...
Gender:
Rank:
Honeyfeather
BerichtOnderwerp: Re: Trainen   Trainen Icon_minitimedo 22 jul 2010 - 19:46

Honeypaw ging trots rechtop zitten, Spottedtail verscheen tussen de varens en liep de zandkuil in. Zij struikelde gelukkig niet en waarschijnlijk had ze ook haar val niet gezien, besefte Honeypaw tot haar grote opluchting. Ze liet het blaadje snel los en keek een beetje onschuldig op dat ze zo afgeleid was door een klein blaadje. Haar staart krulde ze om haar voorpoten heen en ze luisterde goed naar wat Spottedtail te zeggen had, ze was zo trots dat ze Spottedtail als mentor had, ze had al bewondering voor Spottedtail toen ze een kleine kit was. Haar ogen straalden, het was zo'n mooie dag. Haar staartpunt bewoog nog zachtjes heen en weer van opwinding, zelfs toen ze het probeerde tegen te houden. Ze genoot van de zonnenstralen die op haar vacht vielen, ze was blij, erg blij. Uiteindelijk begon Spottedtail de opdracht uit te leggen, 'Vandaag ga je jagen in bij Hoogsparren.' zei ze tegen Honeypaw. 'Onthoud goed alle jaagtechnieken die je hebt geleerd en probeer zo veel mogelijk te vangen. Als je klaar bent kom je hier weer terug.' Honeypaw legde haar oren lichtjes achteruit maar knikte, 'Oke!' Miauwde ze vlot en ze stond op. Ze liep de zandkuil uit en keek nog even om naar Spottedtail, daarna verdween te tussen de varens, haar staartpunt zwiepte nog iets nerveus heen en weer zwiepend.

(Moet ik nu een nieuw topic aanmaken bij hoogsparren of kom ik hier weer terug?xD)


Trainen UypcHQo
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedtail
Member
Trainen DPKsfdL
44

CAT'S PROFILE
Age: 27 Manen
Gender:
Rank:
Spottedtail
BerichtOnderwerp: Re: Trainen   Trainen Icon_minitimevr 23 jul 2010 - 12:51

Toen Spottedtail klaar was met uitleggen mauwde Honeypaw "Oke!" en liep ze weg richting Hoogsparren. Spottedtail stond op en liep haar achterna, er voor zorgend dat Honeypaw haar niet zou zien. Het was nog steeds heel warm. Gelukkig heb ik mijn zomervacht al! Dacht Spottedtail. In de groene planten om haar heen hoorde ze prooi kruipen. Honeypaw zal vast wel een goede jacht hebben. Spottedtail was trots op Honeypaw. Bluestar had Spottedtail gevraagd om Honeypaw te laten jagen en kijken hoe ze het deed. Later zou ze het aan Bluestar vertellen. Honeypaw was al bijna een krijger! Spottedtail volgde Honeypaw steeds verder het bos in. Er kwam een overheerlijke geur van een bosmuis langs. Spottedtail's staart bewoog heen en weer. Nee! dacht ze. Ze moest nu niet gaan jagen. Ze moest naar Honeypaw kijken. Honeypaw was al verdwenen in de bosjes, en ze kon haar niet meer zien. Spottedtail volgde haar geur.

(Maak maar een topic bij hoogsparren Very Happy)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trainen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: