Picking up memories. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Picking up memories.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Picking up memories. DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Picking up memories.   Picking up memories. Icon_minitimedi 8 mei 2018 - 21:27

Zijn nagels grepen het vacht vast en trokken het in een snelle beweging naar zijn bek. Thornflame gromde goedkeurend toen hij de muis dood voor zich zag liggen en moest zichzelf inhouden om het niet ter plekke op te eten. Hij had vanochtend gegeten, maar het begon al tegen het einde van de middag te lopen en hij had alweer terug honger. Prooi begon weer terug te komen en Thornflame moest zich inhouden om niet op meer prooi te gaan jagen dan noodzakelijk was. Voor vier Clans zorgen voor enkele moons liet zo zijn sporen na. Thornflame betrapte zichzelf er vaker op dat hij zich met meerdere dingen in moest houden omdat hij nu enkel nog met zijn Clan leefde en niet met de andere drie Clans erbij. Het was vreemd hoe ze na wat een korte periode leek weer terug gescheiden waren. Een korte periode vol herinneringen, ontdekkingen en vriendschapsbanden die wellicht nooit meer kapot zouden gaan, wat er ook zou gebeuren. De Clans konden zich weer opnieuw aan de Code houden, maar ze zouden nooit vergeten wat er tijdens die reis gebeurd was en hoe het feit dat ze zo afhankelijk van elkaar waren geweest hun zo sterk hadden gemaakt. En toch was hij blij dat alles weer een beetje terug naar het normale zou gaan. Hopelijk zou het niet verpest worden door onnozele ruzies over territories; Thornflame had het idee dat ze daar onderhand wel een beetje uit gegroeid waren. Zijn gedachten over de Clans werden stopgezet toen hij the Sandy Hollow in de verte zag en even dacht hij na over de trainingen die hij daar met Briarpaw had gespendeerd voor hij haar trainingen over had moeten geven aan iemand anders omdat zijn mentale toestand ver achteruit was gegaan na de aanval van Claw. Het litteken op zijn schouder begon wat te trekken, maar Thornflame negeerde het en liep in plaats daarvan dichter naar the Sandy Hollow toe. Een vage BloodClangeur hing overal nog een beetje rond, maar naarmate ThunderClan weer haar intrek begon te nemen, begon het af te zwakken. En dat was iets wat hem blij maakte. Een kleine glimlach speelde om zijn lippen bij het idee dat hij ooit kittens zou krijgen en dat zijn kittens hier ooit zouden trainen om warrior te worden.


+ Eerste post voor Swallowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Picking up memories.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: