Fly away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fly away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado
Member

Empress H
893
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Fly away   za 19 mei 2018 - 9:38


Hij was eindelijk klaar met de kleine taken dat hij elke dag wel moest doen. Rond het territorium kijken, daarbij buitenclanners wegsturen, honden pesten en alle andere Elite gebeuren. Nu was hij eindelijk op zoek naar wat te eten. Al was het een rat of een muis of een- zijn ijsblauwe ogen werden groot terwijl Tornado zijn spieren aanspande. Op de grond was een duif. En een dikke ook. Het was eten van de grond aan het palken. Hij zwiepte langzaam met het puntje van zijn staart terwijl hij dichtbij naar de duif kroop. Dit zou al die dagelijkse honger gelijk afmaken. De kater stak zijn klauwen uit en bewoog even met zijn achterpoten totdat hij naar voren schoot. De arme duif had hem net iets te laat opgemerkt, maar het was wel gelukt om op te vliegen. Tornado bracht meer kracht uit met zijn achterpoten en sprong de lucht in. Zijn poot haalde uit naar de vogel en trok hem omlaag via de vleugel. Het fladderde nog even hopeloos totdat het opgaf. De bruine kater beet het meteen in de nek, hem snel dodend. Hij was daar geen fan van, maar het beest had hem wel een gevecht gegeven. Trots pakte hij de dikke duif van de grond en liep naar een paar struiken toe. Dit was zijn prooi en hij zou alles doen om het zo te houden.

+open
The moral objections to something so profane

But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fly away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: