Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Rebecca / Lion
1542
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   wo 6 jun 2018 - 19:41Er was nu een tijdje overheen gegaan en Rainkit en Toxickit bevonden zich nu al een poos in het Camp. Hij had het er al over gehad met Shatteredice en het was tijd om Oceanbreeze apart aan te spreken. Met lood in zijn poten liep hij naar de Leaders den waar hij een tijdje bleef staan. Toen hij eenmaal de moed bijeen had geschraapt om de naam van Oceanbreeze te zeggen hoorde hij een paar katten achter hem zachtjes smoezen. Hij wierp ze een vurige blik toe en legde ze daarmee gelijk het zwijgen op. De torbie kater schraapte zijn keel en zei duidelijk "Oceanbreeze?" waarna hij even naar links keek om te zien of Shatteredice haarzelf bij hem zou voegen.


1 MOON LATER

The heart of a Stallion


Tijdelijk minder actief ivm school & privé


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   wo 6 jun 2018 - 20:44

Het was een tijdje geleden dat Shatteredice onverwachts moeder was geworden en Stallionheart en de flamepoint kattin een tweetal kittens het kamp in hadden gedragen. Het was een verrassing geweest voor de jonge Leader, zelf was ze namelijk al een aantal keer Queen geweest, waardoor ze de tekenen van zwangerschap wel kende. De clan had veel jonge katten die de toekomst van Windclan konden verzekeren. Sterke katten, waaronder haar eigen kittens en nu hopelijk ook de jonge kittens van de twee Warriors. Ze had wel door dat de gevlekte kater voor haar den stond en wat onzeker leek te zijn om haar te benaderen. Hoewel ze zich beduidend beter voelde dan een poos geleden, wist ze ook wel dat Stallionheart haar niet meer zorgen wou bezorgen. Haar blauwe ogen stonden scherp en helder, terwijl ze opstond om de kater naar zich toe te roepen. Voordat ze dat echter kon doen, had hij duidelijk de moed bijeen geschraapt en was hij naar binnen gestapt, waarna hij zijn keel schraapte. "Oceanbreeze?" Klonk er waarna hij naar links keek. Oceanbreeze stapte rustig naar hem toe en nodigde hem uit met een kleine beweging van haar oor. "Wat is er?" Mauwde ze kort en een tikkeltje zakelijk maar nog steeds warm.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

M (again)
139
Actief
"Fly me to the moon and let me play among the stars"

CAT'S PROFILE
Age: » 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   do 14 jun 2018 - 19:28

Een beetje nerveus had ze Stallionheart stilletjes mee gevolgd naar de den van Oceanbreeze. Ze zouden haar de waarheid vertellen en hoewel ze wist dat dit het beste was had ze liever gehad dat het geheim bleef, zelfs voor de clanleader. Toch wist ze dat het beter was en hadden ze twee samen besloten om het te delen met Oceanbreeze dat Toxic en Rain geadopteerd waren. Shatteredice zuchtte zachtjes en volgde de grote torbie tom een paar seconde later toen hij al naar binnen geroepen was door Oceanbreeze. Toen ze eenmaal haar partner zijn zijde vergezelde duwde ze haar lichaam tegen de zijne aan en knikte respectvol naar Oceanbreeze.


We wrote a story in the fog on the windows that night

But the ending is the same every damn time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1542
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   do 14 jun 2018 - 19:48Op antwoord hoefde de kater niet lang te wachten van Oceanbreeze. Toen hij binnen zat in de Leaders Den hoorde hij de pootstappen van Shatteredice achter hem waarna hij haar warmte tegen zijn lijf voelde. De kater putte moed uit haar aanwezigheid voordat hij Oceanbreeze aansprak. "Oceanbreeze, wat ik nu ga vertellen moet tussen ons drie blijven" miauwde hij voordat hij verder ging. Hij keek even naar Shatteredice en toen weer naar Oceanbreeze. "De dag dat wij terugkwamen met Rainkit en Toxickit is er iets gebeurd. Die twee kittens hebben wij gevonden in de buurt van het Camp" zei hij waarna hij de blik van Oceanbreeze vast bleef houden. "Er hing een WindClan geur omheen" vervolgde hij waarna hij zocht naar een goed vervolg van zijn pleidooi. "Rainkit en Toxickit mogen dit nooit te weten komen. Wij voedden ze op alszijnde echte ouders. Toch wilde ik je dit graag vertellen omdat ik niet wil dat er geheimen zijn voor jou als Leader" miauwde hij waarna hij zweeg. "Ook Shatteredice was het hiermee eens" zei hij als toevoeging. "Naar wie de echte moeder is kunnen we alleen maar gissen" murmelde hij zacht. Hij had geen idee wat Oceanbreeze zou zeggen maar hij had in dit geval enkel de Warrior Code gevolgd. Geen warrior mag een kit in pijn of gevaar negeren, zelfs als deze van een andere Clan is. En deze kittens waren WindClan en zonder moeder waren ze zeker in gevaar geweest.The heart of a Stallion


Tijdelijk minder actief ivm school & privé


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   zo 17 jun 2018 - 17:19

Het was niet alleen Stallionheart die haar had opgezocht maar ook Shatteredice. De flamepoint volgde de torbie kater een paar seconden later haar den in. Haar blauwe ogen richtte de Leader kalm op de twee Warriors. Welke ze vertrouwde, Stallionheart had al bewezen een trouwe kater te zijn en Shagteredice was zachtaardig en warm van karakter. Waardoor ze wist dat de kittens twee goede ouders hadden, ouders om trots op te zijn. Zelfs al maakten ze fouten. De andere kattin kwam naast Stallionheart zitten waarna ze de kalme Leader eeen respectvol knikje gaf. Oceanbreeze neeg haar kopje kort waarna ze de kater nieuwsgierig aan keek. "Oceanbreeze, wat ik nu ga vertellen moet tussen ons drie blijven," Mauwde de kater waardoor de kattin iets alerter rechterop ging zitten. Ze kon niets beloven, al had ze niet het idee dat de informatie ernstig was. Voordat hij verder sprak gleed zijn smaragdgroene blik kort naar Shatteredice en weer terug naar Oceanbreeze. "De dag dat wij terugkwamen met Rainkit en Toxickit is er iets gebeurd. Die twee kittens hebben wij gevonden in de buurt van het Camp." Verklaarde de kater terwijl hij haar peinsende blauwe blik vasthield. "Er hing een Windclan geur omheen," Het was goed om te weten dat de kits niet van een of andere Rogue waren al maakte ze zich hier wel zorgen om. Welke ouder liet zijn of haar kits in de steek. "Rainkit en Toxickit mogen dit nooit te weten komen. Wij voedden ze op alszijnde echte ouders. Toch wilde ik je dit graag vertellen omdat ik niet wil dat er geheimen zijn voor jou als Leader," Mauwde de kater waardoor Oceanbreeze haar priemende blauwe ogen verzachtte tot een warme blik. "Ook Shatteredice was hiermee eens," Klonk er als toevoeging. "Naar wie de echte moeder is kunnen we alleen maar gissen," Vervolgde hij waardoor Oceanbreeze diep zuchtte. Dit betekende dat ze een Warrior hadden die weigerde een Queen te zijn en haar kittens te beschermen. Dat kon ernstig zijn. Ze knikte enkel wat afwezig voordat ze de conclusie trok dat beide Warriors goed hadden gehandeld. Had ze zelf ook niet met Cootsnarl een kitten binnen gehaald die een Windclan geur droeg en was achtergelaten. Het ging om de gezondheid van de kits en die waren beschermd door de ouders, adoptie maakte dus niet uit. "Bedankt voor het vertellen. Weet je zeker dat de kits het niet ooit moeten weten. Straks komen ze een kat tegen die op hen lijkt en rakem ze verward over hun afkomst." Vroeg ze enkel. Meer drama zoals dat van Mousewish en Brindleleaf konden ze niet gebruiken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1542
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   ma 18 jun 2018 - 14:07Oceanbreeze leek het beter op te pakken dan verwacht. Het was een pak van de kater zijn hart dat hij niet de wind van voren kreeg. De kater sloeg zijn staart wat dichter om zijn lichaam heen terwijl hij de woorden van haar ontving. "Bedankt voor het vertellen. Weet je zeker dat de kits het niet ooit moeten weten. Straks komen ze een kat tegen die op hen lijkt en raken ze verward over hun afkomst." hij dacht hier even over na. Misschien wel maar misschien ook niet. Hij had eerder andere Torbies met point katten gezien die een gemixt nest hadden gekregen. "Ik denk dat het beter is van niet. Ze lijken op mij en op Shatteredice" miauwde hij waarna hij Shatteredice een liefdevolle lik over haar oor gaf. Misschien waren ze wel van een Queen die ze absoluut niet wilde maar hij had geen Queens gezien die drachtig waren en mogelijk hun eigen kittens zouden verstoten.

The heart of a Stallion


Tijdelijk minder actief ivm school & privé


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]   ma 18 jun 2018 - 19:57

Oceanbreeze wist hoe het was om kittens op te nemen in een familie. Hoewel ze altijd eerlijk was geweest tegen Silverdew en Burnetpaw, was het lastig voor jonge katten om opgenomen te zijn in een ander gezin. Ook al waren ze vol liefde ontvangen. Ze wou de kittens de mogelijkheid tot een goed gezin, een warme familie niet ontnemen. Al baarde ze zich zorgen om het feit dat de twee kittens waren achter gelaten. De kater dacht na over de rustige woorden die de kattin had uitgesproken, naar haar zorgen om de situatie. "Ik denk dat het beter is van niet. Ze lijken op mij en Shatteredice." De kater had in dat opzicht wel een punt. De vachtkleuren van de twee jonge aanwinsten waren soortgelijk aan die van dw adoptieouders. Oceanbreeze boog haar kop even waarna ze op een rustige gedempte toon sprak. "Mijn zegen hebben jullie, zorg goed voor ze." Hierna knikte ze beide katten vriendelijk toe en rekte ze zich uit. "Stallionheart, Shatteredice," Groette ze beide katten waarna ze hen de uitgang wees. Niet omdat ze hen persé weg wou hebben. Maar omdat ze andere taken had


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Truth be told [Oceanbreeze][Shatteredice?]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: