She's no longer with us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 She's no longer with us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Cynthia
200
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: She's no longer with us   za 9 jun 2018 - 21:57

De tocht terug naar het kamp met het lichaam van Snowbird tussen zijn kaken geklemd was zwaar. Niet alleen door het lichaam, maar ook door wat hem te wachten zou staan in het kamp. Zijn moeder was daar en die zou dit zeker niet goed opvatten. Het zorgde ervoor dat zijn poten loodzwaar voelden en steeds zwaarder leken te worden naarmate hij dichter bij het kamp kwam. Echter verscheen de ingang van het kamp snel genoeg en hij stopte ook niet voor hij het kamp binnentrad. Hij was bang dat als hij zou stoppen hij geen stap meer verder zette. Hij kon de ogen van allerlei katten op zich voelen, terwijl hij naar het midden van het kamp liep en daar het lichaam van Snowbird neerlegde. Hij nam er iets afstand vanaf en begon om zich heen te kijken of hij Oceanbreeze of zijn moeder zag. Hij zou aan allebei moeten vertellen wat hij vermoedde dat gebeurd was en wat hij had gevonden, ook al had hij geen idee of zijn moeder naar hem zou luisteren. Gespannen scande hij dan ook de katten af, zoekende naar de twee katten die hij wilde spreken.

[Panthersoul heeft het lichaam van Snowbird teruggebracht naar het kamp.]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cootsnarl
Member

king bear
202
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   ma 11 jun 2018 - 8:50

Cootsnarl keerde net terug van een bewakings patrouille. Hoewel er een soort afspraak gemaakt was dat niemand anders het terrein mocht betreden, mede door het pact tegen Bloodclan. Er was dus niets om te vrezen en toch slaagden die rattenvreters erin om hun grens over te steken. Al een beetje bekoeld stapte hij dus nu naar zijn vaste eetplekje. Er klonk echter achter hem tumult. Cootsnarl draaide op zijn passen terug. Hij ontmoette eventjes de blik van Amberstorm. Ze was weer even mooi als altijd. Oh wat zou hij het leuk vinden als ze hem plots vertelde dat ze zwanger was. Alleen was zij er niet klaar voor en respecteerde hij dat. Cootsnarl liet haar blik los en keek nu naar de kern van het lawaai. Haar ogen schoten open. Wat? Hij ging niet naar Snowbird toe, maar de leaders den. "Oceanbreeze?", miauwde hij zachtjes, met een ietwat gealarmeerde stem. Het had geen zin om te schreeuwen.
( wyatt )Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1204
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   ma 11 jun 2018 - 21:35Rustig had de gevlekte kater zichzelf zitten wassen in de warme stralen van het zonlicht totdat hij Panthersoul binnen zag lopen. Hij fronste en vernauwde zijn smaragd groene ogen om te zien dat de kat een andere kat bij zich droeg. Gealarmeerd kwam hij overeind en liep hij gelijk naar de kat toe die hij had meegedragen maar op een paar muislengtes afstand hoorde en rook hij het al. Hij bleef aan de grond genageld staan. De kat was dood. Het was Snowbird. Hij had geen diepe persoonlijke relatie gehad met Snowbird maar dit was shockerend. Hij keek naar Panthersoul die er aangeslagen uitzag en naar Cootsnarl die gelijk naar Oceanbreeze rende. Hij keek naar de bengaalse kater en vroeg zacht "Wat is er gebeurd?" waarna hij keek naar het levenloze lichaam van Snowbird.

The heart of a Stallion


Whatever it takes
'Cause I love the adrenaline in my veins
I do whatever it takes
'Cause I love how it feels when I break the chains
Whatever it takes

Topic tracker
Setjes shop!
Theme of Stallionheart

Setje made by Linn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cavepaw
Member

Beer
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   di 12 jun 2018 - 15:20

Cavelion
E V E R Y O N E wants to E A T, but few are willing to H U N T ☆Cavepaw keek beteuterd naar zijn pootjes. Hij had straf en mocht het kamp niet uit. Dit omdat hij tegendraads was tijdens de vervangtrainingen en hij het leven van de ongelukkigen zuur kon maken. Zijn broer en zus waren net op zoek gegaan naar mama, maar die was nergens meer te bespeuren. Hij wist wat de rest dacht. Dat ze naar Bloodclan gegaan was, maar dat kon niet. Sweetheart was daar veel te lief voor. Nee, ze was gevangen genomen en vocht nu voor haar leven. Een kreet deed zijn kop vol zorgen omhoog schieten. Het galmde nog in zijn oren toen hij een witte vacht herkende. Was dat niet de jonge elder? Cavepaw stond voorzichtig op. Katten schoten alle kanten uit. Hij hoorde Stallionheart vragen wat er gebeurd was.

( eli. )☆ truth does not sit in a cave and hide like a lie, it wanders around and roars loudly like a lion ☆
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
Member

Cynthia
287
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   vr 15 jun 2018 - 14:45

Icecloud was een aantal dagen geleden de nursery in getrokken. Eigenlijk verveelde ze zich nu al, maar ze wist dat dit het beste was voor de kittens en voor haarzelf. Het leek daardoor dan ook weer een rustige dag te worden, echter niets was minder waar. Ze was rustig haar vacht aan het wassen, toen er wat commotie leek te zijn bij de ingang van het kamp. Ze liet haar blik er naartoe gaan en zag haar zoon, Panthersoul binnenkomen met een lichaam. Ze wilde haar ogen eerst niet geloven, maar ze herkende de poes al snel als haar oudste dochter Snowbird. Zo snel als ze op het moment kon kwam ze overeind en liep ze naar de plek toe waar Panthersoul Snowbird neerlegde. Ze opende haar bek om wat te vragen, te vragen wat er was gebeurd, maar er kwam niks uit. Haar poten brachten haar tot naast het lichaam van haar dochter, waar ze haar lichaam niet langer overeind konden houden en ze zakte op de grond naast Snowbird neer. Dit kon niet waar zijn, waarom was er nog een kat van haar afgenomen? Ze drukte haar snuit in de vacht van haar dochter en deze keer kwam er een jammerkreet uit haar bek. Het hield ook nooit op met het verlies van de katten om haar heen, waarom leek zij de enige te zijn die over bleef?Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2490
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: She's no longer with us   Gisteren om 17:32

Enkele dagen geleden was haar moeder naar de Nursery verhuisd. Omdat ze zwanger was, van een onbekende kater; zij zou een grote zus worden in de nabije toekomst en heowel het een grote verrassing was; zag de jonge Leader er niet tegen op. Want ze was kittens gewend, ze had een hart voor de kleine murmels en over het algemeen een goede band met haar familie. Haar moeder betekende veel voor haar, met rustige bewegingen likte ze haar grijze poot terwijl ze de belangrijke Clanzaken op een rijtje zette. Het meeste leek goed te verlopen, er waren geen grote problemen en ze had die dag al gejaagd. Misschien zou ze haar Apprentices nog mee nemen en met hen een oefenpatrouille lopen. Echter voordat ze op kon staan om de jonge katten te zoeken kwam Cootsnarl haar den binnen. "Oceanbreeze?" Klonk er een tikkeltje gealarmeerd waardoor de Leader meteen in de benen sprong en soepel haar den uit stapte. Alert keek ze rond, zoekend naar het gevaar, het probleem toen ze een witte vacht zag liggen. Met in de buurt Panthersoul en Stallionheart. Voordat ze er op af kon stappen hoorde ze een pijnlijke kreet van haar moeder die haar overleden dochter had gezien. Snowbird. Haar oudere zus was overleden. Ze slikte moeizaam voorsat ze met rustige passen naar haar broer, Panthersoul liep en hem een gerustststellend tikje met haar staart gaf. Haar bezorgde blik viel toen op Icecloud, zwanger en deze stress. Een combinatie die niet goed kon zijn. "Snowbird heeft zich bij Starclan gevoegd. May Starclan light her path. We zullen vannacht afscheid van haar nemen!" Mauwde ze luid en duidelijk galmend over het kamp heen waarna ze zich naar Stallionheart toe draaide. Ze maakte zich zorgen om haar broer en moeder. "Haal Lizardpath of Routpaw," Mauwde ze op dringende toon. Ze wist dat de Medicine Cats nodig waren om haar moeder te kalmeren alsmede Panthersoul te helpen. Pantersoul was goed bevriend met de Medicine Cat Apprentice waardoor ze hoopte dat die hem kon steunen. Hierna stapte de jonge Leader naar Snowbird en haar moeder toe en gaf ze haar halfzus een zacht neusje waarna ze naast haar moeder plaats nam en haar kop tegen de witte kattin drukte. Ze wist hoe het was om een kit te verliezen en de pijn sijpelde diep in haar hart. Hier had ook Rosekit gelegen en Skykit had ze dood achter moeten laten. Ze haalde diep adem waarna ze haar schouders rechtte. Het leven was zwaar... op dit soort moment besefde ze dat maar al te goed.

Tag: everyone


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
She's no longer with us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: