| When you feel my heat | 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 | When you feel my heat |

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaytail
Member
| When you feel my heat |  29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3124
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: | When you feel my heat |    | When you feel my heat |  Icon_minitimema 11 jun 2018 - 20:14

Dit was de plek die hij voor haar had gekozen. Vlakbij de rivier, vlakbij RiverClan maar toch dichtbij ThunderClan. Dit zou voor hem en zijn kittens de plek worden om hun moeder te herdenken. En dit voelde deels als afsluiting. Niemand had er iets aan als hij zo zwak was. Hij mocht niet meer zwak zijn, hij moest zijn kittens beschermen. Zelfs zijn kleine Snowkit had opgemerkt dat hij zich steeds meer had terug getrokken. Hij mocht niet meer zijn zwakte laten zien. Wat had zwakte hem al die manen gebracht? Niks. Het was tijd voor verandering, dat wist hij. De tijden dat hij zich weg stopte waren over. Hij had altijd al zijn bek dicht gehouden. Altijd zijn mening voor zich gehouden. Altijd katten helpen die hem niet hielpen. Het was genoeg. Hij ging veranderen. “Snow, give me strength.” Sprak hij zachtjes tegen de sterrenhemel boven hem. Het was tijd om het roer om te gooien. Beschermen. Hij moest zijn dierbaren beschermen. Zijn oude tactieken hadden daarbij niet geholpen, de zwijgende kracht.

Dit had hij veel eerder moeten doen, dan was dit allemaal niet gebeurt. Een lichte grijns speelde op zijn kop, dit was de nieuwe hij. En hij zou zichzelf laten zien aan de clan. Hij was niet meer de kater die zich weg stopte. Dit was wie hij was. Hij zou zichzelf langzaam veranderen, zodat hij een kat was die waardig was, in plaats van die zielige kater te zijn die hij altijd was geweest. Die tijd was voorbij. Als iemand hem ooit nog terug zou laten gaan naar die tijd? Dan zou hij er persoonlijk voor zorgen dat die kat een einde aan zijn leven zou maken. Want hij mocht niet meer terug gaan naar de kat die hij was geweest. Dan wilde hij liever sterven dan die kat zijn. De kat waar zijn eigen kittens niet eens naar op konden kijken. Hij wilde dat zijn kittens trots op hem konden zijn. Hij nam een diepe ademteug en keek naar de bloemen die hij op de plek had neergelegd voor Snowdrop. Het was tijd om het achter hem te laten. Hij zou altijd van haar blijven houden, maar er iedere dag nog mee zitten hielp hij niemand mee. Hij had tijd nodig gehad om af te sluiten en hiermee was het gebeurt. De oude Jaytail zou verdwijnen.


+Lightningvoice


Sucks don't it?
| When you feel my heat |  Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
| When you feel my heat |
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: