Time to train, my apprentice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time to train, my apprentice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Time to train, my apprentice DPKsfdL
130

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Secretflower
BerichtOnderwerp: Time to train, my apprentice   Time to train, my apprentice Icon_minitimedo 6 okt 2011 - 17:26

[&Stipedpaw]

Er vloog een koel briesje over het ThunderClan kamp. Secret voelde aan dat het vandaag een koude dag zou worden. Ze zette haar vacht op tegen de wind en trippelde over het kamp naar de ingang van het ThunderClan kamp. Het was vandaag haar eerste training met haar leerling, Stipedpaw. Ze had tegen haar gezegd dat ze vroeg naar de zandkuil mocht gaan. Het was namelijk nog heel vroeg in de ochtend en ze wou haar eerste leerling nog niet te lang moeten laten wachten in deze kou. Ze wist nog niet helemaal wat ze zou gaan moeten zeggen tegen haar nieuwe leerling, ze kon heel goed opschieten met andere leerlingen, maar ze had nog nooit gepraat met deze leerling, maar ze wist goed genoeg dat ze een goede band met haar leerling zou gaan krijgen. Ze was heel fier over de houding van de leerling bij de ceremonie. En niet alleen toen, bijna altijd was ze trots. Soms een beetje te. Maar dat zou niet vaak meer gebeuren. Secret was bereid deze leerling te leren een echte krijgskat te worden. Ze zag in de verte Bluestar staan, maar ze was niet van plan nog met haar te praten, ze had al tijd verloren. Eerlijk gezegd had Secret best honger het zou tijd worden nog eens te gaan jagen. Er verscheen een glimlach rond haar lippen. Laat ik gaan jagen met Stripedpaw. Ze twijfelde geen seconde langer en vertrok naar de Zandkuil. Het was niet zo lang lopen en ze was er al. Ze ging zitten. Waar was haar leerling nou? Hmmm... speelde ze misschien een spelletje. Maar Secret bleef gewoon zitten en wachtte tot de leerling in het zicht kwam. Ze likte haar poot even, waar een grote snee in geplaatst was totaan haar flanken. Haar scherpe nagels waren goed verborgen in haar poot en enkel een klein stukje van de nagels kon je zien staan. Eindelijk kwam de -net zoals haar naam- gestreepte leerling tevoorschijn. "Waar zat jij nou, dame?" Vroeg ze speels e deed alsof ze streng was. Dit zou nog leuk worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time to train, my apprentice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: