Chaos in Motion 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Chaos in Motion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
Member

Nathalie
1165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Chaos in Motion   za 16 jun 2018 - 22:53

Een leven zonder zorgen was geen leven. Als je er bij stil stond, waren het juist de zorgen die je in leven hielden. Vele wilden juist van de zorgen af, maar zodra er weer een zorg minder was, was er ook alweer één bij. Of het nou een koppige apprentice was, te weinig prooi, proberen niet te zijn zoals je vader, een poes die je leuk vond, je moeder, of doorns in je nest, het hield je allemaal bezig en zodra één zorg opgelost was, voelde je je weer voldaan had je weer energie voor de volgende zorg. En Smokegaze had het gevoel zijn zorg eindelijk opgelost te hebben, of nou ja, één van zijn zorgen. Thistlepaw. De dag hiervoor had hij eindelijk zijn final assessment goed weten af te ronden en hij kwam ook, tot zo ver dit mogelijk was, een stuk volwassener en verantwoordelijker over, zoals een warrior behoorde te zijn.

Smokegaze stapte naar de apprentices den en stak zijn kop naar binnen. "Thistlepaw, kom je mee voor de jachtpatrouille?" Miauwde hij. Panthergrowl had hem de opdracht gegeven om een willekeurige kat mee te nemen om te gaan jagen. Smokegaze had vrijwel meten besloten om Thistlepaw mee te nemen, nog even er op uit met zijn apprentice voor hij warrior zal worden, want dat was niet meer ver weg. Smokegaze vroeg zich af wat voor naam zijn apprentice ozu krijgen? En ergens ging hij het harde werken aan de jonge kater wel missen, want hij was letterlijk twee poten vol geweest. Daarbij hadden de twee ook aardig wat mee gemaakt door de moons heen, zo hadden ze kort geleden nog een zware reis terug gehad van de bergen. Ja, met dat soort dingen creëerde je toch wel een aardige band.

- Thistlepaw eerst.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Chaos in Motion   zo 17 jun 2018 - 17:30

Hij kon het niet geloven. Hij, Thistlepaw, had zijn final assesment gisteren afgerond. Maar nog vreemder dan dat was de trotse blik die hij in de ogen van zijn mentor had gezien. Zijn mentor had overduidelijk de hoop dat hij Thistle eindelijk wat manieren had bijgebracht, maar… Nah. Hij kon serieus zijn als hij dat wilde en hij had tijdens het gevecht met de BloodClan dapper meegevochten, maar hij prefereerde nog steeds om het leven door een roze bril te zien, zich niets aan te trekken van al die bromberen, Butterstar als één grote dictator te zien en Smokegaze als een aardige oude zak die niet kon stoppen met zeuren. Maar hij zou hem wel missen. En toen werd hij opeens geroepen voor de jachtpatrouille. Door Smokegaze. Ugh, nevermind, hij ging hem dus écht niet missen. Dramatisch kreunde hij en rolde zich op zijn zij waarna hij een kreun uitstootte die iets weg had van één van die rare beesten die ze op hun reis tegengekomen waren. “Waarom? Waarom word ik onderworpen aan deze straffen?” vroeg hij op dramatische toon aan niemand in het bijzonder, maar krabbelde toen al snel overeind. Zijn mentor stond immers nog met zijn kop in de opening van de apprentices den en wie weet zou hij naar Butterstar gaan om zijn benoeming als warrior alsnog te cancelen. Hij zou er gek genoeg voor zijn. “Grapje,” zei hij dan ook snel en hij glipte langs zijn mentor heen. Toen viel hem opeens iets in. Iets wat hij gisteren gezien had. De dromerige blik van zijn mentor, de steelse blikken die hij naar één kat in het bijzonder leek te werpen. “Oh Smokey…” Grijnzend draaide Thistle zich een kwartslag om en stootte zijn schouder tegen die van zijn mentor. Hij had de afgelopen drie moons een verschrikkelijk grote groeispurt gemaakt en was al bijna even groot als de meeste oudere warriors in zijn Clan. Zijn spiergroei was er ook op vooruit gegaan; zijn tegenstanders in het BloodClangevecht hadden wel twee keer nagedacht voor ze hem bleven uitdagen. “Zeg nou eens eerlijk van man tot man,” zei hij op fluistertoon zodat niemand hun kon horen. “Is er iets dat je me moet vertellen? Iets wat je nog met me moet delen vlak voor ik warrior word? Want ik heb het heus wel gezien, hoor. Denk maar niet dat je zoiets voor me kunt verbergen, Smokeyboy.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Chaos in Motion   zo 17 jun 2018 - 21:14

Het was wel weer duidelijk; katten kon je niet veranderen. Je kon ze het nodige aanleren, maar als ze, bijvoorbeeld, niet serieus van aard waren, zouden ze dat ook nooit worden. Thistlepaw was hier het perfecte voorbeeld van, bleek maar weer. Natuurlijk was hij een heel stuk verbeterd, het was Smokegaze gelukt om Thistlepaw het nodige te leren. Voor nu was Thistlepaw klaar om warrior te worden en zal de rest met tijd komen.
Na zijn apprentice geroepen te hebben voor de jachtpatrouille, trok Smokegaze zich terug uit de apprenitce den en wachtte tot Thistlepaw kwam opdagen. Wat Thistlepaw binnen de apprentice den had gezegd was de robuuste warrior niet ontgaan. Toen Thistlepaw dan ook uit de den kwam en zei dat het een grapje was, rolde Smokegaze met zijn ogen. Smokegaze volgde Thistlepaw het kamp uit. Buiten het kamp begon Thistlepaw tegen hem te spreken en draaide zich een kwartslag naar hem toe. Smokegaze kwam tot een halt en keek hem aan met vernauwde ogen. Toen hij ook nog tegen zijn schouder aan gestoten werd, liet Smokegaze een geïrriteerde grauw horen. "Oppassen, hé?" gromde hij naar Thistlepaw toe. Maar natuurlijk liet Thistlepaw het er niet bij. Smokegaze sloeg zijn ogen ten hemel en slaakte een diepe zucht. "Geen flauw idee waar je het over hebt," sprak Smokegaze kordaat en wenkte vervolgens de jonge kater mee. "Ik vind dat de prooistapel wel weer wat vis kan gebruiken, sowieso mag die prooistapel wel wat groter worden, want het is newleaf en ik vind 'm nog akelig klein," sprak Smokegaze. Dit kwam natuurlijk door de rampen die er geweest waren en de tijd die nodig was geweest om het kamp te heropbouwen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Chaos in Motion   zo 1 jul 2018 - 9:47

Oh man. Hij zwoer echt dat als Smokegaze en zijn vorige mentor een competitie zouden houden over wie de ergste brombeer was, het nog wel eens een spannende wedstrijd kon worden. Smokegaze zou waarschijnlijk wel verliezen, maar het zou niet veel schelen. En zoals verwacht deed de tom net alsof hij niet wist waar zijn apprentice het over had. Dit keer was het aan Thistlepaw om met zijn ogen te rollen en een kleine grijns verscheen om zijn lippen toen hij naar zijn mentor keek. “Ah, ontkenning is altijd de eerste fase tijdens het verliefd zijn,” sprak hij op een manier alsof hij er alles van wist. “Daarna komt er een hele tijd niets omdat beide partijen niet willen toegeven, maar dan wordt er een opeenstapeling van emoties veroorzaakt en daarna…” Hij trok een serieus gezicht, maar zijn wangen werden bol en heel zijn houding verstijfde. “KISSIE-KISSIE-MWAH-MWAH!” riep hij vervolgens door heel het territorium heen. En vervolgens begon hij kakelend van het lachen in de richting van de rivier te rennen, want hij dacht dat zijn mentor hem een klap om zijn oren ging geven als hij zo door zou blijven gaan. En het feit dat hij zojuist de jacht had verpest voor diegenen die in het bos wilden jagen, was natuurlijk ook geen goede zaak. Maar hé, het was newleaf en ze zouden wel terugkomen, toch? Plus het was gelijk een goede oefening voor de nieuwe apprentices, dacht hij zo. “Kom dan naar de rivier, slome!” riep hij over zijn schouder. Hij mocht gerust boos worden omdat hij zo net hard door het woud geroepen had wat hij werkelijk dacht van Smokegaze en zijn affaire die hij sowieso had, maar hij gaf hem nu de gelegenheid om het onderwerp achter zich te laten en dat vond hij toch wel heel knap van zichzelf. Hij was dan ook heel erg trots op zichzelf en met een brede grijns rende hij naar de rivier toe. Hij durfde te wedden dat als Smokegaze al was gaan zeggen tegen Butterstar dat hij Thistlepaw bereid genoeg achtte om zijn warriornaam te krijgen dat hij daar nu al wel wellicht spijt van zou hebben. Maar hé, spijt kwam altijd te laat, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chaos in Motion
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: