[Getting Lives] A cat has nine lives to use.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Getting Lives] A cat has nine lives to use..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2644
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   di 19 jun 2018 - 8:10
Oceanbreeze


In het kamp
Oceanbreeze had al een poosje geleden met Lizardpath gesproken over het halen van levens, het samendromen met Starclan. Tot dit moment, ook al was er al weer ruim anderhalve Moon voorbij, had ze nog geen tijd gehad ok de reis veilig te maken. Het kamp had ze niet in een puinhoop achter willen laten. Daarna had ze met Stallionheart gesproken over het verraad van Sweetheart, die zich naar alle waarschijnlijkheid bij Bloodclan had gevoegd en hadden ze Snowbird verloren aan honden. Hoe dan ook, de dood van de witte halfzus van Oceanbreeze en de spanning om het nestje van Icecloud maakte dat de jonge Leader had besloten dat ze niet langer konden wachtten. Het weer was goed, en de tocht was lang; al was ze jong en sterk genoeg om zich er doorheen te slepen. Haar blauwe ogen gleden naar de Medicine Cat's den waarna ze op Lizardpath, haar nichtje en haar vriendin Routpaw af stapte. Beiden zouden mee gaan op de tocht. Daarbij had ze Stallionheart en Burnetpaw besloten mee te nemen. De twee katten zouden mee gaan voor bescherming. Immers was Bloodclan nooit ver weg. Eenmaal voor de Medicine Cat den, ging ze zitten en sprak ze zacht tegen de twee katinnen. "Zijn Burnetpaw, Stallionheart en jullie er klaar voor?" Vroeg ze op een rustige en vriendelijke toon. Ook al maakte ze zich zorgen om de veiligheid, om haar clan. Bronzemask zou in de buurt van het kamp blijven, mocht er iets gebeuren dan zou de ander het wel af kunnen handelen. Hierna zocht de jonge kattin met haar ogen naar Evergreen. Want de vroegere Leader moest ook die dag samendromen met Starclan om aan te geven dat Oceanbreeze de taken over zou nemen en levens zou ontvangen.

-Gesloten, Lizardpath, Routpaw, Stallionheart, Evergreen & Burnetpaw

Sean ♥

Laatst aangepast door Oceanbreeze op di 19 jun 2018 - 15:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1401
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   di 19 jun 2018 - 13:35De kater was in de vroege ochtend al naar de Medicine Den gegaan om zich voor te bereiden op de reis naar Highstones. Oceanbreeze zou eindelijk haar levens ontvangen en hij en Burnetpaw gingen mee om haar te beschermen tegen eventuele BloodClan katten. De kater zat rustig in de Den van Routpaw en Lizardpath die bezig waren met de laatste voorbereidingen toen Oceanbreeze aan kwam lopen. Ze vroeg of iedereen er klaar voor was en de kater knikte. "Het is een goede dag voor WindClan" miauwde de kater en hij glimlachte naar Oceanbreeze en keek toen naar Lizardpath en Routpaw. Ze zouden snel vertrekken.

The heart of a Stallion
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burnetpaw
Member

Sean
1751
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   di 19 jun 2018 - 22:43


Er was veel gebeurd in de afgelopen tijd, maar de jonge Burnetpaw had zich liever aan de zijlijn gehouden van alles. Ze glipte vaker weg van de clan en groep, zodat ze haar frustratie vaak een geheim kon houden voor zoal Oceanbreeze als Routpaw. Niet te vergeten probeerde ze dit ook te verbergen voor Evergreen. De emoties die haar als jong zovaak overstuur hadden gemaakt hadden eindelijk rust gevonden... Althans sommige. Anderen hadden een nieuwe vorm aangenomen en hadden een meer mature context gekregen. Niet handig als je al zo kortstondig en geduldloos was van nature als haar. Hoe dan ook was vandaag geen dag om weg te lopen, vandaag was de dag om een deel uit te maken van iets groters. Oceanbreeze zou een echte leader worden.
Niet dat ze dat al niet was, het zou gewoon eindelijk officieel zijn. Oceanstar zou een rare manier zijn om haar adoptiemoeder te adresseren, maar ze zou het gewoon moeten worden. Met een zucht keek ze even op naar Routpaw. De kattin was iemand nog een van de enigste katten die ze vertrouwde. Ze wachtte rustig af op wat er moest volgen. Kalm en in stilte volgde ze elke stap die haar aangewezen werd. Ze gaf geen aandacht aan Lizardpath of Stallionheart die zich ook druk bezighielden met het voorbereiden op de reis. Nee haar aandacht was volledig gelegd op de tabby poes. "Zijn Burnetpaw, Stallionheart en jullie er klaar voor?" klonk er plots. Even wiebelde het pluizige poesje met haar oren, waarna ze langzaam haar ietwat fijner gevormde kopje wat kantelde. Haar nog wat bolle kaakjes gaven aan dat ze nog jong was, maar weldra zou ook zij een volwassene zijn... Heh... Even keek ze kalm naar Oceanbreeze. Een ietwat verbitterde blik in haar ogen. De rosse poes vertikte het om met haar leader te praten, met de meeste katten waar ze vroeger een grote mond tegenop zette. Het duurde dan ook niet lang voordat ze haar weer de rug toedraaide en kalm voor zich uit staarde, wachtende op het seintje van een van de twee medicijnenpoezen. "Het is een goede dag voor WindClan" Klonk er van de calico kater af. Burnet voelde haar snorharen even trillen. Ze had die kerel nooit echt gemogen, was iets niet pluis aan. Even opende ze haar bek half, om een nijdige opmerking richting hem te doen... maar zo snel als ze dat wilde doen, sloot ze haar bek weer en stond ze op vanuit haar zittende houding. Kalm schudde ze even haar poten los, om vervolgens met een neutraal gelaat voor zich uit te staren, wachtend...


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2355
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   do 21 jun 2018 - 21:52

Voor alles was een eerste keer, zo ook vandaag. Nog nooit eerder had ze een wisseling van leader meegemaakt, laat staan dat ze mee was gegaan naar de benoeming zelf. Allicht was het wat kinderachtig, maar de jonge poes was blij opgewonden om vandaag mee te mogen. Want Oceanbreeze was niet alleen haar leader, ook haar vriendin. Daarbij gingen ook nog eens de katten mee waar ze het meest om gaf; Lizardpath, Burnetpaw en Stallionheart. Het was zeker geen gezellige field trip, maar wel een ervaring die ze graag had. Toch hingen er wel zorgen om haar heen, gezien Icecloud natuurlijk hoogzwanger was. Zowel zij als Lizardpath zouden weg zijn, maar ze had een kat die iets van kruiden wist de belangrijkste punten aangewezen. Starclan zou hun wel beschermen, immers zouden ze niet lang weg zijn.
Stallionheart was als eerste aanwezig maar spoedig volgden Oceanbreeze en Burnetpaw. Routpaw begroette beide met een glimlach en scharrelde de laatste dingen bij elkaar. Ze knikte enkel wat afwezig op de woorden van de grote tom en keek schuin naar de apprentice. Zoals gewoonlijk leek ze een scherpe opmerking te willen maken na Stallion zijn woorden, maar deze slikte de poes weer in. Routpaw trok met haar oren, dat was nieuw, al helemaal gezien de poes niet zo gesteld op de oudere kater leek te zijn. Routpaw streek kort met haar staart langs de poes als een iets persoonlijkere begroeting en keek toen naar haar mentor. Waren ze klaar om te gaan?


We'll never be those kids again

ik ben 20 juli tot 4 augustus op vakantie. Antwoorden zullen langzaam zijn. Au revoir!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2536
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   zo 24 jun 2018 - 7:53

Eindelijk. Eindelijk kon ze ook die laatste last van haar schouders leggen, en kon Oceanbreeze de levens krijgen die ze verdiende. De afgelopen manen was niets geweest hoe het hoorde, maar nu, nu zou alles misschien een beetje terug kunnen keren naar het oude. Oceanbreeze had al een groepje katten om zich heen verzameld: Stallionheart, Burnetpaw, Routpaw en Lizardpath zouden haar vergezellen. Haar blik viel nu op Evergreen en de rossige poes stond op om zich bij hen te voegen. Haar apprentice knikte ze even toe en  toen Stallionheart opmerkte dat dit een mooie dag voor WindClan was, maakte ze een instemmend geluid. Dat was het zeker. De clan had geluk met Oceanbreeze, maar wie ze echt nodig hadden was Oceanstar.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Evergreen - Salmonleap - Homekit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
1973
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   zo 24 jun 2018 - 21:58

Ze had een tijdje voor de tunnel, die de Medicine cat 'den' genoemd, te wachten op al het volk dat zou komen. Vandaag was een grootse dag. Hier hadden ze lang op gewacht, ondanks dat de huidige leader het momenteel goed deed, ze moést haar naam krijgen en de levens die daar bij hoorden. Lizardpath trok zichzelf recht toen de eersten arriveerden. Ze knikte naar hen ter begroeting en een glimlachje schonk ze naar Oceanbreeze, dit was namelijk haar dag. "Zijn Burnetpaw, Stallionheart en jullie er klaar voor?" Ze knikte, waarna ze een bundeltje pimpernel bladeren naar voren schoof. "Deze hebben we we verzameld voor Burnetpaw." mauwde ze en liet haar blik naar de apprentice gaan. Windclan mocht dan wel dichter bij de HIghstones zijn dan de andere clans, maar als jongere apprentice werd het vaak aangeraden om op wat kruiden te kauwen die hen wat sterker maakten voor de tocht. LIzardpath wist dat apprentices hier vaak moeilijk bij deden, juist omdat het niet zo ver was, maar er kon momenteel altijd wel iets gebeuren, iets wat ze ook even luidop zei. "Je weet nooit wat we tegen komen." zei ze met een gerustellende knipoog naar de apprentice en liet haar blik kort naar Evergreen gaan, er vanuit gaand dat zij de apprentice de nodige aanmoediging zou geven. De andere katten bood ze geen kruiden aan, aangezien ze ofwel oud genoeg waren, of geen kruiden mochten nemen omdat ze moesten samendromen met Starclan. "Als Burnet klaar is, kunnen we vertrekken." zei ze vervolgens, kort een blik op haar apprentice richtend. Dit zou de voorlaatste keer zijn dat ze haar zou meenemen als medicine cat apprenticen aangezien ze haar binnenkort wilde voorstellen aan Starclan als volwaardige medicine cat.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2644
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   ma 25 jun 2018 - 16:49
Oceanbreeze


In het kamp
Stallionheart stond al klaar, ze wist dat de kater van mening was geweest dat ze haar levens zo snel mogelijk moest halen; voor de toekomst van haar Clan. Hoewel ze al enkele Moons de taken van een Leader uitvoerde; had ze toch gezonde spanning voor haar ceremonie. Oceanbreeze was niet opgegroeid met het hebben van Starclan's contact. Wel wist ze dat de Clan van dode Warriors, van haar voorouders altijd op hen neer keek en hen begeleidde naar betere tijden. Toen ze aan de Medicine Cat vroeg of iedereen er klaar voor was sprak de betreffende kater rustig en kalm. "Het is een goede dag voor Windclan," Het was inderdaad een dag waarop de toekomst van haar Clan gebouwd zou worden. Oceanbreeze neeg enkel haar kop in acceptatie van de woorden van Stallionheart voordat ze kort en vriendelijk de blik van Burnetpaw ving. Ze hoopte dat haar adoptiedochter wat rustiger werd met de gedachten over haar familie. Ergens had ze wel ontdekt dat Routpaw een goed contact met de rossige kattin had, waardoor ze hoopte dat haar dochter uiteindelijk wat beter terecht kwam in de wereld van een Warrior. Evergreen had zich ook bij de verzamelde katten gevoegd waardoor Oceanbreeze even een warme glimlach op haar snuit zette en de vorige Leader even groette met een kleine beweging van haar staart. Het was goed om haar vrienden, en familie bij deze tocht te betrekken. Ze vertrouwde de andere Windclanners om tijdens de tocht alert te blijven. Lizardpath merkte ze nu pas op omdat ze half achter Routpaw veborgen stond, een kattin die haar nichtje was en die ze vertrouwde met de belangrijke taken die ze op haar schouders droeg. De zwart-witte katting schoof wat pimpernel bladeren naar de enige Apprentice van het stel. "Deze hebben we verzameld voor Burnetpaw." Mauwde de Medicine Cat waarna ze haar blauwe blik naar de jongere kattin liet gaan. Oceanbreeze wist dat ze geluk hadden dat Windclan zo dichtbij de Highstones was. "Je weet nooit wat we tegen komen." Verklaarde de Medicine Cat, immers konden ze Rogues of verdwaalde Bloodclanners tegen komen al was de kans zeer klein. De andere katten zouden geen kruiden eten. Ze waren oud genoeg om de tocht aan te kunnen en Oceanbreeze zelf zou samen dromen en daarom zonder kruiden de tocht moeten maken. "Als Burnet klaar is, kunnen we vertrekken." Besloot de wijze maar jonge zwart-witte kattin. Oceanbreeze wachtte geduldig tot de Apprentice de kruiden had gegeten voordat ze opstond.

Hierna draaide de Leader zich kalm om naar de uitgang en stapte ze rustig naar buiten toe. Ze wou niet te langzaam lopen, misschien op een drafje; maar niet voluit rennen. Windclan had een goede conditie maar het moest niet overdreven worden. Wellicht zou ze Tallshadow wel een rustplek in Windclan kunnen geven voor een enkele dag als hij zijn reis moest maken. Dat zou ze dan overleggen met haar Deputy en Medicine Cat en diens Apprentice. Immers was het van groot belang dat de Clans sterk stonden. "Lizardpath, Routpaw," Mauwde ze. De andere twee naar zich toe roepende terwijl ze haar pas iets inkortte om de twee andere katten de kans te geven zich bij haar te voegen aan kop.

Sean ♥Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1401
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   ma 25 jun 2018 - 17:56Alle katten verzamelden zich langzaam maar zeker en hij trok even met zijn snorharen. Burnetpaw was niet meer zo heethoofdig als eerst maar het was nog lang niet over die heethoofdigheid. Hij besloot dat het beste wat hij kon doen haar negeren was en gewoon normaal doen net zoals elke andere kat. Evergreen voegde zich nog bij het gezelschap en Lizardpath volgde snel daarna. De Medicine Cat hield kruiden in haar bek die ze aan Burnetpaw gaf die ze moest opeten voor de reis. Hij schudde zijn schouders alvast een beetje los want weldra zou het gezelschap vertrekken. Oceanbreeze wachtte nog even totdat de kruiden op waren en gaf toen het signaal om te vertrekken. De kater stond op en besloot dat hij de achterhoede zou vormen met Evergreen als ze wilde. Hij keek even opzij naar de rosse poes en gaf haar een knikje. "Achterhoede?" miauwde hij terwijl hij achter Oceanbreeze aan liep en de Medicine Cats. Vanuit zijn ooghoeken hield hij in de gaten waar Oceanbreeze naartoe liep en hij volgde haar in een rustig tempo. Het was geen lange reis maar gevaar zat in een klein hoekje.

The heart of a Stallion
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burnetpaw
Member

Sean
1751
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   do 5 jul 2018 - 1:27


Het poesje hield haar oren en ogen strak open, om een teken van haar hogere op te vangen. Ze was de jongste van de bende en het was duidelijk dat de meeste van deze katten op haar neerkeken en niet veel van haar dachten, waarschijnlijk alleen negatieve gedachten. Pessimistisch zoals altijd, maar het was maar hoe je het in context zette van haar ervaringen. Kalm kantelde de rossige poes haar kopje wat, om kalm haar blik op de gevlekte medicine cat te leggen die haar kalm aan begon te spreken. Kalm gleden haar blauwe ogen naar het hoopje waarna haar blik weer even werd gericht op de poes, die haar bek weer open deed. Maar Burnet schudde haar kopje even zachtjes, boog even neer en nam de kruiden die naar haar toe waren geduwd in haar mond. Ze nam ze kalm tot zich zonder enig protest en begon te kauwen zoals gevraagd. Zoveel mogelijk de smaak negerende slikte ze het pulpje al snel door. Dat was snel over... EN ze had de peptalk van Lizardpath daar echt niet voor nodig, hopelijk was dat duidelijk genoeg voor de ander.
Kalm rechtte ze zich op en schudde ze haar schouders even los, om kort een blik op Routpaw te gooien. Stilte rustte tussen de twee meiden, maar het was aangenaam. Niet ongemakkelijk zoals bij de rest van de bende. En dus opende ze haar bek even. "Routpaw, is dit jou eerste keer naar de moonstone?" vroeg ze, een toon van nieuwsgierigheid in haar stem. Even glinsterde haar ogen, voordat ze terug een zuur gezicht kreeg en al vooruit liep achter haar leader. Ze hadden geen tijd te verliezen, maar een gesprek aangaan met haar vriendin leek zeker niet verkeerd in deze narrige situatie. Je kon maar het beste maken van wat je had niet? ondanks dat je letterlijk liever in een mierennest wilde slapen.


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2355
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   di 10 jul 2018 - 17:06

Snel genoeg voegde ook de oude leader Evergreen zich bij hun. Ze had haar achtervoegsel afgestaan, maar droeg nog altijd meer levens met zich mee dan ze eigenlijk zou moeten hebben. Routpaw begroette haar met een vriendelijke glimlach, niet meer met die bange groene ogen zoals ze vroeger had gedaan. Lizardpath wendde zich tot Burnetpaw, haar vriendelijk aansporend om de kruiden te eten. Zij was het jongste in het gezelschap en zou dus ook wat extra krachten nodig hebben voor de reis. Lizardpath was voorbereid op wat tegenstribbelen van de flame point poes, maar dit bleef uiteindelijk toch uit. Braaf deed ze wat haar gevraagd werd en likte de bittere kruiden op. Routpaw trok trots met haar oortjes, Burnet was echt ouder aan het worden. Groot, mooi en verstandig. Ze was dol op het kleine poesje en bleef dan ook rustig naast haar trippelen toen ze het kamp verlieten. Evergreen en Stallionheart maakten zich al snel tot de achterhoede, met Oceanstar voorop. Routpaw wist dat ze op zou moeten letten, maar ze was voornamelijk gewoon blij om samen met al deze katten te zijn waar ze zo om gaf. "Routpaw, is dit jou eerste keer naar de moonstone?" vroeg de apprentice. Ze schudde zachtjes haar kop. "Nee, toen ik nog een normale apprentice was heeft Stallionheart me eens mee genomen. In principe gaat iedere apprentice daar één keer heen tijdens diens training." legde ze rustig uit. Een glimlach kwam op haar gelaat bij de herinnering. "Het is echt heel mooi," vertelde ze dan ook. Het was toen echter dat ze Oceanbreeze haar stem oppikte. "Lizardpath, Routpaw," Oh, ze werd naar voren geroepen. Ze keek haar vriendin even kort verontschuldigend aan alvorens haar pas ietsje te versnellen zodat ze naast de gestreepte poes kwam te lopen. "Oceanbreeze?" wilde ze iets weten? Of had ze gewoon graag haar medicine cats naast haar?


We'll never be those kids again

ik ben 20 juli tot 4 augustus op vakantie. Antwoorden zullen langzaam zijn. Au revoir!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2536
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Getting Lives] A cat has nine lives to use..   vr 13 jul 2018 - 17:09

Burnetpaw schonk haar weinig aandacht, maar Evergreen was tevreden toen de apprentice zonder morren de kruiden opat die Lizardpath voor haar had klaargelegd. Ze was volwassener geworden. Net als Routpaw, overigens, die haar zowaar aan durfde te kijken. Evergreen beantwoordde haar glimlach met een knikje. Ze knikte ook naar Stallionheart toen die voorstelde samen de achterhoede te vormen. Burnetpaw sprak Routpaw meteen aan, wat haar niet verbaasde. De medicine cat apprentice was lange tijd de enige kat geweest die Burnet nog een beetje in haar buurt tolereerde en het was goed om te zien dat die vriendschap zich voortzette. Onder het lopen vroeg Evergreen zich af hoe de ceremonie zou verlopen. Zij zou als eerste met StarClan moeten dromen, zodat ze het extra leven terug kon geven voordat zij het weer aan Oceanbreeze konden schenken. Ze vroeg zich af wie het leven in ontvangst zou nemen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Evergreen - Salmonleap - Homekit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Getting Lives] A cat has nine lives to use..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: