Sometimes it seems like it's meant to be broken 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sometimes it seems like it's meant to be broken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Babs
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Sometimes it seems like it's meant to be broken   wo 20 jun 2018 - 11:42Tinderlight hief haar hoofd toen een vlucht vogels baan maakten boven haar hoofd. Alles was gewoon weer hetzelfde, iedereen zakte weer terug in de sleur van de territoria. Ook zij. Zou iemand over een paar generaties nog geloven dat ze dit hebben meegemaakt? Of zou het dan worden afgedaan als een sterk verhaal van een fantaserende elder? Ze schudde haar kopje lichtjes, waarna ze zichzelf door de heide heendrukte. Ze moest er niet teveel over gaan nadenken. Als Tinderlight teveel ging nadenken dan ging ze zich rot voelen, en als ze zich rot ging voelen dan bleef ze er in hangen. Vandaar ook dat ze zichzelf graag bezig hield. De kattin hief haar kopje de lucht in en snoof diep, haar mond iets open houdend om de lucht beter te proeven.

Maar in plaats van de hazen, rook ze een andere redelijk bekende geur. Haar oren gingen plat in haar nek en ze hield zichzelf laag. Zelfs na al die maanden vermeed ze hem een beetje, zich ongemakkelijk voelend in zijn aanwezigheid. Tinder was nooit heel goe geweest in het omgaan met conflict of wat erop leek.

{Eerste post voor Brokentune}

In our family portrait, we looked pretty happy. Let's play pretend it goes naturally.
Tinderpaw<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sometimes it seems like it's meant to be broken
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: