Sometimes it seems like it's meant to be broken 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sometimes it seems like it's meant to be broken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinderlight
StarClan

Babs
870
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Tinderlight
BerichtOnderwerp: Sometimes it seems like it's meant to be broken   wo 20 jun 2018 - 11:42Tinderlight hief haar hoofd toen een vlucht vogels baan maakten boven haar hoofd. Alles was gewoon weer hetzelfde, iedereen zakte weer terug in de sleur van de territoria. Ook zij. Zou iemand over een paar generaties nog geloven dat ze dit hebben meegemaakt? Of zou het dan worden afgedaan als een sterk verhaal van een fantaserende elder? Ze schudde haar kopje lichtjes, waarna ze zichzelf door de heide heendrukte. Ze moest er niet teveel over gaan nadenken. Als Tinderlight teveel ging nadenken dan ging ze zich rot voelen, en als ze zich rot ging voelen dan bleef ze er in hangen. Vandaar ook dat ze zichzelf graag bezig hield. De kattin hief haar kopje de lucht in en snoof diep, haar mond iets open houdend om de lucht beter te proeven.

Maar in plaats van de hazen, rook ze een andere redelijk bekende geur. Haar oren gingen plat in haar nek en ze hield zichzelf laag. Zelfs na al die maanden vermeed ze hem een beetje, zich ongemakkelijk voelend in zijn aanwezigheid. Tinder was nooit heel goe geweest in het omgaan met conflict of wat erop leek.

{Eerste post voor Brokentune}

In our family portrait, we looked pretty happy. Let's play pretend it goes naturally.
Tinderpaw<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo2
561
Actief
" You should have never let me out "

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: Sometimes it seems like it's meant to be broken   di 25 dec 2018 - 16:13


Het was nu al een tijdje dat ze terug waren. Het deed raar om terug te zijn, ergens. Iets in hem had hem overtuigd dat ze niet meer terug zouden komen en hij zijn verleden dus achter zich zou kunnen leggen, maar het kon niet zijn. Een zware zucht gleed van zijn lippen af. Hij had het liever niet zo gewild, maar hij was een coward en zou nooit durven de clan te verlaten. Hij was iemand die volgde, geen eenling en al zeker geen leider. Hij wist dat hij het niet lang zou trekken alleen... Hij zou gek worden. Hij had sociaal contact nodig en daarbij... Had hij vrienden in de clan die hij niet wilde achterlaten natuurlijk. Het was opmerkelijk geweest om de evolutie van de clan te zien door de moons heen, zeker met Everstar... Of Evergreen. Brokentune had nooit een probleem gehad met Whitelion als deputy, ookal had hij genoeg dingen gehoord... Maar de witte kater had hem gered van een monster, dus waarom zou hij hem haten? Het was waar dat hij Lionroar altijd als zijn idool had aanzien, maar toch. Hij had het nooit voor zijn ogen kunnen halen dat de witte kat een vijand was.
Even schrok de tabby uit zijn gedachten toen hij wat beweging verderop zag. Wel meteen trok hij even met zijn snorharen toen hij haar geur in zijn neus binnen kreeg. Het prikkelde zijn zintuigen even, maar ook zeker zijn gevoelens. Weer liet hij een zware zucht vallen. Goed, ze waren clanmates en niks meer. Het verleden was in het verleden en besides... Ze was toch maar een kat. Niks meer, niks minder. Kalm benaderde de gestreepte kater haar even, een vriendelijke glimlach verscheen op zijn getekende gezicht. "Hallo Tinderlight, hopelijk stoor ik niet?" begroette hij de kattin op een vriendelijke toon... En toch voelde het o zo ongemakkelijk om zo normaal te doen, ondanks dat er geen enkele reden was om zich anders te gedragen.


Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sometimes it seems like it's meant to be broken
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: