Melancholy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Melancholy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Melancholy 3Y307JEz_o
Lianne
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Harespirit
BerichtOnderwerp: Melancholy   Melancholy Icon_minitimevr 22 jun 2018 - 20:42


Melancholy V9y2R1j

Harespirit haar humeur was vandaag om naar wensen te laten. Ze was sowieso al wat vermoeid de laatste tijd en daardoor extra snel geprikkeld maar vandaag moest ze bekennen was het weer zo'n dag. Een dag dat ze het liefste wenste om ergens anders te leven dan in een massa katten. Iedereen wist altijd wel wat van je af, op welke manier dan ook. Soms twijfelde of ze niet beter een rogue had kunnen worden. Zuchtend was ze dus ook het kamp uit vertrokken en maar gaan lopen. Ze zag wel waar haar poten haar brachten. Het beeld van een queen en haar kittens stond haar nog dichtbij. Ze had er lang niet zo vaak meer last van als vroeger maar zo nu en dan, als ze het gelukkige gezinnetje samen zag, vroeg ze af hoe het voor haar was gelopen als zij nog ouders had gehad. Ze was liefdevol opgevangen door de queens toen haar moeder stierf maar de absentie van haar eigen moeder was voelbaar. Haar vader had ze nooit gekend. Het was een warrior geweest die was gestorven kort voor haar moeder dood ging. Ze had hen beide nooit gekend en toch miste ze hen soms vreselijk. Langzaam kwam Harespirit tot stilstand. Het zand onder haar poten voelde warm en zacht. Ze zakte door haar poten en ging zitten. Ze probeerde zichzelf een beetje op te beuren omdat treurig zijn over zaken waaraan je niets veranderen kon toch niets uithaalde. Met een ontevreden blik in haar ogen keek ze omhoog naar de blauwe lucht, kijkend naar een zwerm vogels die hoog boven haar hoofd over vlogen.


Melancholy DXsIVz8
► The me that you thought the one who you sought
I'm not the kind of kid to point to a map who runs at a snap
I'm trapped, I'm trapped ◄
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Melancholy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: