Gotcha! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Gotcha!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1051
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Gotcha!   zo 24 jun 2018 - 18:50


Coyotepaw probeerde te vissen. Vissen was tot nu toe altijd iets wat ze ontzettend lastig vond. Ze had het geduld gewoon niet, was onhandig, en zo kon je wel verder gaan. Ze tuurde met haar blauwe ogen het water in, maar zag geen enkele vis zwemmen. Misschien was ze ook niet op de beste plek om te gaan vissen. Coyotepaw slaakte een geërgerde zucht en sloeg met haar poot in het water. Stom water ook. Ze draaide haar hoofd naar links, waar ze een geluid hoorde. Nieuwsgierig liep ze op het geluid af, en zag daar haar grote vriend Thistlepaw zitten. Een speelse grijnsje verscheen op haar smoel en ze dook in de sluiphouding. Langzaam en zo stil mogelijk benaderde ze de kater, en toen ze dichtbij genoeg was probeerde ze bovenop hem te springen. "Hier komt Coyotepawww!" miauwde ze terwijl ze op hem af sprong.

- Thistlepaw first c:goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   zo 1 jul 2018 - 9:24

Coyotepaw had van die momenten dat ze niet echt slim bezig was. En dit moment was daar ook weer één van. Niet alleen dacht ze dat ze hem kon hebben vlak nadat ze een geërgerde zucht had geslaakte en met haar poot in het water had geslagen – waaraan hij allang had herkend dat zij het was, want hij kende niemand anders die zo diep kon zuchten wat vissen betrof als zij – maar ze dacht kennelijk ook dat een verrassingsaanval zou werken als ze hard zou roepen dat zij het was die bovenop hem zou springen. Maar ze had snelle reflexen, dat kon hij niet ontkennen. En het feit dat zijn lichaam groter was dan die van de gemiddelde apprentice hielp ook niet echt mee. Je kon echt letterlijk zeggen dat hij de grote vriend van iemand was, haha. No pun intended. Of toch wel? Hm… Doordat hij zo bezig was met zijn gedachten vergat hij direct dat hij eigenlijk wilde ontwijken en slaagde ze er alsnog in om bovenop hem te springen. “Oh nee, ik schrik me dood,” zei hij sarcastisch en lachte toen. Daarna liet hij zich kei droog op zijn rechterflank vallen, vlakbij het water zodat ze hopelijk in het water zou schuiven. Dat zou nog eens grappig zijn. Maar hij wilde niet dat ze in het woeste water terecht zou komen en hij wist ook niet hoe goed ze kon zwemmen, dus greep hij haar met zijn tanden in een snelle reflex bij haar nekvel vast voordat dit kon gebeuren en hij trok haar weer terug naar zich toe. “Lieverd, je zou onderhand toch moeten weten dat je me niet kunt verrassen?” Met een kleine grijns keek hij haar aan en gaf haar daarna snel een kopje. “Hoe is het met je?” vroeg hij vervolgens. “Nog knappe muchacho’s gezien?” Hij grijnsde en knipoogde naar haar. Want tja, dat was wel een onderwerp waar hij graag van op de hoogte wilde blijven, uiteraard!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1051
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   zo 1 jul 2018 - 16:24


Hahaaa! Het lukte haar om op de rug van Thistlepaw te komen. “Oh nee, ik schrik me dood,” sprak deze onder haar vandaan, lachte en draaide zich naar rechts waardoor Coyote het water bijna in tuimelde. Gelukkig voor haar had de kater snelle reflexen en had haar voor dat gebeurde bij het nekvel gegrepen. Zo mak als een lammetje hing Co in de bek van Thistle en wachtte tot die grote teddybeer haar weer op het land zou halen. Haar achterpoten waren inmiddels al nat, maar ach. Toen de grote kater haar weer op land haalde, sloeg ze speels met haar poot naar zijn kop. “Lieverd, je zou onderhand toch moeten weten dat je me niet kunt verrassen?” Pffffff, het zou ooit gebeuren hoor! En dan zou hij zich doodschrikken, wacht maar af. "Tsssk, opschepper," mompelde ze, terwijl ze brutaal naar de oudere kater grijnsde. Met een "Hoe is het met je?" kreeg ze al de volgende vraag naar haar toe geslingerd. Co trok haar bek al open om daar antwoord op te geven, maar helaas. Thistle was ook nog niet klaar met praten. “Nog knappe muchacho’s gezien?” Wacht waaaaaaat? Co keek in grote shock naar haar beste vriend. Wat dacht hij nou wel? "Mijn vader," reageerde ze er kalmpjes op, met een ondeugende glinstering in haar ogen. Knappe muchacho's? Nee de knappe muchacho die ze gekend had leefde nog steeds in de Tribe en was verboden terrein. Hoewel dat verboden terrein gebeuren natuurlijk niet echt boeide, maar he. Over muchacho's en dat soort prut zat Coyotepaw nog niet echt over na te denken. "En jij? Heb jij nog knappe muchacholientjes gezien?" vroeg ze vervolgens, met een grote grijns op haar gezicht.


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   wo 11 jul 2018 - 11:30

Thistle grinnikte toen ze eerst in een soort van shocktoestand naar hem keek en vervolgens haar vader als antwoord gaf. “Nou, ik voel me aan de kant gezet,” zei hij dramatisch. “Ik dacht toch echt dat ik de knapste muchacho in je leven was.” Oh well, daar zou hij zich dan maar overheen moeten zetten. Niet iedereen apprecieerde zijn knapheid, dat was maar weer eens duidelijk. Toen zij dezelfde vraag aan hem stelde, dacht hij kort na. Tja, hij vond veel she-cats er goed uitzien, maar er was toch wel één waar hij vaker aan bleef denken dan aan al die anderen. “Natuurlijk blijf jij de enige knappe muchacholien in mijn leven. In tegenstelling tot jou blijf ik wel loyaal.” Hij stak daarbij arrogant zijn kopje in de lucht, maar grinnikte algauw en gaf haar speels een klein duwtje. Daarna keek hij voor zijn doen redelijk serieus haar kant op. “Maar ik heb wel iemand op het oog, ja. Alleen is ze een beetje… off limits.” Dat klonk natuurlijk veel te geheimzinnig en aangezien Coyotepaw zijn beste vriendin was, ook al zaten ze met een groot leeftijdsverschil, wilde hij het wel aan haar vertellen. “Ze zit in ShadowClan en haar naam is Serpentpaw,” gaf hij uiteindelijk toe. “We hebben elkaar in de bergen ontmoet en daar is een vriendschap uit voortgekomen. Zij wilde leren zwemmen en ik wilde wat kneepjes van haar Clan leren, dus hebben we weer opnieuw afgesproken. Laatst ben ik haar opeens tegengekomen in Fourtrees.” Een kleine grijns speelde om zijn lippen toen hij dat zei. “Ik weet niet wat het is, maar ze is interessanter dan de she-cats die ik tot nu toe ben tegengekomen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1051
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   za 14 jul 2018 - 12:49


Co keek Thistle met een nogal not-amused gezicht aan toen hij dramatisch antwoordde dat hij zich aan de kant gezet voelde. "Als je minder dramatisch was had ik jou misschien wel genoemd." miauwde ze plagerig, waarna ze en speels duwtje kreeg. Soms kon haar beste vriend nogal een slijmbal zijn zeg. Maar hee daar bedacht ze wel wat! Ze konden samen met Possum erbij gewoon de beautysquad vormen, want zij waren overduidelijk de hotste katten van alle Clans. Ze trok al haar bek open toen ze Thistlepaw nogal serieus haar kant op zag kijken. Oh oh, wat nu weer. “Maar ik heb wel iemand op het oog, ja. Alleen is ze een beetje… off limits.” Coyo keek de bruine tabby met een opgetrokken wenkbrauw (want dat hebben katten echt *kuch*) aan en draaide haar kopje schuin. Off limits? Dat klonk nogal heftig. "Wie dan?" miauwde ze dus snel, hopend dat Thistle niet nu zou stoppen. Dat zou nogal flauw zijn, en hij wist vast wel dat Co snel boos kon worden. Toen vertelde de oudere kater dat ze Serpentpaw heette en dat ze in Shadowclan zat. Om eerlijk te zijn was Coyotepaw niet verbaast toen ze dit hoorde. Thistle was altijd bezig met poezen en omdat de Clans de laatste paar maanden bij elkaar gewoond hadden, was dat logisch. “We hebben elkaar in de bergen ontmoet en daar is een vriendschap uit voortgekomen. Zij wilde leren zwemmen en ik wilde wat kneepjes van haar Clan leren, dus hebben we weer opnieuw afgesproken. Laatst ben ik haar opeens tegengekomen in Fourtrees.”  Aaaaaaahw, cute. "Vraag d'r dan!" miauwde Co. Als hij haar zo leuk vond, boeiden die boundaries toch helemaal niet? "Ik ga voor jou Serpentpaw fiksen en dan leven jullie voor lang en gelukkig." miauwde ze, terwijl ze Thistle even in zijn borst stompte.


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   za 21 jul 2018 - 20:59

Nu het over een serieuzer onderwerp ging, merkte Thistlepaw dat hij zich toch wat ongemakkelijk begon te voelen. Sure, hij kon serieus zijn als hij dat wilde, maar dat was hij gewoon niet graag. De laatste keer dat hij echt heel erg serieus was geweest, was in de grot toen een kitten lastig werd gevallen door een apprentice. De kitten was van een andere Clan geweest en de apprentice die hem lastigviel, was een ShadowClanner geweest. Thistlepaw’s grootte, die bijna even groot was als een volgroeide warrior, zorgde er vaak voor dat hij intimiderend overkwam waardoor het nogal eens als een verrassing voor de meesten aankwam dat hij eigenlijk één grote teddybeer was. Maar deze ShadowClanner had daar niks van geweten; Thistlepaw had hem zo kil mogelijk genaderd en het was algauw gedaan met de pesterijen. Daar kon hij zijn gestalte wel soms om bedanken, al was het iets minder leuk dat hij ’s morgens dikwijls zijn kop stootte tegen die verdomde lage rotswand. Maar dat was nu verleden tijd. En hoewel hij het geen probleem vond om weer terug thuis te zijn, vond hij het wel verschrikkelijk jammer dat ze hun thuis achter hadden moeten laten. Hij richtte zijn blik op Coyotepaw en trok kort met zijn oortje toen ze haar idee voorlegde. “Ja, klinkt fantastisch,” zei hij en voor even gleed er een waterig glimlachje om zijn lippen. “Maar het wordt natuurlijk een stuk moeilijker als we ouder worden en we zouden bijvoorbeeld kittens willen hebben.” En… wauw. Oké, dat ging wel heel ver. Het werd tijd dat hij op Coyotepaw’s woorden inging met een lichtere noot. “En daarom, lieve Coyotepaw, wacht ik dat jij oud genoeg bent zodat wij tweeën het hotste koppel ooit kunnen worden.” En hij knipperde overdreven met zijn ogen naar zijn beste vriendin. “En als je dat niet ziet zitten en je hebt tegen die tijd een andere tom op het oog, dan behandelt hij je maar beter als de queen die je bent.” Nah. En anders zou best friend forever het is je boy Thistle wel even komen om dat te fiksen. Sukkels.


OOC: De beautysquad. Omfg I'm DONE. Genoeg WC voor mij vandaag haha no jk xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1051
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Gotcha!   di 24 jul 2018 - 16:32


Om eerlijk te zijn, Co had Thistlepaw nog nooit zo serieus geezien. Misschien kwma het omdat het ook wel een serieus onderwerp was, waar die twee het over hadden. Maar Coyo had geen enkele reden om haar bestie uit te lachen. Nee, liefde was toch niks om mee te dollen, rightt? Terwijl ze dit dacht, had Thustle kennelijk zijn ontzettend slechte humor weer teruggevonden. “En daarom, lieve Coyotepaw, wacht ik dat jij oud genoeg bent zodat wij tweeën het hotste koppel ooit kunnen worden.” Ho eens even. Coyote keek de kater ontzet aan. No way dat zij samen met hém stel zou worden. Ze waren toch gewoon vrienden? “Wat?” miauwde de poes dus gealarmeerd. Toen ging de clown verder met dat de kater die haar zou versieren haar maar als een queen moest beschouwen. Hmpf daar dacht ze nog lang niet aan. “Misschien val ik wel op poezen.” miauwde ze droog. Eigenlijk dacht ze dat ze op het andere geslacht viel, maar who knows. Bovendien was ze nieuwsgierig hoe de tabby hierop zou reageren.

- telefoonpost dus excuses voor de typaids


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gotcha!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: