Failure is not an option 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Failure is not an option

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Cynthia
166
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Failure is not an option   zo 24 jun 2018 - 20:09

Tallpines had ze altijd een aparte plek geworden en het wende eigenlijk ook niet echt. De bomen stonden allemaal in rechte rijtjes en er was weinig beschutting om je te kunnen verbergen. Toch was hier prooi te vinden, dus had ze besloten hier weer een keer naartoe te gaan. Soms moest je nou eenmaal naar een plek gaan waar je niet vaak kwam. Ze bleef echter wel zo laag mogelijk bij de grond, want ze voelde zich alsof ze hier volledig in het zicht was. Ze wist dan ook dat de kans op tweebenen hier groter was, maar als ze goed genoeg oplette had ze daar geen last van. De geur van prooi kwam haar neus binnen en niet veel verderop zag ze een mus zitten. Ze wist echter dat ze met een vogel voorzichtig moest zijn, want eens deze opvlogen zou het te laat zijn om ze te vangen. Ze sloop dichter naar de vogel toe, echter had het diertje haar al door en begon het op te fladderen. Ze zette zich nog snel tegen de grond af en probeerde haar nagels in de vleugels te slaan, maar de vogel was al buiten haar bereik. Licht gefrustreerd landde ze weer op de grond, waarschijnlijk zou ze hier in de buurt nu geen prooi meer vinden.

[Redpetal]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2262
Actief
“There is no point in using the word 'impossible' to describe something that has clearly happened.”

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Failure is not an option   vr 29 jun 2018 - 13:24

Redpetal zat laag bij de grond. Haar rosse vacht stond recht omhoog - van schrik en ongemak. Ze had het gevoel alsof elk moment een tweebeen vanachter een boom kon springen; of erger nog, een monster. Waarom ze hier dan was? Tsja, moeilijk te zeggen. Ergens genoot ze van het maar al te bekende gevoel van angst; het was een emotie die de laatste manen maar al te vaak verdrongen was door verdriet. Ze voelde zich weer jong en misschien niet zo zeer zorgeloos, maar wel naïever, vrolijker, optimistischer - voor zover ze ooit echt optimistisch geweest was, natuurlijk. Redpetal was altijd de angstige kattin geweest. Plots hoorde ze gefladder, niet ver van haar vandaan; ze schoot bijna een staartlengte de lucht in van het schrikken. Ze kalmeerde echter iets toen ze zag dat het Winterbird was die er niet in geslaagd was om de prooi te vangen. De jonge kattin glimlachte lichtjes, proberend om haar hart dat klopte in haar keel te kalmeren. Ze liep op de iets oudere poes af. Winterbird was Branchtrove's mentor geweest, toen hij nog Branchpaw was en zij nog Redpaw. Ze hadden enkele trainingen samen gedaan toen haar mentor geen tijd had; die trainingen waren gevuld met gelach en onnozelheden die ze met iemand anders nooit had gedurfd. Oh, hoe waren de tijden toch verandert - ze zou zeer veel opgeven om terug die vrolijke kattin te kunnen zijn die ze met hem geweest was. Maar het was nutteloos om te hopen op iets dat nooit zou zijn, zo slim was de poes wel. "Hallo, Winterbird.", begroette ze de kattin zachtjes, een halve glimlach op haar snuitje omdat dat nu eenmaal beleefd was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cynthia
166
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Failure is not an option   za 30 jun 2018 - 22:16

Ze was blijkbaar niet de enige kat hier, want al snel hoorde ze een stem, Redpetal. De poes had waarschijnlijk gezien dat ze niet in staat was geweest om de vogel te vangen en ergens vond ze het nu alleen maar erger. Ze had de rode poes tenslotte een aantal trainingen gegeven samen met Branchthrove. Sindsdien was er echter veel gebeurd en was de kater niet meer in de clan. "Hallo, Redpetal." Begroette ze de poes zo rustig mogelijk, ook bij haar was een kleine glimlach te zien. Het was een tijd geleden dat ze de poes gesproken had en zoveel gebeurd dat ze even niet goed wist waarover te beginnen. Misschien dan toch maar beginnen over haar gefaalde poging tot jagen. "Het lijkt erop dat vogels me vandaag iets te snel af zijn." Zei ze dan toch maar. Ze wist niet of de poes haar überhaupt had gezien, maar nu had ze in ieder geval iets waarmee ze kon beginnen. Ze was hier nooit echt goed in geweest om een gesprek te starten. Ook al viel het mee als ze trainingen gaf, want dan had ze een duidelijk doel. Dit was echter nu niet het geval.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2262
Actief
“There is no point in using the word 'impossible' to describe something that has clearly happened.”

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Failure is not an option   di 10 jul 2018 - 19:29

De opmerking van de oudere kattin maakte de glimlach op haar snuitje iets gemeender. Redpetal was haar ook gewoon dankbaar dat ze niet begon over alles wat er de afgelopen manen gebeurd was, want ze was het beu om er steeds weer over te praten, om zo te blijven vastzitten in het verleden - het was gedaan, en nu kon niemand er toch nog iets aan veranderen. "Volgende keer lukt het vast.", mauwde ze, met haar altijd zachte stem maar zonder de stotter die erin zat toen ze jonger was. Al het drama had haar uiteindelijk toch sterker gemaakt; of misschien was ze sowieso sterker geworden als ze ouder werd, ook al had ze een compleet gelukkig leven kunnen leiden. Niemand zou het ooit weten. De rosse kattin wou niet vragen hoe het ging met Winterbird, want voor je het wist draaiden ze vraag dan terug en ze had geen zin om te moeten liegen en nog minder zin om uitleg te moeten geven. Daarom knikte ze slechts wat zachtjes, als om te tonen dat ze niet afgedwaald was met haar gedachten maar ook niet echt wist wat te zeggen. Haar gouden blik gleed over de omgeving terwijl de stilte langer duurde en naar haar mening ook steeds ongemakkelijker werd. In gesprekken voeren was ze nooit bijzonder goed geweest.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cynthia
166
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Failure is not an option   wo 11 jul 2018 - 20:39

Dat hoopte ze zelf ook en het zou ook vast wel lukken, echter was dat deze keer niet zo geweest, volgende keer beter inderdaad. "Gaat vast wel beter de volgende keer." Bevestigde ze dan ook. Ze hield haar aandacht dan ook nog lichtjes op de omgeving gericht, misschien zou er namelijk nog een prooi komen, maar focuste zich al snel weer op Redpetal, bedenkend wat te zeggen. Er was tenslotte al een korte stilte gevallen en ze kon moeilijk verder gaan op de vogel die ze niet had kunnen vangen, dus besloot ze maar over te gaan op een random onderwerp. "Ik voel me hier altijd zo open." Zei ze, ze doelde daarbij op hoe de Tallpines geen beschutting leken te bieden. "Elke keer ben ik wel bang om een tweebeen tegen te komen." Of een hond, maar dat zei ze er maar niet bij, want die wilde ze eigenlijk helemaal niet tegenkomen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Failure is not an option
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Tallpines-
Ga naar: