[Apprentice event] Show me what you've got 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Apprentice event] Show me what you've got

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acorndust
Deputy
[Apprentice event] Show me what you've got DPKsfdL
Cynthia
1909
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: [Apprentice event] Show me what you've got   [Apprentice event] Show me what you've got Icon_minitimema 25 jun 2018 - 18:22

Acorndust zat geduldig te wachten bij de Burnt Sycamore op de apprentices die snel genoeg zouden gaan komen. Hij had ze bijeen geroepen voor een wedstrijd en hij hoopte dan ook dat er veel zouden komen opdagen. Hij had ze nog niet vertelt waarvoor het was, maar hoopte dat ze gemotiveerd zouden zijn zodra hij dat vertelde. Hij wachtte tot hij er zeker van was dat elke apprentice die zou komen er was voor hij ze begon aan te spreken. "Jullie vragen je natuurlijk af waarom ik jullie hier heb verzameld." Begon hij. "Dit is omdat we een wedstrijd gaan doen. Het gaat erom wie de meeste prooi kan vangen. Hierbij zal er rekening gehouden worden met leeftijd. Jullie hebben tot zonsondergang om jullie prooi te vangen en hier naartoe te brengen." Legde hij uit. Dit zou duidelijk genoeg moeten zijn. "De beloning zal zijn dat je mee mag gaan met Tallshadow wanneer hij zijn levens gaat halen." Hij wachtte tot alle apprentices hem leken te hebben begrepen en knikte zelf toen kort. "Laat de wedstrijd dan nu beginnen!" Riep hij terwijl hij afwachtte wat de apprentices zouden gaan doen.

------------------------------------------------------------------------------------------

[Zoals je kunt zien is dit een apprentice event! Dit is een event om te bepalen welke apprentice mee mag met Tallshadow als hij zijn levens gaat halen. Dit wordt gedaan dmv een wedstrijd waarmee het gaat om wie de meeste prooi weet te vangen gekeken naar leeftijd. Er zijn natuurlijk een aantal regels aan verbonden:
-Iedereen krijgt 1 post om te beschrijven wat je personage doet. Dit is dan reactie op de oproep, meedoen aan de wedstrijd en afwachting in 1
-Er wordt aan de hand van leeftijd icm skills gekeken naar wie mee mag gaan.
-Je hebt t/m donderdag 28 juni om je post te plaatsen, dan worden vrijdag de winnaar(s) bekend gemaakt.]


[Apprentice event] Show me what you've got A7wymb9

[Apprentice event] Show me what you've got 8qZ9elBw_o

[Apprentice event] Show me what you've got YYIjbbHY_o[Apprentice event] Show me what you've got JGRI0ba[Apprentice event] Show me what you've got KD4co7i[Apprentice event] Show me what you've got UK1ajoI[Apprentice event] Show me what you've got IfBu3av[Apprentice event] Show me what you've got KUbwnRUu_o[Apprentice event] Show me what you've got G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Apprentice event] Show me what you've got
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: