General Updates 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 General Updates

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen

Michelle
6462
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 82 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: General Updates   di 26 jun 2018 - 22:49


General updates
WE'RE ALL PART OF A STORY, PART OF A TALE.
Beste leden,

Gezien we nu terug zijn in de oude territoria is het voor het team een perfect moment om alle zaken even op orde te stellen. Dit betekend dat er bij ons intern een aantal dingen besproken zijn en alles op een rijtje is gezet. Zo zijn er een paar dingen waar wij jullie graag van willen updaten.

Momenteel zijn wij opzoek naar een aantal nieuwe hoge rangen. Sommige die al open staan. Anderen wiens spelers niet langer actief zijn en dus vervangen moeten worden. Wij willen om het spannend te houden niet aangeven welke rangen we zoeken maar willen jullie er wel op attenderen dat we momenteel actief topics doorlezen om kandidaten voor deze rangen te zoeken. Wil je dus kans maken is het nu de tijd om te laten zien wat jij en jouw kat in zich hebben!

Ook gaan wij als geheel hogen rangen team letten op overtredingen IC. Zo wordt er nu al strenger gereageerd op katten die mogelijk de clan willen verlaten e.d. Dit willen wij graag actief gaan en blijven doorvoeren. Omdat wij niet al ziend zijn hebben wij bij de reportknop (het uitroeptekentje rechtsbovenin een post) een extra optie gezet. 'In character fouten'. Ieder lid mag deze optie gebruiken om het te melden als er een kat in een topic iets doet dat IC echt niet zou kunnen (moord, overlopen naar BC prooi eten voor het naar de clan brengen ect.) Zo kan dit topic sneller doorgezet worden naar de desbetreffende leaders en deputies hierop kunnen reageren of een andere kat op kunnen sturen. Zo willen wij meer realiteit in de RPG brengen en hopen op leuke nieuwe interacties.

Wij hopen dat wij iedereen hiermee duidelijk hebben kunnen updaten over een paar van de dingen die momenteel bij het team spelen. Vragen of opmerkingen kunnen altijd geplaatst worden. Wij hopen dat iedereen van deze nieuwe optie gebruik zal maken en ervan kan genieten. Natuurlijk hopen wij ook snel nieuwe rangen te mogen aannemen!

liefs het TeamTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
General Updates
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: