{Mistpaw} Hazy maze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Mistpaw} Hazy maze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Basilfang
Member

Babs
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: {Mistpaw} Hazy maze   wo 27 jun 2018 - 14:42

Een lichte huivering ging door Basilfang's lichaam heen toen hij het heidelandschap opstapte. Een dichte mist kroop met lange strengen over de lavendel en andere heideplanten heen, het zicht tot een vossenlengte beperkend. Basilfang hield er niet zo van om te jagen in mistig landschap. Het leek alsof al zijn zintuigen beperkt werden. De geur en de geluiden werden gedempt door de dikke deken en zien ging al helemaal niet. Het enige voordeel wat hij hierop nog kon bedenken was dat de prooi hier ook last van had, wat het speelveld weer gelijk trok.

Het was doodstil op de heide. Basilfang werd er bijna een beetje ongemakkelijk van. De kater had zijn grote oren gespitst om zelfs het kleinste beetje geluid op te vangen. Hij had helaas alleen niet zo heel erg veel succes. Helemaal niks... Een zucht rolde over zijn lippen heen en hij ging even zitten, met zijn voorpoot over één van zijn oren wrijvend. En toen hoode hij het. Een klein geluidje. De kater bleef als een standbeeld zo stil zitten, met zijn oren draaiend. Ja.. Daar hoorde hij wat. Hij sloop dichterbij, dicht tegen de grond gedrukt om onopvallend te blijven. Hij kon een silhouette zien in de mist, zette zich af, sprong en kwam met een geschrokken geluid tot een halt toen hij bijna zijn prooi al omver gegooid had. Het was een apprentice. Oeps. "Oh, sorry Mistpaw," miauwde hij, "Ik dacht dat je een konijn was, oprecht." Een verontschuldigende grijns verscheen op zijn lippen.

{Eerste post voor Mistpaw}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistpaw'
Member

Kip
107
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Mistpaw} Hazy maze   za 30 jun 2018 - 21:38

Een grap, dat was het. Bijtende ironie, niet meer dan dat. Ze dankte haar naam aan deze dikke, witte substantie die de velden als een deken in mist hulden. Toch voelde ze zich niets behalve misplaatst hier, hoewel haar lichte vacht perfect in de omgeving op ging. Ze had haar -paw achtervoegsel toegeschreven gekregen toen de clans zich nog in d ebergen bevonden. Niets aan dit gebied was haar echt bekend, afgezien van het kamp en de Gorge. Crowfur was niet alleen een goede kat, ook een welbedachte mentor. Hij had rekening gehouden met haar zichtbeperking en had haar zo snel mogelijk een rondleiding gegeven, zo dat ze bekend kon worden met dit voor haar nieuwe gebied. Toch, nu de mist haar al slechte zicht nog erger maakte had ze geen idee meer waar ze was. Mistpaw verloren in de mist, hopeloos in paniek. Opnieuw; bijtende ironie. Want waar moest ze heen? De dikke nevel maskeerde haar geur en haar zicht had haar toch al bedrogen. Net nu, die dag dat ze haar moed bij elkaar had gesprokkeld om alleen het kamp uit te gaan overviel dit haar. De poes deed haar uiterste best zich te focussen op het landschap, maar alles bleef een deken van wit. Er was niets aan de hand, maar haar getekende brein speelde allerlei doemscenario af voor haar netvlies. Het enige wat haar beschermde tegen deze zogenaamde gevaren was haar gehoor. Door het gebrek van zich dat ze had, waren die namelijk juist wél goed ontwikkeld. Ze had haar oortjes, nat van de mist, dan ook strak naar voren gericht. Alsof haar nachtmerries uit moesten komen, klonk er een zacht geritsel. Angst lag in haar ogen en instinctief dook ze ineen groot, donker geval door de mist heen sprong. Een zacht kreetje - dat eerlijk wel wat weg had van een konijn- verliet haar keel en angstig sloot ze haar ogen. Net voor haar kwam de schim tot stilstand, ineengedoken bleef ze liggen, rillend. Een overdreven reactie, allicht, maar de poes wist niet beter."Oh, sorry Mistpaw," klonk een niet onwelkome stem. Angstig keek ze op, nu hij zo dichtbij was herkende ze hem als slechts een warrior, Basilfang. Oh Starclan, hij was hier niet om haar pijn te doen. Geen enge roofvogel. "Ik dacht dat je een konijn was, oprecht." Langzaam en nog steeds angstig kwam ze overeind, overrompeld door dit alles. Ze was al amper sociaal contact gewend, laat staan dat ze, letterlijk, zo overvallen werd. "E-eh, ah, k-" stamelde ze wat halve woorden terwijl haar ogen van links naar rechts vlogen, zijn blik ontwijkend. "S-s-sorry, Basilfang," klonk haar stem zachtjes, niet wetend hoe ze moest reageren. Haar beste optie was haar excuses aanbieden voor in de weg staan, ervaring had geleerd dat katten dan meestal niet boos werden. behalve Burnetpaw dan, die was altijd boos.Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Basilfang
Member

Babs
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Mistpaw} Hazy maze   za 30 jun 2018 - 22:32


Basilfang was glijdend tot een halt gekomen om Mistpaw uiteindelijk niks aan te doen en liet zich uiteindelijk maar op zijn achterwerk vallen om zijn balans weer opnieuw te herpakken. De kater grijnsde wat schaapachtig naar de jonge apprentice, die er zo geschrokken uitzag dat Basilfang zich afvroeg of ze er ooit nog te boven zou komen, dat of dat ze een flink aantal grijze haren had gekregen dankzij deze ontmoeting met hem. De kattin kon ook alleen maar stamelen op zijn woorden, waardoor Basilfang het flink met haar te doen kreeg. Dit was helemaal niet de bedoeling geweest. Oeps. De kater liet één van zijn grote oren hangen en keek haar verontschuldigend aan. "Nee, nee, je hoeft geen sorry te zeggen Mistpaw," reageerde de kater haastig, "ik zat fout, geen zorgen, niks aan de hand. Tenzij jij boos op mij bent althans." Hij keek haar wat bezorgd aan. "Moet ik je anders naar Lizardpath brengen? Voor de zekerheid?" Hij wilde niet dat de arme kattin een hartverzakking kreeg of zo. Misschien was de medicine cat den wel de veiligste optie. Hij had geen idee wat hij hiermee aanmoest immers.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Mistpaw} Hazy maze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: