Icarus, don't fly so high 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Icarus, don't fly so high

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Icarus, don't fly so high   do 28 jun 2018 - 18:51


De jonge kattin lag met haar snuitje richting de uitgang van de nursery, kijkend naar de opgaande zon. Waar een nieuwe dag - weer een nacht waarin ze amper had geslapen. Ze vond het vreselijk om hier zo te liggen; het was eenzaam en ze voelde zich zo nutteloos. Amberstorm geeuwde even en sloot haar ogen maar werd meteen weer gestoord door het piepen van een kitten. De bruine tabby kreunde geïrriteerd en draaide zich weg van het zonlicht. Waarom moest hij haar dit toch aandoen? Waarom was ze zo dom geweest? Dit was allemaal niet gebeurd als ze een moeder had gehad om haar advies te geven - maar dat was haar nooit gegund. Eén ding wist ze in ieder geval zeker: zij zou haar kittens nooit achterlaten, hoe graag ze ook had gewild dat ze hen nooit had gehad.

+Routpaw - Dit is voor Icecloud's en na Cootsnarls dood c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2411
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   vr 29 jun 2018 - 21:30

De dood van Cootsnarl had de clan opnieuw diep getroffen. Na Snowbird nu ook nog eens dit. Ze waren terug in hun eigen gebied, de zon scheen en de planten groeiden; toch werden er nog steeds lijken het kamp in gedragen. Ze had er al genoeg gezien tijdens de reis, kon Starclan niet voor eens een paar zielen sparen? De poes wist goed dat het geen optie was, toch kon haar kinderhartje hopen. Van alle katten was het echter waarschijnlijk Amberstorm die het diepst getroffen was door de dood van de kater. Routpaw was niet altijd op de hoogte van de laatste roddels, voornamelijk omdat zijzelf niet betrokken mocht zijn in dergelijke romantische relaties. Toch had ze wel gezien dat de twee vrij dicht bij elkaar stonden en dat de kittens in haar buik vast niet van een wild vreemde kwamen. En nu moesten ze zonder vader opgroeien, en Amberstorm ze alleen grootbrengen. Routpaw maakte zich zorgen, al helemaal omdat de ander ook nog eens vrij jong was. Daarom had ze besloten even bij haar langs te gaan. Bovenal zou ze Icecloud even moeten checken en de andere queens. Eenmaal in de nursery deed ze dat dan ook, waarna ze een muisje van de prooistapel haalde en vervolgens terug keerde om deze bij de cyperse poes neer te leggen. "Hey Amberstorm, ik kwam even checken of alles goed is. Is.. Is dat oké?" het liefst wilde ze aan haar buik voelen om te schatten hoeveel kittens ze droeg, alleen niet iedereen stelde dat fysieke contact even erg op prijs.We'll never be those kids again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   zo 29 jul 2018 - 13:26

De groene ogen van de tabby stonden dof toen ze de medicine cat aankeek - en niet alleen van verdriet, maar ook van spijt, van vermoeidheid. Ze keek niet uit naar het moederschap, zoals de meeste queens waarschijnlijk deden. Een bitter, haatvol deel van haar zou liever hebben dat de kittens doodgeboren zouden worden - al wist ze ook wel wat voor een verkeerde gedachte dat was. Routpaw vroeg of het oké was als ze kwam checken of alles goed was. Datzelfde bittere deel wou haar kopje nee schudden; dan kon er niets aan gedaan worden als er effectief iets mis was, en dat zat ze niet in deze situatie. Dan kon ze weer vrij jong zijn, warrior zijn, zonder kittens te moeten opvoeden. Niet dat ze ooit genoten had van haar jeugd; ze was altijd te moody geweest, te boos op alles en iedereen rondom haar. en nu leek het alsof ze hem nooit meer terug zou krijgen. Amberstorm knikte echter toch haar kopje, keek weg van de bruin met witte kattin en legde zich toen op haar zij, om de medicine cat haar werk te laten doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2411
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   ma 30 jul 2018 - 18:57

Als ze eerlijk was, moest ze toegeven dat Amberstorm er slecht uit zag. Aan haar mooie gestalte en groene ogen lag het niet, het was eerder dat de blik die haar gegeven werd dof was en vol emoties stond. Routpaw slikte, wensend dat ze meer kon betekenen voor de jonge poes die al voor zoveel ongelukken was gegooid. Toen de ander knikte glimlachte de poes alleen kort, waarna ze iets naar voren stapte en met haar kleine pootjes voorzichtig over de buik van de ander wreef. Geconcentreerd voelde ze, voorzichtig om de ander geen ongemak aan te doen. Door alleen te voelen kon ze weinig over de gezondheid vaststellen, maar wel een gok maken naar het aantal. “Uhm, Ik geloof dat het niet heel veel kits zijn, maximaal 3,” deelde ze de ander mee, waarna ze weer wat afstand nam. Even wat ongemakkelijk keek ze naar het muisje dat ze had meegebracht, alvorens die naar Amber te schuiven. “Heb je honger?” een vaag glimlachje sierde haar lippen. ”Ik kan niet zeggen dat ik hem zelf gevangen heb, maar hij zal vast wel smaken,”We'll never be those kids again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   wo 1 aug 2018 - 16:21

Maximaal drie. Het vervulde haar niet met warmte, zoals iemand misschien zou kunnen verwachten - de confirmatie van het leven dat in haar groeide leek alleen maar het leven in haar ogen weg te zuigen. Ze wou dit niet; maar ze kon er absoluut niets aan doen, dus zou ze erdoor moeten leven. In ieder geval waren het er al niet heel veel wiens leven ze miserabel zou maken met haar gebrek aan liefde; maar twee of drie kittens. Routpaw vroeg of ze honger had. De slanke kattin ging weer recht liggen en keek even naar het muisje dat de medicine cat haar richting uitschoof alvorens haar kopje te schudden. Eigenlijk had ze wel degelijk honger - alleen geen zin om te eten. Ze wist dat ze sterk moest zijn om de bevalling goed te laten verlopen; maar aan de andere kant wou ze soms ook dat de bevalling juist niet goed zou verlopen. Alsof ze een soort hongerstaking deed weigerde ze dan ook af en toe eten, onder het excuus dat ze toch net gegeten had. Een groter deel van haar nam echter over wanneer ze echt honger begon te hebben - en dan gaf ze toch toe, ondanks het feit dat haar koppigheid een groot deel van haar karakter was. en misschien was het juist die koppigheid die haar dan toch deed eten, als het écht nodig had; misschien kwam die koppigheid dan tot uiting als haar overlevingsinstinct. De bruine tabby zuchtte even, geluidloos, en legde toen haar kopje op haar poten. "Ik verveel me hier.", mauwde ze, zachtjes, niet eens zeker waarom ze dat aan Routpaw toevertrouwde. Ze was zo goed in zwijgen - maar ze wou niet langer eenzaam zijn en met de queens kwam ze niet zo goed overeen omdat ze het eigenlijk niet zo op kittens had.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2411
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   ma 6 aug 2018 - 1:18

De afstandelijke blik in de ogen van de ander baarde haar zorgen. De meeste poezen waren verrukt wanneer ze zwanger raakten, zij niet. Allicht was het door haar broze band met haar eigen moeder geweest, dat zou Routpaw goed kunnen snappen. Het feit dat de poes ook nog de muis afsloeg liet haar zorgen slechts groter worden. "O-oh, ik, eh, ik zal het aan de elders geven, dan," hakkelde ze wat ongemakkelijk, niet precies wetend wat ze hier mee moest. Amberstorm moest blijven eten, maar de poes voelde zich niet in staat haar hiertoe te dwingen. Met een zucht legde Amberstorm haar kop weer op haar poten. "Ik verveel me hier." Routpaw gunde haar een glimlachje. "Dat kan ik wel snappen. Maar het duurt een stuk minder lang dan je zou denken,"tenminste, dat was wat ze van moederkatten hoorde. Voor je het wist waren het al apprentices. Routpaw leek even na te denken en slikte uiteindelijk. "Uhm, we kunnen we even een korte wandeling maken?" stelde ze wat voorzichtig voor, niet zeker wetend of de ander haar aanwezigheid daarbij wel op prijs zou stellen. "Zolang we dichtbij het kamp blijven en jij je er goed genoeg voor voelt, is het geen probleem," een korte afwisseling van de nursery.We'll never be those kids again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   wo 8 aug 2018 - 15:08


Het duurt een stuk minder lang dan je zou denken? Hmpf, dat betwijfelde ze eigenlijk. Ze lag hier nog niet zo lang, misschien maar een week, en toch voelde het al een eeuwigheid te lang. Maar dat zei ze niet tegen de jonge medicine cat, enerzijds uit beleefdheid - en anderzijds uit vermoeidheid. Routpaw stelde voor om een wandeling te maken. Amberstorm hief even haar kopje op, maar de realiteit van haar situatie drong al snel weer tot haar door en zuchtend schudde ze nee. "Ik heb kamparrest.", mauwde ze, zachtjes. Ze mocht niet buiten, en dat hielp haar verveeldheid niet - en ook haar bitterheid niet. Ze zag hier elke dag queens met hun kittens, gelukkig, met de vader die af en toe eens kwam opletten. Het deed haar denken aan alles wat zijn ooit gehad had en ook nooit zou hebben - een liefdevolle moeder, een relatie die ze niet verknalde, kittens die zo gelukkig zouden opgroeien als die van hen. Waarom was hun geluk gegund, en haar niet? Wat had zij ooit verkeerd gedaan? Maar zij had niets verkeerd gedaan. Haar ouders hadden haar vervloekt, met hun relatie die tegen de regels inging, en daarmee hadden ze haar kans op geluk afgepakt voor ze zelfs maar geboren was. soms wou ze dat ze meer was als haar broertje Everkit, die geboren was en dan meteen gestorven. Hij had nooit moeten lijden, had nooit moeten zien hoe vreselijk de wereld was - en nu had hij voor altijd zijn kittenachtige onschuld in het paradijs dat Starclan vast was. Maar nee, aan haar was dat niet gegund.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2411
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   wo 8 aug 2018 - 15:26

Ze was blij om te zien hoe enthousiast Amberstorm haar kop hief bij haar voorstel en begreep de teleurstelling enkele seconden daarna dan eerst ook niet goed. De ander schudde zuchtend haar kop. "Ik heb kamparrest." oh, dat was waar ook. Schuldgevoel stak haar, nu had ze de ander blij gemaakt met een dode mus. "Oh, sorry Amber.." murmelde ze schuldig en kneedde onrustig de grond. Eigenlijk was ze het hier niet mee eens. Hoewel ze Oceanstar meer dan alles respecteerde, niet alleen als leader maar ook als vriendin, vond ze dit oordeel niet redelijk. Het was een ongeluk geweest. Ja, een ongeluk met een vreselijke uitkomst. Toch had ze het idee dat Amberstorm zichzelf al meer dan wat dan ook strafte. Daarom slikte de poes, dit ging tegen haar principes in, maar ze vond dat de ander beter verdiende. "Toch.. We kunnen gaan.. A-als je wilt." ze gunde de ander een vaag glimlachje. "Onder mijn verantwoordelijkheid voor, uh, medische redenen; je hebt wat frisse lucht nodig, dat is goed voor je." Was dit misbruik van macht? Misschien, maar er zat ook een kern van waarheid in. Ze betwijfelde dat hier stilzitten en de hele dag eenzaam spenderen goed voor haar mentale staat zou zijn. Oceanstar zou dat vast wel begrijpen. "Hier enkel stil zitten de hele dag is ook niet goed voor je,"We'll never be those kids again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   wo 8 aug 2018 - 17:19

Amberstorm keek de medicine cat aan met nieuwsgierige en licht hoopvolle ogen toen deze zei dat ze misschien toch konden gaan. Onder haar verantwoordelijkheid dan. De queen aarzelde even. Ze wou Oceanbreeze niet tegen de haren in strijken - ze was de poes bijzonder dankbaar dat ze überhaupt niet uit de clan gezet was.. Maar aan de andere kant wist ze ook wel dat ze hier de muren op zou kruipen als ze hier nog veel langer gewoon vast moest zitten, en even buiten de nursery gaan hielp ook niet. Ze leek nooit te ontsnappen aan het vrolijke kittengepiep - en ze wist goed genoeg dat dat voor de volgende zes manen nog altijd zo zou zijn. Daarom stond ze ook op, met een beetje meer moeite dan normaal maar nog steeds vrij soepel. Ze mocht dan wel zwanger zijn, ze droeg niet veel kittens en was sowieso zeer slank gebouwd - heel opvallend was het dan ook niet. Als ze Cootsnarl niet van de afgrond geduwd had, had ze het waarschijnlijk lang geheim kunnen houden. Maar zo was de situatie nu eenmaal niet. De jonge poes keek Routpaw aan, niet met haar kenmerkende bittere en boze blik maar een zachtere, dankbare blik in de plaats. "Oké, dankjewel..", mauwde ze, zachtjes. De laatste tijd leek haar stem heel zwak - en dat was misschien ook gewoon omdat ze hem de laatste tijd niet zo veel gebruikte. Ze had hier immers toch niemand om mee te praten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2411
Actief
★i dont get it

CAT'S PROFILE
Age: ❀18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Icarus, don't fly so high   zo 12 aug 2018 - 0:46

Het was vreemd, toen Amberstorm haar aankeek stonden haar ogen zacht en dankbaar. Amberstorm had haar suffix -storm niet zomaar gekregen; ze stond bekend als een felle, vastbesloten warrior die niet op haar mondje gevallen was. Het deed haar pijn om de cyperse poes zo te zien, de dood van haar soort van partner en de zwangerschap moesten zwaar gevallen zijn. "Oké, dankjewel.."Routpaw glimlachte haar warm toe. "Geen probleem Amberstorm. Daar zijn, uhm... Daar zijn vrienden voor," het laatste kwam er wat snel uit. Waren ze dat, vrienden? De poes wist niet hoe Amberstorm het zag, maar zijzelf beschouwde haar leeftijdsgenoot wel zo. Wat onzeker stond ze maar op, spijt van het feit dat ze dat zo open en bloot gezegd was. Misschien was ze voor Amberstorm slechts de Medicine cats apprentice die kwam helpen, niet meer dan dat. Dat was ze voor zoveel katten in de clan. "Oh, uhm, ja, kom, dan gaan we een blokje op lopen," ze vertelde een van de andere queens wat er gaande was en begeleidde de poes toen richting de uitgang van het kamp.We'll never be those kids again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Icarus, don't fly so high
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: