Pretty, shiny {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Pretty, shiny {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Possumpaw
Member

Lore
80
Actief
Rot 'n roam


CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Possumpaw
BerichtOnderwerp: Pretty, shiny {Open}   wo 4 jul 2018 - 0:53Het was Greenleaf! Zijn favorieten seizoen. Alles leek gewoon zo veel beter; Kits werden geboren, eindelijk genoeg prooi, en een heerlijke zon die hem verwarmde. Met zijn korte vacht had hij het zelden echt heet, dus dit was perfect. Vandaag was hij, zijn taken omzeilend, naar het stroompje gebanjerd. Als een zilveren lint woekerde het door het territorium, met de zon die ervan kaatste was het werkelijk prachtig. Possumpaw kwam dichterbij, en dronk eerst, het was per slot van rekening hartstikke warm, tot hem wat opviel nu hij zo dichtbij het water was.

Schelpjes! Er lagen kleine schelpjes op de bodem, in creme, lichtroze, wit en bruin. De blauwe ogen van de kater begonnen te glanzen. Hij stak zijn poot in het water -koud!- en deed een poging om de schelpjes er uit te scheppen. Dit was toch moeilijker dan hij dacht, en met een frons keek hij toe hoe een schelp hem ontsnapte en verdween in de stroom. Goed, nog een keer. Deze keer was hij sneller, en haalde een mooie, roze schelp ter grootte van zijn pootje uit het water. Wauw, hij kon niet wachten tot hij dit aan zijn vrienden kon laten zien! De kater ging door met schelpen vangen, en gaf ze namen. Deze heette Lotje, die zou hij aan Co'tje geven, en deze was Ribbel, die was voor Thistle... Na een tijdje had hij een paar naast zich liggen, en Possum keek tevreden naar zijn buit.

Ineens zag hij de mooiste schelp van allemaal. Hij was gekruld en puntig, spierwit, maar duidelijk te zien in het heldere, ondiepe water. Enthousiast paste de apprentice zijn techniek toe, die hij nu behoorlijk verfijnd had, al zei hij het zelf. Schep, omhoog, hmm, deze voelde een beetje slijmerig? En op het land! Possumpaw liet een ijselijke kreet horen toen de schelp aan zijn poot bleef kleven. En niet uit zichzelf, nee, er zat een beest in! Hij wapperde haastig met zijn poot om het slijmerige dier van zijn poot te krijgen. Wat een verraad! Zo'n mooie schelp, met zo'n vieze bewoner!

342 words
tag: @niemand!
Possumpaw vs waterslakken


— ASHNIRAI * * *
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pretty, shiny {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: