the nightwatch 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

WELCOME
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Hier op Warrior cats stap je in het leven van een kat. Het is een rollenspel gebaseerd op de serie van Warrior cats van Erin Hunter. Je verkent door te schrijven de wereld van de Clankatten en poesiepoezen. Je kunt zelf een karakter maken en bijna alles bepalen over het uiterlijk en karakter van jouw kat. Wild of tam, goed of slecht. Het kan allemaal op Warrior Cats.

Het gebied is onderverdeeld door vier Clans. ThunderClan, RiverClan, WindClan en ShadowClan. Deze katten zijn uiterst vijandig naar elkaar en houden zich het liefst op hun eigen territorium. Toch dienen er zich meer problemen op wanneer er meer katten in het gebied komen en er nieuwe gevaren ontstaan voor alle katten. Clans overtreden de warrior code, en jagen op het territorium van anderen. Groepen katten buiten de Clans staan op om zich tegen hen te keren, zoals BloodClan, een gevaarlijke groep rogues die de Clans haten. Dit zal de banden geen goed doen. Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht?

SWITCH ACCOUNTS
 

SEASON
KIND OF WEATHER
Season
Newleaf, 5° - 20° C
Newleaf is gekomen en brengt nieuwe hoop mee voor de clans. De natuur begint weer te bloeien en ontwaakt prooien uit hun winterslaap.
EVENT
WHAT'S HAPPENING
In-game event
Dogs
Pas op voor honden! Nu het weer mooier weer begint te worden trekken twolegs er graag op uit met hun vervelende harige huishondjes.
CLANS
THE ALLEGIANCES
Thunderclan

T H U N D E R C L A N
fierce and brave

 
 
Windclan

W I N D C L A N
swift and loyal

 
Riverclan

R I V E R C L A N
clever and strong

 
Shadowclan

S H A D O W C L A N
wily and proud

 
Bloodclan

B L O O D C L A N
bloodthirsty [elite]


Klik op de clansymbolen
THE MANAGEMENT TEAM
Admin
Admin
Admin
Mod

WORD COUNT
COUNT YOUR WORDS
CREDITS
COPYRIGHTED STUFF
©2015 WARRIOR CATS staat onder leiding van DE ADMINISTRATORS en wordt ondersteund door ACTIEFORUM. De lay-out is gecodeerd en vormgegeven door SILVERSTAR. De slider is gecodeerd door ALINA van ATF en de codering van de widgets was met dank aan TILLIE van QUATION. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.

FORUM BEST VIEWED IN

Deel | 
 

 the nightwatch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Posts : 312
Man

CAT'S PROFILE
Clanleider: Brokenstar, I hope he dies soon..
Leeftijd: 17 manen
Partner: Seriously! Again fuck you for asking that question!
BerichtOnderwerp: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 15:44

De zon was al gou bijna niet meer te zien door de hoge bomen en de wolken die in de lucht hingen. De Ceremoni was al een tijdje voorbij en de meeste katten zaten hun vacht te tongen voor het slapen gaan. Grayclaw zat rustig naast een bosje een dutje te doen. De traditie was dat na de Ceremoni de katten die de naam Warrior hadden gekregen de wacht moesten houden voor de hele clan. Daar zag hij tegenop, hij zou lieven haan jagen of opzoek gaan naar Darkfire. Deze kat was een van de Thunderclan leden die net zoals hem dacht, meer hoef je niet te weten over hem, deze zin zegt alles al. Langzaam gingen zijn ogen dicht en viel in slaap.

Het was donker en zwart, je rook niks en zag niks. Het enige dat nog werkte was je gehoor. Je kon je niet bewegen, alsof er iets kreverichs aan je zat dat aan je trok en langzaam omhoog kroop. Een klein wit straaltje was het enige wat er was. Gekrijs en geblaas kwam uit het witte licht vandaan. Het enige wat Grawclaw daaruit kon maken was dat het een bekende stem was dat bedreigent klonk. Grayclaw wou erheen gaan ok te kijken wat er aan de hand was, maar kon zich niet uit het zwarte kleverigheid ontvringen(ofzo). Toen kwamen er een paar katten tevoorschijn die een andere kat uit het witte lucht sleurde. Al die katten zaten onder de schrammen en bloed, waaronder de gene die werd vastgehouden. Opeens zag hij het gezicht van de kat en hij herkende hem meteen. Grayclaw wou zich losrukken maar geen succes. Toen keek hij naar beneden. Half verrotte katten hadden hem vast en keken hem aan. Ogen die uit de schedel hingen, klauwen van botten en kaken die loshingen of miste. Grayclaw keek hun raar aan, niet geschrokken wat je anders verwacht. Hij werd naar onder getrokken en de dode katten hadden hem in hun greep en beten in hem. Hen enige wat hij kon zien was niks, alleen maar het kleine licht en de vastgehoude kan die werd vermoord werd.

Toen Grayclaw zijn ogen verward open deed zag hij een kan voor zich.

WTFlol
Eerst Ghostface^^

_________________

Terug naar boven Go down
Posts : 123
Man

CAT'S PROFILE
Clanleider: Shrewstar
Leeftijd: 15 moons
Partner: She would only be in my way.
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 17:20

Met zijn felgroene ogen keek Ghostface naar de laatste stralen die de zon op het gebied wierp, voordat die volledig onderging en het land in duisternis gehuld was. Tevreden liep hij een stuk verder, de Warriors Den in. De ceremonie was nou al even geleden, en hij was nog steeds hartstikke blij met het ontvangen van zijn Warriornaam; Ghostface. Zijn periode van trainen zat erop, en misschien kreeg hij binnenkort zelf een Apprentice. Hij hoopte dat hij dan in ieder geval zo'n goede training zou neerzetten als Ravenfur hem als Apprentice had gegeven. Hij zou vanavond de traditie van de Clan moeten volgen, hij zou wacht moeten houden. Hij kon niet echt zeggen dat hij er vreselijk zin in had. Wacht houden hield vooral in dat je wakker moest blijven, waarschijnlijk zou er toch niets gebeuren. Het enige voordeel was dat hij het niet alleen hoefde te doen, dat luchtte al op. Zuchtend keek Ghostface door de Warriors Den, zijn nieuwe slaapplaats. Hij ging zitten, en even bekroop het idee hem om naar de Apprentices Den te gaan. Misschien moest hij even kijken hoe het met Fearpaw was, eventjes maar. Gewoon om te kijken of alles in orde was. Hij schudde zijn kop. Ze maakte het vast goed. Ze zat veilig in de Den, met tientallen katten om zich heen. Natuurlijk was ze volkomen veilig. Ghostface krabbelde weer overeind, hij was nog lang niet moe. Fronsend liep hij een stuk, wat moest hij doen? Om de hele avond wacht te houden, daar had hij ook geen zin in. Hij was een Warrior! Wat kon hij niet doen? Hij kon gaan jagen, gaan patrouilleren als hij daar zin in had. Met een grijnsje liep hij door, toen hij bijna over een grijs met witte kater struikelde. Die keek verward op. Ghostface keek even in de felblauwe kijkers van de kater. "Haai," zei hij wat verbaasd. Toen herinnerde hij dat ook Grayclaw gepromoveerd was tot Warrior. "Gefeliciteerd nog met je nieuwe rang," zei Ghostface toen met een grijnsje. Misschien had Grayclaw zin om wat buiten het kamp te gaan doen?
Terug naar boven Go down
Posts : 312
Man

CAT'S PROFILE
Clanleider: Brokenstar, I hope he dies soon..
Leeftijd: 17 manen
Partner: Seriously! Again fuck you for asking that question!
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 19:08

Een zwarte kater struikelde bijna over hem heen, maar wist stand te houden. Grayclaws ogen richte zich op de kater en de kater om hem. Het was Ghostface, de kater die ook Warrior was geworden. "Haai," Miauwde de kater vrolijk naar hem toe. Grayclaw had normaal gesproken al een klap gegeven met zijn groote clawen, maar op deze dag had hij er de moeite niet voor. 'Hi Ghost' Verkorte hij zijn naam af. Grayclaw stond op en rekte zich uit, blijkbaar had hij te lang geslapen. "Gefeliciteerd nog met je nieuwe rang," Sprak de kater met een grijns. 'Dankje, jij ook.'Antwoorde hij. Gray ging zitten en liet zijn blauwe ogen op het kamp vallen. Het was dodelijk saai en al de helft van de katten waren aan het slapen of gewoon niks aan het doen. Behalfe de brutale kittens die geen zin hadden om te slapen en met andermans staart zat te spelen alsof het een diertje was. Grayclaw had geen zin om mee te doen. Ghostface stond recht voor hem, waarschijnlijk verveeld. Dit was de perfecte kans om de saaiheid te ontlopen. 'Heb je zin om uit het kamp te gaan.. Het is hier zo saai dat ik doodval.' Miauwde hij met een gaap erachter na.

_________________

Terug naar boven Go down
Posts : 123
Man

CAT'S PROFILE
Clanleider: Shrewstar
Leeftijd: 15 moons
Partner: She would only be in my way.
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   ma 10 okt 2011 - 20:52

De andere kater begroette hem, vrolijk. Hetzelfde als hoe Ghostface zich voelde. De roes van het Warrior worden, zat nog steeds ergens in hem. Het mocht dan alweer een paar uren geleden zijn, hij was er nog steeds blij mee. Normaal had hij ook nooit zo vrolijk gedaan tegen een andere kater in het holst van de nacht. Zelfs niet tegen zijn eigen Clangenoten, maar vandaag maakte hij graag een uitzondering. Ook Grayclaw had hem gefeliciteerd, wat meteen al regelrecht een glimlach op zijn gezicht had gedrukt. Ghostface volgde Grayclaw's gelblauwe ogen door het kamp heen. Het leek er s'nachts nog doder dan overdag. Het kamp was zo goed als uitgestorven - niet gek, iedereen sliep - en de katten die buiten waren, voerden geen moer uit. Ghostface had nou niet echt zin om de hele nacht wakker te blijven om deze dooie boel te bewaken, terwijl hij er zeker van was dat er toch niets zou gebeuren. "Heb je zin om uit het kamp te gaan.. Het is hier zo saai dat ik doodval," miauwde Grayclaw toen, alsof hij zijn gedachten kon lezen. Ghostface grijnsde breed, en knikte. Daarin gaf hij de wit met grijze kater volkomen gelijk. "Goed idee. Het is hier doodsaai," concludeerde hij. Hij ging rechtop staan, en draaide alvast met zijn kop van het kamp weg. "Waar wilde je heen gaan?" vroeg hij toen, voordat hij wegliep. Zonder bestemming waren ze nog nergens.
Terug naar boven Go down
 

the nightwatch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats ::  :: -