the nightwatch 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 the nightwatch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Grayclaw
Member

Tineke (Tiny)
312

CAT'S PROFILE
Age: 17 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 15:44

De zon was al gou bijna niet meer te zien door de hoge bomen en de wolken die in de lucht hingen. De Ceremoni was al een tijdje voorbij en de meeste katten zaten hun vacht te tongen voor het slapen gaan. Grayclaw zat rustig naast een bosje een dutje te doen. De traditie was dat na de Ceremoni de katten die de naam Warrior hadden gekregen de wacht moesten houden voor de hele clan. Daar zag hij tegenop, hij zou lieven haan jagen of opzoek gaan naar Darkfire. Deze kat was een van de Thunderclan leden die net zoals hem dacht, meer hoef je niet te weten over hem, deze zin zegt alles al. Langzaam gingen zijn ogen dicht en viel in slaap.

Het was donker en zwart, je rook niks en zag niks. Het enige dat nog werkte was je gehoor. Je kon je niet bewegen, alsof er iets kreverichs aan je zat dat aan je trok en langzaam omhoog kroop. Een klein wit straaltje was het enige wat er was. Gekrijs en geblaas kwam uit het witte licht vandaan. Het enige wat Grawclaw daaruit kon maken was dat het een bekende stem was dat bedreigent klonk. Grayclaw wou erheen gaan ok te kijken wat er aan de hand was, maar kon zich niet uit het zwarte kleverigheid ontvringen(ofzo). Toen kwamen er een paar katten tevoorschijn die een andere kat uit het witte lucht sleurde. Al die katten zaten onder de schrammen en bloed, waaronder de gene die werd vastgehouden. Opeens zag hij het gezicht van de kat en hij herkende hem meteen. Grayclaw wou zich losrukken maar geen succes. Toen keek hij naar beneden. Half verrotte katten hadden hem vast en keken hem aan. Ogen die uit de schedel hingen, klauwen van botten en kaken die loshingen of miste. Grayclaw keek hun raar aan, niet geschrokken wat je anders verwacht. Hij werd naar onder getrokken en de dode katten hadden hem in hun greep en beten in hem. Hen enige wat hij kon zien was niks, alleen maar het kleine licht en de vastgehoude kan die werd vermoord werd.

Toen Grayclaw zijn ogen verward open deed zag hij een kan voor zich.

WTFlol
Eerst Ghostface^^Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostface
Member

124

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 17:20

Met zijn felgroene ogen keek Ghostface naar de laatste stralen die de zon op het gebied wierp, voordat die volledig onderging en het land in duisternis gehuld was. Tevreden liep hij een stuk verder, de Warriors Den in. De ceremonie was nou al even geleden, en hij was nog steeds hartstikke blij met het ontvangen van zijn Warriornaam; Ghostface. Zijn periode van trainen zat erop, en misschien kreeg hij binnenkort zelf een Apprentice. Hij hoopte dat hij dan in ieder geval zo'n goede training zou neerzetten als Ravenfur hem als Apprentice had gegeven. Hij zou vanavond de traditie van de Clan moeten volgen, hij zou wacht moeten houden. Hij kon niet echt zeggen dat hij er vreselijk zin in had. Wacht houden hield vooral in dat je wakker moest blijven, waarschijnlijk zou er toch niets gebeuren. Het enige voordeel was dat hij het niet alleen hoefde te doen, dat luchtte al op. Zuchtend keek Ghostface door de Warriors Den, zijn nieuwe slaapplaats. Hij ging zitten, en even bekroop het idee hem om naar de Apprentices Den te gaan. Misschien moest hij even kijken hoe het met Fearpaw was, eventjes maar. Gewoon om te kijken of alles in orde was. Hij schudde zijn kop. Ze maakte het vast goed. Ze zat veilig in de Den, met tientallen katten om zich heen. Natuurlijk was ze volkomen veilig. Ghostface krabbelde weer overeind, hij was nog lang niet moe. Fronsend liep hij een stuk, wat moest hij doen? Om de hele avond wacht te houden, daar had hij ook geen zin in. Hij was een Warrior! Wat kon hij niet doen? Hij kon gaan jagen, gaan patrouilleren als hij daar zin in had. Met een grijnsje liep hij door, toen hij bijna over een grijs met witte kater struikelde. Die keek verward op. Ghostface keek even in de felblauwe kijkers van de kater. "Haai," zei hij wat verbaasd. Toen herinnerde hij dat ook Grayclaw gepromoveerd was tot Warrior. "Gefeliciteerd nog met je nieuwe rang," zei Ghostface toen met een grijnsje. Misschien had Grayclaw zin om wat buiten het kamp te gaan doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grayclaw
Member

Tineke (Tiny)
312

CAT'S PROFILE
Age: 17 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   zo 9 okt 2011 - 19:08

Een zwarte kater struikelde bijna over hem heen, maar wist stand te houden. Grayclaws ogen richte zich op de kater en de kater om hem. Het was Ghostface, de kater die ook Warrior was geworden. "Haai," Miauwde de kater vrolijk naar hem toe. Grayclaw had normaal gesproken al een klap gegeven met zijn groote clawen, maar op deze dag had hij er de moeite niet voor. 'Hi Ghost' Verkorte hij zijn naam af. Grayclaw stond op en rekte zich uit, blijkbaar had hij te lang geslapen. "Gefeliciteerd nog met je nieuwe rang," Sprak de kater met een grijns. 'Dankje, jij ook.'Antwoorde hij. Gray ging zitten en liet zijn blauwe ogen op het kamp vallen. Het was dodelijk saai en al de helft van de katten waren aan het slapen of gewoon niks aan het doen. Behalfe de brutale kittens die geen zin hadden om te slapen en met andermans staart zat te spelen alsof het een diertje was. Grayclaw had geen zin om mee te doen. Ghostface stond recht voor hem, waarschijnlijk verveeld. Dit was de perfecte kans om de saaiheid te ontlopen. 'Heb je zin om uit het kamp te gaan.. Het is hier zo saai dat ik doodval.' Miauwde hij met een gaap erachter na.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostface
Member

124

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: the nightwatch   ma 10 okt 2011 - 20:52

De andere kater begroette hem, vrolijk. Hetzelfde als hoe Ghostface zich voelde. De roes van het Warrior worden, zat nog steeds ergens in hem. Het mocht dan alweer een paar uren geleden zijn, hij was er nog steeds blij mee. Normaal had hij ook nooit zo vrolijk gedaan tegen een andere kater in het holst van de nacht. Zelfs niet tegen zijn eigen Clangenoten, maar vandaag maakte hij graag een uitzondering. Ook Grayclaw had hem gefeliciteerd, wat meteen al regelrecht een glimlach op zijn gezicht had gedrukt. Ghostface volgde Grayclaw's gelblauwe ogen door het kamp heen. Het leek er s'nachts nog doder dan overdag. Het kamp was zo goed als uitgestorven - niet gek, iedereen sliep - en de katten die buiten waren, voerden geen moer uit. Ghostface had nou niet echt zin om de hele nacht wakker te blijven om deze dooie boel te bewaken, terwijl hij er zeker van was dat er toch niets zou gebeuren. "Heb je zin om uit het kamp te gaan.. Het is hier zo saai dat ik doodval," miauwde Grayclaw toen, alsof hij zijn gedachten kon lezen. Ghostface grijnsde breed, en knikte. Daarin gaf hij de wit met grijze kater volkomen gelijk. "Goed idee. Het is hier doodsaai," concludeerde hij. Hij ging rechtop staan, en draaide alvast met zijn kop van het kamp weg. "Waar wilde je heen gaan?" vroeg hij toen, voordat hij wegliep. Zonder bestemming waren ze nog nergens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
the nightwatch
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: