ThunderClan Ceremonie [7-2018] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ThunderClan Ceremonie [7-2018]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornface
Deputy

Femke
1293
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   za 7 jul 2018 - 10:50

Het was al lang na zonhoog en de grootste hitte van de dag was dus voorbij, maar de warmte bleef in de lucht hangen. Ook de High Rock was nog warm, maar toen Thornface erop sprong was hij opgelucht om te ontdekken dat de steen lang niet meer zo heet heet was dat het aan zijn pootkussentjes zou branden. Het was slim geweest om tot nu te wachten voor deze Ceremonie. "Laat iedere ThunderClanner die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen bij de High Rock voor een Clanmeeting!"

Na even te hebben gewacht tot de Clan zich had verzameld, sprak hij de katten onder hem toe. "Avidpaw," begon hij, waarbij hij de jonge tabby even aankeek. "Je bent altijd een goede leerling geweest, maar de gevolgen van de reis terug naar hier hebben jouw trainingen vertraagd. Deze zul je nu weer kunnen inhalen." Thornface zocht naar de kat in de menigte die hij in gedachten had als nieuwe mentor voor Avidpaw. "Minnowspots, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Avidpaw en ik verwacht dat je haar tijdens deze laatste manen van haar training alles zal leren wat je kent."

"Er zijn daarnaast nog twee apprentices die een nieuwe mentor toegewezen zullen krijgen. Silverpaw en Banepaw, kom maar naar voren," vervolgde Thornface, waarna hij even wachtte tot de twee apprentices dichterbij waren gekomen en de blikken van hun nieuwe mentoren zocht tussen de clankatten. "Harespirit en Nightpool, jullie zijn klaar om een apprentice te nemen. Harespirit, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Silverpaw. En Nightpool, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Banepaw. Ik verwacht dat jullie hen alles zullen leren wat je kent."

Thornface wachtte even tot de rust was weergekeerd voordat hij weer sprak. "Ten slotte mogen we twee nieuwe Warriors verwelkomen in de Warriors’ Den," zei hij in een poging om een lichthartig grapje te maken. Hij zocht de blik van de zwart-witte apprentice in de menigte. "Lionpaw en Littlepaw, jullie hebben bewezen dat jullie klaar klaar om Warrior te worden. Kom maar naar voren," sprak hij. "Lionpaw en Littlepaw, zweren jullie altijd de Warrior Code te blijven volgen en je Clan te blijven verdedigen, met gevaar voor eigen leven?" Hij wachtte even om de jonge katten de kans te geven om een antwoord te geven.

"Lionpaw, dan zul je vanaf nu bekend staan als Lionstorm."
"En Littlepaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Littlefawn."

"Hierbij is de ceremonie beëindigd," zei hij nadat het meeste gejuich voorbij was, waarna hij van de High Rock af sprong en zich tussen de menigte katten begaf om mee te doen met de felicitaties.


Lijst en tags:
 
IC post count: 95
Posts are loading

::
 


Laatst aangepast door Thornface op za 7 jul 2018 - 14:15; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
359

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   za 7 jul 2018 - 11:09


Minnowspots was bezig zich uitgebreid te wassen, eerst haar oren, dan haar wangen, dan haar borst en dan... "Laat iedere ThunderClanner die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen bij de High Rock voor een Clanmeeting!" Hah leuk. Minnowspots kwam overeind en rekte zich kort uit, een grijns op haar lippen houdend. Eens zien wie wie zou trainen en welke katten een rang omhoog zouden gaan. Ze neuriede wat vrolijks terwijl ze ging zitten, haar staart netjes om haar poten draaiend.

Minnowspots draaide haar blik naar de jonge tabby die zat te wachten op een nieuwe mentor. Het arme schaap was ziek geweest of niet? "Avidpaw, je bent altijd een goede leerling geweest, maar de gevolgen van de reis terug naar hier hebben jouw trainingen vertraagd. Deze zul je nu weer kunnen inhalen." Haar naam kwam echter in de ceremonie voor, iets wat ze niet verwacht had.  "Minnowspots, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Avidpaw en ik verwacht dat je haar tijdens deze laatste manen van haar training alles zal leren wat je kent." Minnowspots oortjes prikten omhoog en haar ogen werden wijd. Leuk! De kleine lapjespoes kwam overeind en liep sierlijk naar de jonge Avidpaw toe, haar neus tegen de hare drukkend. "Zin in de laatste loodjes Avidpaw?" spon de poes, met warme ogen naar haar apprentice kijkend. Vervolgens ging ze weer zitten, ze zou zo wel met Avidpaw verder praten.

"Er zijn daarnaast nog twee apprentices die een nieuwe mentor toegewezen zullen krijgen. Silverpaw en Banepaw, kom maar naar voren," Minnowspots moest eerlijk zeggen dat ze niet zo goed meer oplette. Haar pootjes zoemden van blijdschap dat ze Avidpaw's training toevertrouwd had gekregen.  "Harespirit en Nightpool, jullie zijn klaar om een apprentice te nemen. Harespirit, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Silverpaw. En Nightpool, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Banepaw. Ik verwacht dat jullie hen alles zullen leren wat je kent."

Vervolgens mochten ze nog een nieuwe warrior welkom heten in clan. "Ten slotte mogen we een nieuwe Warrior verwelkomen in de Warriors’ Den." Ze volgde de jonge katten met haar ogen toen ze naar voren kwamen. "Lionpaw en Littlepaw, zweren jullie altijd de Warrior Code te blijven volgen en je Clan te blijven verdedigen, met gevaar voor eigen leven?" Niemand zou daar nee op zeggen toch? Het tweetal kreeg de namen Lionstorm en Littlefawn. Minnowspots glimlachte breed en riep de nieuwe namen juichend. "Lionstorm! Littlefawn!"Toen de ceremonie afgerond was, kwam de lapjespoes overeind en liep ze weer naar Avidpaw. "Hey Avidpaw," miauwde ze vrolijk, "wil je vanmiddag beginnen met trainen of liever morgenochtend?" Het zou even zoeken worden voor hen beiden. Minnowspots had geen idee wat Avidpaw al wist of niet en Avidpaw zou vast moeten wennen aan een nieuwe mentor. Maar Minnowspots was zeer optimistisch dat het allemaal goed zou komen.

Laatst aangepast door Minnowspots op zo 8 jul 2018 - 22:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avidpaw
Member

❀ Loïs
144
Actief
❀ She is so much more

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   za 7 jul 2018 - 13:47

De reis had haar meer aangetast dan de rest. Ze was ziek geworden en had hierdoor helaas haar trainingen niet bij kunnen houden, zelfs al had ze het geprobeerd tegen advies om te rusten in. Dit had geresulteerd in dat ze alleen maar langer ziek bleef. Maar nu was ze eindelijk van de ziekte af, beter verklaard en mocht ze weer beginnen met haar trainingen. Met een tevreden glimlach luisterde ze naar de woorden van de leider, en zocht ze met haar ogen naar haar nieuwe mentor, Minnowspots. Toen ze haar gespot had, trippelde ze snel naar haar toe, en drukte ze zoals het ritueel haar voorschreef haar neusje tegen die van Minnowspots aan. "Zin in de laatste loodjes Avidpaw?" Ze knikte enthousiast. "Ja, ik kan niet wachten tot ik eindelijk warrior wordt," beantwoordde ze.
Toen de ceremonie voorbij was, kwam haar mentor direct weer naar haar toe, dit keer met de vraag wanneer ze de training het liefste wilde. "Vanmiddag, ik heb lang genoeg op mijn kont gezeten," miauwde ze met een grijnsje op haar gezicht. Ze had het gevoel dat zij en Minnowspots prima met elkaar zouden kunnen opschieten en dat maakte ook wel dat ze meer zin kreeg in de trainingen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sans
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons~!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   za 7 jul 2018 - 15:36

Hihihi- vandaag zou ze eindelijk haar warrior naam krijgen. Iets waar de kleine poes al zo lang op gewacht had. Maar nu was het moment eindelijk aan gebroken, ah ze was zo blij! Maar ze deed haar best om zo rustig mogelijk over te komen; ze was immer geen kit meer. Nee nu was ze een volwassenen. Dan moest ze zich ook zo gedragen. Toen Thornface iedereen bij elkaar riep maakte ze snel haar weg naar de verzamelplek- waar al wat katten stonden. Aandachtig luisterde ze naar alles wat de deputy ze zeggen had- wat apprentices kregen een nieuwe mentor. Zo ook Avidpaw echter had zij een speciale reden. Little's aandacht werd terug gepakt door de bruine kater toen hij eindelijk de nieuwe warriors bekend maakte- haar zelf en en kat genaamd Lionpaw. Thornface vroeg vervolgens de standaard vraag die gesteld werd aan elke nieuwe warrior. 'Dat zweer ik!' sprak ze glimlachend en misschien iets te hard- Toen werd ze eindelijk haar suffix gegeven. Fawn dus nu zou haar volledige naam Littlefawn zijn, de poes vroeg zich meteen af of dit door haar kleine en egelante uiterlijk kwam. Of door haar vriendelijke en zachte karkater- wat het ook was ze was er zeker blij mee.  Nu was het tijd om een nieuwe slaapplek uit te zoeken in de warriors.
x:
 


Laatst aangepast door Littlepaw' op ma 9 jul 2018 - 18:51; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpool
Member

Luca
259
Actief
"Don't go breaking my heart, I won't go breaking your heart."

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   za 7 jul 2018 - 17:31

Het was voor hem weer een tijdje geleden sinds hij een ceremonie had mee gemaakt. Het stelde hem gerust. Voor de kater betekende dit weer het gewone clanleven, niet de rare chaotische paniek die iedereen had mee gemaakt in de bergen.De kat stond er dan ook trots bij toen zijn naam werd genoemd. Al lang had hij er van gedroomd om een jonge warrior op te leiden tot een echte aanwinst. Zijn poten jeukte om te beginnen, maar voor nu moest hij nog even wachten. Eerst de net geworden warriors feliciteren. Hij zocht hun blik en knikte met een glimlach op zijn gezicht naar de twee veelbelovende katten. Daarna schoten zijn ogen naar Banepaw. Het was tijd om zijn apprentice te ontmoeten en samen met haar op pad te gaan."Banepaw." Night knikte vriendelijk. "Gefeliciteerd. Ik hoop dat je er zin in hebt, want ik heb heel wat voor je in petto." Zijn trainingen zouden streng zijn, maar ook leuk. Nightpool vergat nooit hoe belangrijk lol kon zijn.


“I was born with an enormous need for affection.
and a terrible need to give it.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lianne
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [7-2018]   zo 8 jul 2018 - 20:44

Relaxed met haar pootjes dicht tegen zich aan geduwd lag Harespirit te genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Na een lekkere maaltijd en een fikse wasbeurt had ze een stil plekje opgezocht om even voor tijd voor zichzelf in te lassen. Haar ogen waren half dicht terwijl ze aan het weg doezelen was. Toen ze de rossige gedaante van Thornface op de hoge rots zag springen gingen haar ogen helemaal open en keek ze verwonderd omhoog. 'Laat iedere ThunderClanner die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen bij de High Rock voor een Clanmeeting!' klonken de officiele woorden die iedere clankat herkende. Suf kwam de rossige poes overeind en liep ze naar de High Rock toe.

Als aller eerste was Avidpaw aan de beurt. Zij kreeg een nieuwe mentor! Harespirit zag Minnowspots vanuit de menigte op de cyperse leerling aflopen. Ze bekeek het tafereel met een kleine grijns. Thornface ging al snel door met de volgende kandidaat. Silverpaw en Banepaw waren aan de beurt. Ze zakte door haar achterhand heen en besloot er even bij te gaan zitten. Ze zag Thornface de groep katten afspeuren opzoek naar de nieuwe mentors die hij in gedachten had. Toen hij zijn groene blik ook op haar liet rusten leek het net alsof er een zwerm vlinders opeens omhoog vloog in haar maag. Nee toch, zou het echt? Dacht ze opgewonden. 'Harespirit en Nightpool, jullie zijn klaar om een apprentice te nemen. Harespirit, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Silverpaw. En Nightpool, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Banepaw. Ik verwacht dat jullie hen alles zullen leren wat je kent' zei hun deputy, luid en duidelijk zodat heel de clan het horen zou. Geschokt keek ze omhoog, ze had immers niet verwacht dat zij gekozen zou worden. Toch herstelde ze zich snel en begon ze zich een weg naar voren te banen. Voor Silverpaw bleef ze staan en duwde ze haar neusje ceremonieel tegen dat van haar nieuwe leerling. Haar hart klopte snel van de opwinding al probeerde ze dat niet te veel te laten merken. Een brede grijns stond er echter wel op haar gelaat. "Nou Silverpaw, heb je er zin in?" vroeg ze met vrolijk twinkelende oogjes. Ze merkte dat de ceremonie alweer verder ging en ze zette wat passen achteruit zodat de kleine open plek voor de High Rock open was voor katten die eventuele nieuwe rangen kregen.

Twee leerlingen werden vervolgens naar voren geroepen. Littlepaw en Lionpaw. Harespirit keek toe hoe ze door Thornface hun nieuwe rangen toegewezen kregen. Bij het zien van hun gezichtjes kreeg ze een brede grijns op haar gezicht. Ze wist nog goed hoe zij zich gevoeld had al die manen geleden. Je warrior naam krijgen als leerling was zo'n beetje het beste gevoel in de hele wereld. Ze voegde haar stem toe bij het gejuich van de andere katten toen Lionpaw en Littlepaw hun warrior naam verkregen hadden. Toen de felicitaties over waren zocht ze naar haar leerling. Ze had hem al snel gevonden. "Wat denk je er van als we morgen ochtend al vroeg beginnen? Je kunt vast niet wachten om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen" Zei ze opgewekt tegen hem.► The me that you thought the one who you sought
I'm not the kind of kid to point to a map who runs at a snap
I'm trapped, I'm trapped ◄
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ThunderClan Ceremonie [7-2018]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: