Smelling fishy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Smelling fishy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
196
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw*
BerichtOnderwerp: Smelling fishy   di 10 jul 2018 - 20:03

Eigenlijk had Littlepaw verwacht dat ze sneller gewend zou raken aan de geur. In de grot waar ze allemaal gezamenlijk zaten, in de bergen, was de vissige geur nooit zo erg geweest - maar hier was het bijna overweldigend, en vooral in de apprentice den. Ze wist niet of dat was omdat apprentices nu eenmaal hard stonken, of omdat ze niet hard genoeg haar best deed om er gewend aan te raken. Ze wist niet dat het juist kwam omdat ze zo hard haar best deed, dat ze steeds weer erop lette en het dus nooit gewend raakte. In ieder geval rook ze zelf al als een échte riverclanner, en dat maakte haar trots. De kleine kattin krulde zich daarom toch op in haar nest met een glimlach om haar lippen, ook al haalde ze haar neusje op voor de geur die haar hier omringde. Ze hield meer van de geur van het water dan van de geur van vis - al vond ze vis wel lekker smaken.

+Thistlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Smelling fishy   wo 11 jul 2018 - 11:22

“Thistlepaw, idioot, ik ging bijna op mijn bek door jou.” En auw. Thistle deed net alsof hij geraakt was door de opmerking en de zachte trap die in zijn flank volgde door de warrior die langs hem liep en naar de warriors den liep. Drie keer raden wie hij ging irriteren met zijn gemompel in zijn slaap en zijn bewegingen die hij al dan niet expres uitvoerde als hij aan het dromen was. Sommigen beschuldigden hem ervan dat hij het expres deed, maar er was natuurlijk geen bewijs. Haha. Losers. Thistle kwam overeind nadat hij zich dramatisch op de grond had laten vallen en keek toe hoe de meesten zich verzamelden voor de sharing tongues. Hm. Tijd om de grootste prooi van de stapel te jatten en deze samen met één van de apprentices te delen voor de laatste keer. Hij zou binnenkort warrior worden en dan zou hij het zorgeloze leven achter zich moeten laten. Hoewel… Hij had Smokegaze niet meer als mentor, dus misschien begon het zorgeloze leven juist. Oké, dat was gemeen om te zo te zeggen, maar hij zwoer dat Smokegaze pijnlijk serieus was en zijn trainingen soms echt behoorlijk saai waren. Thistle keek uit naar de vrijheid die hij had. Hij mocht zijn taken gewoon zelf indelen en als hij mentor zou worden, zou hij echt de coolste mentor ever worden. Natuurlijk zou Butterstar hem nooit eentje uit zichzelf geven, dus zou Thistle één of andere manier moeten bedenken om er een te krijgen. Misschien kon hij Smokegaze wel manipuleren zodat deze een goed woordje voor hem ging doen. Thistle begon al te lachen bij de gedachte. Hij, Smokegaze manipuleren, die serieuze goedzak? Nee, dat ging nooit lukken. Oh well. Hij zou wel iets bedenken, maar voor nu was het zijn doel om… “Hé!” riep hij verontwaardigd uit toen hij één van de warriors de grootste vis van de stapel zag pakken. Deze wierp een blik in zijn richting, grijnsde en haalde zijn schouders op waarna hij naar zijn vrienden ging. Tsk. Uitslover. Nou ja, dan zou hij de op één na grootste vis wel pakken. En voordat iemand anders hem voor was, stond hij al bij de prooistapel. Hij pakte snel de vis en spurtte toen de apprentices den in, waar hij als eerste Littlepaw tegenkwam. “Hé, Littlepaw.” Hij klonk gesmoord door de vis in zijn bek en hij gooide het haar kant op zodat het tegen haar gezicht vloog. “Zin om deze vis met me te delen?” Hij knipoogde vervolgens haar kant op, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Smelling fishy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp :: Apprentices den-
Ga naar: