A simple life - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A simple life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Tallstar
Catministrator
A simple life - Pagina 3 4pt8gz
☙Emma☙
16616
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: A simple life   A simple life - Pagina 3 Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 14:30

De poes leek het een moeilijk, maar belangrijk onderwerp te vinden. Tenminste, zoiets probeerde hij als een ware psycholoog af te leiden uit haar opmerking en houding. Aan de andere kant moest hij zich inhouden niet te melden dat het niet gek was dat zij erachter gekomen was. Het was de slimste poes die hij had ontmoet, misschien samen met Slate, maar anders dan die twee kende hij weinig katten die zo over het bestaan nadachten. Toch gek dat ze dan alsnog zulke verschillende richtingen uitdachten. Slate keurde zijn buitenclanse vriendschappen ongetwijfeld af, Crow begreep ze.

Bij haar onafgemaakte zin keek hij de poes met een schuin hoofd aan, zijn blik vragend. "Wat?" Mauwde hij zacht, want ja, hij was nieuwsgierig, maar het leek er ook op alsof ze iets wilde zeggen maar niet durfde. Mocht van hem. Also, hij bedacht zich nu pas dat de poes hem praktisch gezien verteld had dat ze halfclan was, en meteen fronste hij zijn wenkbrauwen. Wist hij dat al, of was dit nieuwe informatie?


A simple life - Pagina 3 Os_tal10
A simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
A simple life - Pagina 3 Ngzy20
Floriske
2055
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: A simple life   A simple life - Pagina 3 Icon_minitimedo 18 apr 2019 - 14:43

Natuurlijk vroeg hij door, want je kon moeilijk een zin beginnen en hem vervolgens niet afmaken, ook al had ze de eerste helft niet volledig bewust uitgesproken. Ze zuchtte een keer, zocht naar woorden. Het was niet zo dat ze het hem niet wilde vertellen, meer dat ze niet precies wist hoe. Ze wist niet eens helemaal wat ze precies dacht. Ze wist niet of ze het wilde denken. "Het is... moeilijk boos worden op ouders die er niet zijn", miauwde ze. Ze zweeg even, probeerde haar gedachten op een rijtje te krijgen. "Misschien niet zo zeer voor mij, maar ook voor de clan, begrijp je?" Ze dacht na. "Als mijn moeder had geleefd, was ik een halfclanner geweest, een dochter van een... verrader. Maar nu... nu was ik de dochter van een dode moeder. Katten hadden waarschijnlijk te veel medelijden om me te veroordelen." Ze zuchtte. "Ik weet het niet. Misschien dat dat... Maar als je kijkt naar hoe het bij Amberstorm ging, of Leopardpaw. De hele clan was erbij, iedereen wist het, iedereen veroordeelde het. Dat doet iets met een kat. Geen wonder dat ze haar ouders haat, zij moest een kant kiezen, geen wonder dat ze niet die van de rest van de clan kiest, zij voelde zich waarschijnlijk net zo verraden als de rest." Maar ondanks dit alles kon ze Amberstorm nog steeds niet helemaal begrijpen. Ze kon beredeneren waarom ze er zo over dacht als ze deed, maar uiteindelijk kon ze toch niet helemaal bevatten hoe ze liever zichzelf als een fout zag dan de warrior code als een mislukt systeem. Ze besefte dat haar verhaal niet bijzonder samenhangend was en vroeg zich af of Tall nog enig idee had waar ze het over had. Ze had niet echt zin om het allemaal uit te gaan leggen.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

A simple life - Pagina 3 HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
A simple life - Pagina 3 4pt8gz
☙Emma☙
16616
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: A simple life   A simple life - Pagina 3 Icon_minitimeGisteren om 13:49

Het leek niet helemaal het idee geweest te zijn dat hij zou doorvragen, en meteen voelde de kater zich lichtelijk schuldig. Hij had het misschien moeten weten, dit was geen makkelijk onderwerp voor de poes en maakte dat hij met vernauwde ogen oplette op wat ze zei. Hierdoor volgde hij het ondanks de vreemde samenstelling en verschillende onthullingen alsnog. Vooral dat Amberstorm een halfclanner was deed hem fronsen. Het was vreemd dat een kat de anderen die hetzelfde waren als zij, zo veroordeelde. Hij mocht die poes sowieso niet echt, maar dat maakte tegelijkertijd dat ze interessant was. Iemand met zoveel wrok en woede, hoe functioneerde die ooit?

Uiteindelijk besloot de poes haar verhaal, en knikte Tall enkel. Geleerd van net beperkte hij zich tot het samenduwen van hun schouders en een simpele "Dat klinkt ergens logisch," Waarna hij even stil bleef. Dat kon bij Crow zonder dat ze wegliep. Een van die katten die ook denkt zonder dat de ander voor je denkt. Hij glimlachte even, dat bracht rust.


A simple life - Pagina 3 Os_tal10
A simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_oA simple life - Pagina 3 Wyzb03bG_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A simple life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Wastelands-
Ga naar: