I got this feeling inside my bones. 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I got this feeling inside my bones.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member
I got this feeling inside my bones. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: I got this feeling inside my bones.   I got this feeling inside my bones. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 13:41

Jayflame haalde diep adem en ademde daarna zachtjes uit. Hij was net wakker geworden en aan zijn wild kloppende hart te voelen en zijn zwoegende flanken te zien, was het een nachtmerrie geweest. En hij kon zich de nachtmerrie ook prima voor de geest halen, dus wist hij waarom hij zo van slag was. Het was zijn vader geweest die hij weer duidelijk voor zich zag. Het was hem tot dan niet opgevallen hoe erg hij wel niet op zijn vader leek, maar ze waren exacte kopieën van elkaar. Dezelfde grootte, dezelfde tabbyvacht. Alleen hun oogkleur was verschillend. Het was hem opgevallen dat niemand anders van zijn Clanmates door leken te hebben hoe erg Jayflame wel niet op de nieuwe leader van de BloodClan had geleken, hoewel het nu niet bepaald een geheim meer was dat zijn vader een BloodClanner was. Dat was al toen hij kitten was vrij bekend en dat was ook de reden waarom hij in het begin gepest werd door de andere apprentices. Zijn afkomst zorgde er meer dan één keer voor dat hij zich niet op zijn plek voelde en dat gevoel werd alsmaar erger, alsmaar moeilijker om te onderdrukken. Nu zijn gesprek met Routpaw dan ook weer niet helemaal was gelopen zoals hij dat graag gezien had, werd dat gevoel nog erger. Waarom moest hij dan ook weer juist verliefd worden op iemand die hij niet kon krijgen? Ze zat niet alleen in een andere Clan, maar ze had overduidelijk ook nog eens andere verplichtingen dan hij. Ze was verbonden aan StarClan en het was algemeen bekend dat een medicine cat geen partner mocht hebben. En hij wilde niet dat ze dat allemaal voor hem zou opgeven, maar soms wenste hij dat alles makkelijker lag. Dan was er ook nog het bijkomende feit dat geen van hun Clanmates mochten ontdekken wat ze voor elkaar voelden, anders kwamen ze in de problemen. Hij zuchtte geërgerd terwijl hij bovenaan de helling van the Sandy Hollow stond. Hier had hij zijn meeste trainingen doorgebracht, wensend dat hij ergens anders was. Zijn klauwen boorden zich in de grond terwijl hij met een kille blik naar de kuil keek, speciaal voor apprentices die nog moesten trainen. Was hij maar achtergebleven in die bergen. Dan was alle ellende meteen opgelost geweest.


+ Eerste post voor Swallowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I got this feeling inside my bones.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: