[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [KS] If Only There Was Someone Who Loved You

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Babs
393

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Minnowspots
BerichtOnderwerp: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   za 28 jul 2018 - 17:14
Voor degenen die het topic wel een beetje gevolgd hebben, komt dit misschien niet helemaal als een verrassing, maar Minnowspots zal Jaytail's kittens krijgen! Alleen zal dit niet een happy ever after worden voor de twee, aangezien Jaytail helemaal niet op zoek was naar iets vasts.

Minnowspots
Minnowspots is een vrolijk goed gehumeurde tortie tabby kattin met wit en mooie goudkleurige ogen. Ze is zeer romantisch en vrij naïef ingesteld en dus volledig ingepakt door Jaytail's geflirt en mooie praatjes, gelovend dat Jaytail daadwerkelijk iets in haar zag.

Jaytail
Jaytail is een grote langharige bruine tabby kater. Waar hij onzeker was in zijn jeugd is hij veranderd in een echte flirt na Snowdrop's dood. Helaas voor hem dat Minnowspots dat serieus nam, en hey.. accidents happen.

De kittens
De kittens zullen dus niet in een gelukkig 'huwelijk' geboren worden. Minnowspots zal Jaytail wel kunnen schieten, terwijl Jaytail niks met Minnow wil, maar wel er voor de kittens wil zijn.

We zoeken in totaal 2 of 3 kittens, want Minnowspots is niet zo groot en het is haar eerste nest. Aangezien we het leuk vinden de genetica realistisch te houden, zijn dit de mogelijke kleuren voor de kittens:
Poesjes: Zwart, zwart tabby, blauw, blauw tabby, tortie, blauw tortie, tortie tabby, blauw tortie tabby of één van deze kleuren met wit.
Katertjes: Zwart, zwart tabby, blauw, blauw tabby, rood, crème of één van deze kleuren met wit
Vachten kunnen zowel kort als langharig zijn.

Oogkleuren doen we niet moeilijk over. Qua namen het liefste geen namen zoals Bloodkit, Bonekit, Cursedkit enz. Die zou Minnow ze nooit geven en als ze dat zou doen, zou Jay haar wat aandoen. ;-)Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   za 28 jul 2018 - 20:15

poesje:
 

katertje:
 


Motivatie: Ik zit nog niet zolang op Warrior Cats dat ik alles van beide katten af weet. Maar zeer zeker wel lang genoeg om beide katten dem beetje te volgen en deel uit te willen maken van deze familie. Voor dit nest heb ik dan ook een aanmelding gemaakt. Een mannelijke versie en vrouwelijke versie van hetzelfde karakter. Al zal je als je het goed doorleest enkele details verschillend in zien. Als ik gekozen wordt mogen jullie de naam kiezen die bij dit karakter past. Voor de anderen veel succes met aanmelden en voor jullie met kiezen.
Laatst aangepast door Oceanbreeze op za 28 jul 2018 - 21:34; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Acorndust
Deputy

Cynthia
1488
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   za 28 jul 2018 - 20:36

Basic information
Name: Rustkit
Future names: Rustpaw, Rust-
Gender: Male
Clan: Thunderclan
Parents: Jaytail & Minnowspots
Bloodline: 100% Thunderclan

Appearance
Pelt color: Cinnamon tabby with white
Eye color: Amber
Fur length: Short
Size: Medium
Setje:
Spoiler:
 

Personality
Honest
Rustkit zal een eerlijke kater zijn en niet goed in liegen zijn. Als hij een leugen probeert te vertellen, zullen anderen hem snel door hebben, waardoor hij al snel eerder de waarheid vertelt dan een leugen. Daarbij is hij dan ook heel eerlijk naar anderen toe, soms misschien te eerlijk, waardoor hij dingen zegt die beledigend kunnen zijn.

Patient
Het is een zeer geduldige kater, die goed kan wachten tot het zijn beurt is. Hij zal dan ook iemand de tijd geven als deze dat nodig heeft, echter soms mogelijk ook te lang, waardoor ze niet verder komen. Dit kan voornamelijk lastig gaan worden wanneer hij ooit een apprentice zou krijgen. Hierdoor is hij misschien soms wat te passief.

Sentimental
Hij kan zich goed inleven in hoe andere katten zich voelen en zal dan ook vaak meeleven, ook al kunnen anderen dat soms wat te opdringerig vinden. Hij probeert hierbij echter nooit te ver te gaan.

Dislikes fighting
Hij houdt eigenlijk helemaal niet van vechten en zal het dan ook alleen maar doen als het echt nodig is. Dit geld voor fysieke gevechten, maar ook verbale. Hij zou ze dan ook zo veel mogelijk proberen te vermijden en zelf de confrontatie nooit aangaan.

Relations
Mother: Minnowspots
Father: Jaytail

About me
Naam: Cynthia
Leeftijd: 22
RPG-ervaring: 8 jaar
Motivatie: Ik kon de verleiding niet weerstaan om me hiervoor aan te melden. Ik ging op zoek naar kittenplaatjes door de kittensearches en kwam een geweldig plaatje tegen die ook nog eens bij het voorvoegsel Rust paste en toen kon ik het niet latenxD. Wat natuurlijk ook meespeelt is dat ik jullie beide echt geweldige rpgsters vind en daarbij ook wel van wat drama hou. Op het moment heb ik Dustkit nog als kitten, maar die wordt al snel apprentice, waardoor ik geen kitten meer heb in Thunderclan, nog minder reden om me hiervoor tegen te houden dusxD. Ik heb uiteindelijk dus besloten om me hiervoor aan te melden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
1029
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   za 28 jul 2018 - 20:41

Daisykit
Name Daisykit
Gender Male
Sexuality Homosexual
Clan Thunderclan
Rank Kitten
Age Unborn

Outside Daisykit is een kater met een smal, bijna vrouwelijk postuur. Hij staat relatief hoog op zijn poten en heeft weinig spiermassa, waardoor hij wel relatief snel is maar niet bijzonder sterk. Hij heeft een tortie vacht met wit over zijn buik, zijn sokjes en zijn kin. Zijn vacht is kort en glanzend, goed verzorgd en praktisch nooit vuil. Hij heeft zijn moeder's gouden ogen geërfd.
Reason for name Toen hij geboren was leek hij net een poes - met zijn slanke, vrouwelijke gestalte en zijn tortie vacht. Daaraan heeft hij zijn vrouwelijke, fragiele naam te danken.
Picture <3333

Inside Daisykit heeft een zeer zacht karakter. Hij is een zeer goedhartige kater, die altijd zijn best zal doen om iemand te helpen. Dit betekent niet zozeer dat hij ook daarvoor zichzelf in gebaar zou brengen. Daisykit is immers ook een ontzettend voorzichtige kater, die altijd wel twee keer zal nadenken voor hij iets doet en die ook de neiging heeft om veel te twijfelen, over alles. Er is echter één ding waar hij nooit aan zal twijfelen: en dat is wel dat hij heel loyaal is aan zijn clan en aan zijn familie. Hij zou hen nooit verraden, bewust toch niet. Dat maakt van Daisykit ook een hele brave kitten, en daarna ook apprentice en warrior. Hij doet niet aan kattenkwaad en probeert altijd zijn ouders en de rest van de clan en familie trots te maken. De warriorcode is de wet, en het is een wet die hij nooit zal overtreden - in wat voor situatie dan ook. Zijn braafheid, samen met zijn voorzichtigheid, zorgt er ook voor dat hij nooit risico's zal nemen, iets dat zijn siblings of leeftijdgenoten misschien niet altijd appreciëren. Het kan hem saai doen lijken, een watje. Het maakt ook dat hij heel bang is voor verandering, van welke vorm dan ook. Hij kijkt, in tegenstelling tot de meeste andere kittens, niet echt uit naar zijn apprenticetijd. Zijn homosexualiteit is ook iets waar hij veel mee zal worstelen, omdat het voelt als iets dat niet juist is. Als kitten fantaseert hij over zijn toekomst, zoals alle anderen - en dan ziet hij zichzelf met een zachte poes en een nestje kitten, zoals het hoort. Zoals iedereen het doet. Die droom word al snel geruïneerd; eerst wanneer hij zich beseft dat hij een tortie kater is en dus onvruchtbaar, en daarna als hij zich beseft dat hij eigenlijk helemaal niet met een poes wou eindigen, maar eerder met een kater.. Naast dat alles is Daisykit ook een nette kat, die zijn vacht goed onderhoud en het niet zo heeft op modder en viezigheid en die ook lichtjes duizelig word bij het zien van bloed.
Keywords Goedhartig, braaf, net, twijfelaar, voorzichtig, loyaal, bang voor verandering

My name Bunny
My age 18 years
My experience 5 years (en n beetje)
My ("famous") accounts Dyingblack†, Whitelion†, Winddancer†, Redpetal, Amberstorm (en veel te veel anderen)
My motivation (dit deel is het ergst rip) Oké, so, ik hou van kittens. Dat als eerste. En ik hou van drama (en dat is bijna gegarandeerd, nietwaar? ; )). En ik hou ook van Daisykit. Met hem ga ik compleet onbekend gebied op, voor mij toch, en het is eens iets nieuws. Ik heb nog nooit een homosexuele kat gespeeld (dat is ook een zin die heel raar klinkt zonder context lol) en het lijkt me interessant om te zien hoe hij door de struggle gaat, hoe hij ermee leert leven en wat voor drama het veroorzaakt. En daarnaast - Jaytail en Minnowspots zijn beiden bekende en enorm leuke katten. En ik hou van jullie allebei als persoon. So.. Why not? ; )
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1050
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   za 28 jul 2018 - 21:16


General
Name: Wolfkit
Future names: Wolfpaw - Wolf....
Gender: Shecat
Age: Unborn
Clan: Thunderclan
Parents: Minnowspots x Jaytail
Siblings: Unknown

Based on / Faceclaim: Rebekah Mikaelson - Vampire Diaries & The Originals
Theme: Wolf in sheep’s clothing - Set it Off

Appearance
Attitude: Arrogant, beetje hangerig op anderen
Build: Iets kleiner dan normaal
Fur colour: Zwart, neigt soms naar donkergrijs
Fur pattern: Tabby
Fur length: Kort
Eyes colour: Geel met een vleugje groen

Personality
Omdat ik me nooit kan houden aan personalities zal ik enkel de rode draad bespreken!

Wolfkit oogt op het eerste gezicht als een arrogante poes die alleen maar om haar persoonlijke doelen geeft. Dit is in de eerste instantie ook zo. Ze vraagt erg om aandacht, vraagt naar liefde. Ze wil zó ontzettend erg geliefd zijn dat ze teveel opdringt waardoor ze enkel katten ongemakkelijk en boos krijgt. Toch is ze niet erg compitatief, hoewel ze wel ontzettend snel jaloers kan zijn. Als een sibling van haar meer aandacht krijgt dan zij, bijvoorbeeld. Ze bedoelt het allemaal niet kwaad, maar ze weet gewoon niet goed waar de grenzen zijn.

Likes: Aandacht - In de spotlights staan - Vrienden (als ze die krijgt)
Dislikes: Anderen die de aandacht krijgen/opeisen

Behind the cat
Name: Nynke
Age: 16 jaartjes jong
Rpg expirience: 4 jaar
Motivation:
Zoals ik al in discord zei: ik ben zo zwak. Kittensearches zijn altijd aanlokkelijk, en hoewel ik me had voorgenomen geen Thunderclanners/Riverclanners te maken; hier zit ik dan. Een kittenaanmelding schrijven voor een nest van Jaytail x Minnowspots. xD
Ik zat al een tijdje met twee kittens in m’n hoofd, maar wilde die eigenlijk bewaren voor andere mestjes die waarschijnlijk toch niet gaan komen hahaha. Ik hou van drama! Like, ik heb tot zover nog geen account zonder de drama gehad. Bovendien wilde ik eens nog een Jay kitten, want Jaytail is awesome. En toen kwam Babs met oa Minnowspots weer actief en toen gebeurde het een en het ander. Wolf is eigenlijk een heel zielige poes die gewoon wat extra aandacht nodig heeft, maar daardoor is zo voor anderen opdringerig, arrogant, een beetje egocentrisch. Ik heb nog nooit zo’n karakter bespeelt, want bijna al mijn karakters zijn (soort van) vrolijk en druk. Een beetje zoals ik dus hahaha. Wolf is dat dus niet! Wordt nog vervolgd lol

Work In Progress!
goals:
 

Kunst van Kip:
 
Laatst aangepast door Coyotepaw. op za 28 jul 2018 - 23:12; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3114
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   wo 1 aug 2018 - 12:49

aah thanks voor de mooie aanmeldingen alvast allemaal! <3
Hier is dad B)


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member

⇴ Kip
264
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   zo 5 aug 2018 - 2:39


x


When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

General
Birth name: Badgerkit // Kingkit // Barbkit // Ryekit
Future names: Badgerclaw // Kingfisher // Barbwire // Ryefield
Reasoning: [Omdat ik zelf heel erg slecht in kiezen laat ik dat aan jullie over (A)]
//Badgerkit; Badgerclaw
-Badgerkit is dan waarschijnlijk vernoemd naar zijn stevige bouw bij geboorte en omdat het niet alleen mooi klinkt, maar ook een sterk roofdier is, waar veel katten ontzag voor hebben. Net zoals ze hopen dat Badger op zal groeien tot een sterke warrior waar anderen ontzag voor hebben. de suffix -claw zou hij krijgen door zijn krachtige poten en de manier hoe hij anderen behoorlijk toe kan takelen in gevecht

//Kingkit;Kingfisher
-Kingkit zou zijn prefix krijgen voor ongeveer dezelfde reden als bij Badger; door zijn grote, krachtige gestalte al van kitten af aan. Voor zijn suffix heb ik nog niet echt een reden, dat zou eventueel in de rpg later nog uitgewerkt kunnen worden. Voornamelijk omdat Kingfisher een ijsvogeltje is c:

//Barbkit;Barbwire
-Barbkit is waarschijnlijk vernoemd naar de 'stekelige' en prikkelbare relatie die Jaytail en Minnowspots hebben. Ook naar zijn stekelige klauwtjes die behoorlijk prikken. Zijn warriornaam krijgt hij ook door deze zelfde klauwtjes, die net als prikkeldraad zo in je vacht blijven hangen

//Ryekit;Ryefield
-Ryekit zou vernoemd worden naar zijn rossige, bruine vachtje dat een beetje doet denken aan de kleur van rogge. Waar hij zijn warriornaam dan vandaan zou krijgen weet ik nog niet zeker. Voornamelijk omdat het mooi klinkt.


Gender: Tom-cat
Clan: Thunderclan
Sexual orientation: Hetero sexual
Bloodline: 100% Thunderclan


OutsidePelt: Rood met witte vlekken over zijn lichaam verspreid
Markings: Tabby patroon
Eyes: Iets tussen het geel van zijn moeder en amberkleurig in
Build:  Groot, robuust en grof.  Hij is een uit de kluiten gewassen kitten en zal zijn hele leven vrij groot blijven.
Attitude: Onrustig,  wild, grof.
Plaatjes:
x:
 


Inside&future plans


Driftkikker - Bullebak - Autoriteitsproblemen - Beschermend - Familieman - Onrustig
In een nutshell, deze kleine man heeft een Antisociale gedragsstoornis. Wat dat inhoudt is dat al vrij vroeg duidelijk wordt dat hij de rechten en gevoelens van anderen niet kan of wilt respecteren. Hij is erg driftig aangelegd en kan er absoluut niet tegen als hij zijn zin niet krijgt. Met liefde blijft hij je net zo lang pushen totdat je een reactie geeft, goed of slecht.
Bovenal is hij erg onrustig, hij kan nooit stilzitten en heeft altijd iets nodig om zichzelf te vermaken, anders dan gaat hij stennis schoppen. En oh man, stennis schoppen kan hij; andere kittens pesten, het kamp uit sneaken,  de deputy beledigen, noem maar op. Als zijn ouders hoopten op een makkelijk kindje, hebben ze behoorlijk pech.

Zodra hij apprentice wordt en hij de puberteit in gaat,  worden deze problemen alleen maar erger. Hij is in conflict met alle autoriteiten en doet alles wat Starclan verboden heeft, altijd de grenzen aan het opzoeken. Het feit dat zijn ouders niet bij elkaar zijn, vindt hij helemaal niets. Want ondanks het feit dat hij een bullebak is, is hij ook een familieman. Goed in zijn emoties uiten is hij absoluut niet en ook zijn familie zal zeker moeten lijden onder zijn driftige karakter, maar hij geeft wel om ze. Niemand mag ze kwaad doen, behalve hijzelf.
Ondanks zijn slechte eigenschappen is hij namelijk niet echt een slechte kat, hij is absoluut niet moordlustig en zal ook zeker strijden voor zijn clan wanneer het nodig is, maar hij heeft heel erg iemand nodig om zijn energie, woede en onrust in goede banen te leiden. Als dat lukt zal hij opgroeien tot een wat meer evenwichtige kater met misschien wel een vrouwtje en Kids aan zijn zijde, en als dat niet lukt. Tja, dan zou hij zich nog wel eens kunnen ontpoppen tot een volledige anarchist. Maar dat zien we dan wel in de rpg c:
Motivation&meHey ho Kip hier. Tja, Babs had me al horen klagen over hoe graag ik een Thunderclan nestje wilde,  en dan gooien jullie dit voor mn neus :'D Ik heb namelijk nog helemaal geen tc katje en ben toch wel bezig met mijn queste om in iedere clan een katertje en een poesje te krijgen. + Jaytail is hier al zo ongeveer sinds de dag dat ik begon en ik heb altijd al spijt gehad sat ik me niet had aangemeld voor Jay x snow toendertijd en Minnowspots is zo'n heerlijk vrolijk en goed karakter. Dus hoe kon ik mezelf dan nog tegenhouden.
Daarbij, over deze kit, ik heb behoorlijk lang zitten twijfelen over welke kant ik nou op moest gaan met hem. Gezien ik nu al een handje vol karakters heb, vind ik het steeds lastiger een originele personaliteit te bedenken maar, volgensmij is me dat gelukt. Want hoewel Wolfpaw en Jinx ook wel behoorlijke bullenbakken kunnen zijn, staan ze in het niets bij dit monster. Omdat ik niet goed ben in echt puur slechte karakters bespelen en ik dat ook niet in dit nest vond passen, heb ik een ander extreem opgezocht.  Een volledig uit de hand gelopen tiener.  Het lijkt me super leuk om met hem rond te gaan en stennis te schoppen in de rpg B)

"Et tu, Brute?"

THANKS DISCO


Done!


You thought I was a pet,

You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2635
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   do 9 aug 2018 - 16:27SABREKIT
- "Fighting for others but not yourself, is nothing but hypocrisy."

Name: Sabrekit
Gender: Male
Fur color: black and white
Fur length: Halflong
Eye-color: Light green

Build: Sabrekit is a tall but slender male cat that has halflong fur, coloring black and white. His eyes are green and his paws and tail are both long. With long teeth and sharp claws, Sabrekit is made to become a feared opponent and a value added to the Clan.

Likes: Food, warmth, rain, hunting, joking around, justice
Dislikes: Losing, losing friends or family, not knowing things

Personality: Sabrekit stands for justice. He fights for justice. He gets easily irritated when something happens that, through his eyes, is not done with the right moto. As a kit and apprentice, and even sometimes as a full-grown warrior, he can become a pain in the a** if others don't agree with him. He will keep proving himself, making his point clear, over and over again until he gets what he wants. Determination is nothing unfamiliar to him. He also believes that if he never gives up on something, goals or dreams, that eventually they will become truth or achieve them. This combines with his feeling to be proved right, is what could be called "a deadly combination". Overall, he loves his family and his friends and he would do whatever needed to keep them safe. There's nothing in the world that could bring his mindset to another point of view, clearly.

Own name: Christy or Chi
Age: 18
Years on WC: 6 already? :'D
Why me?: I love Minnowspots and Jaytail <3 Together but also as individuals. I've seen Jaytail grow and develop, as well as Minnowspots. So it would be not only awesome but also interesting to play a kit of them. I don't have many accounts atm, which makes it easier for me to keep this one active. I would really look forward to be able to start with Sabrekit as I've been waiting for this awesome liter so that I could start from birth again. Anyways, I hope that I, or rather Sabrekit, makes it <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Jaytail
Member

Bo ~
3114
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   do 23 aug 2018 - 17:42

De deadline is bekend! Je hebt nog tot 14 september om nog aanpassingen te maken of je nog aan te melden! <3


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2635
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   vr 14 sep 2018 - 14:24

Succes iedereen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   vr 14 sep 2018 - 15:39

Veel succes iedereen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Babs
393

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Minnowspots
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   zo 16 sep 2018 - 22:46

Onze excuses dat het eventjes geduurd heeft! Allebei zijn we erg druk geweest. We hebben echter onze keuze kunnen maken! c: Ik zal niet rottig gaan doen met spoilertjes of iets dergelijks en ter zake komen.

We hebben gekozen voor:
- Badgerkit/Barbkit/Kingkit/Ryekit*
- Wolfkit
- Sabrekit

Bedankt allemaal voor het aanmelden, we hebben het er erg moeilijk mee gehad! <3 Het leek ons leuk om echt twee druktemakers te hebben zoals Wolfkit en Badgeretckit waar Sabrekit daar lekker tussen mag zitten. ;-)

* (Bo en ik hebben het ff niet over de naam gehad en ze is al slapen dus hebben we t nog over Kip haha)Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat

Kip
2564
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   zo 16 sep 2018 - 22:50

Ahhh super bedankt hiervoor!! heb al helemaal zin in 'm <3 Laat me maar weten als jullie de naam gekozen hebben zodat ik 'm kan aanmaken hihi


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

Om verwarring te voorkomen, Routnose heeft haar naam gekregen na het vossen event en het vertrek van Pepperkit
hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2635
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   zo 16 sep 2018 - 22:54

O mijn god ik zag Sabrekit eerst niet staan en had zoiets van NEEEEH en toen las ik het nog eens. xD super bedankt! <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Acorndust
Deputy

Cynthia
1488
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   zo 16 sep 2018 - 23:01

Jammer dat ik niet gekozen ben, maar gefeliciteerd voor de gekozenen^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1050
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   ma 17 sep 2018 - 7:33

Ik dacht dat ik maar niet moest gaan hypen maar YESSS dank je!! Ik maak Wolfje ergens vanmiddag aan <3


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   ma 17 sep 2018 - 10:31

Gefeliciteerd gekozenen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Redpetal
Member

Bunny
2395
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   ma 17 sep 2018 - 17:30

ah wat jammer van daisy, maar gefeliciteerd aan diegenen die gekozen zijn ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfkit
Member

Bzzt bzzt
4
Actief
Karma's gonna come collect your debt


CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
*Wolfkit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   ma 17 sep 2018 - 17:33

Hier is Wolfje Very Happy nog eventjes een setje maken maar dat komt wel c":Jack, be lethal, Jack, be slick

Jill will leave you lonely dying in a filthy ditch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Butter(fly)
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Snowpaw’
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   di 18 sep 2018 - 18:18

Hier is hun halfzus! Deze probeer ik ook op actief te gooien. Ze zal waarschijnlijk de kits proberen te beschermen als "grote" zus.


Voice || Theme

My power's turned on, starting right now I'll be strong...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: