Shades of brown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Shades of brown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Shades of brown   zo 29 jul 2018 - 14:37

Een apprentice was haar net een prooi komen brengen; een konijntje met een zachte bruine vacht. Het irriteerde Amberstorm dat ze niet meer kon gaan jagen, dat ze hier moest blijven liggen. Ze voelde zich nutteloos. En misschien hadden de vier kittens aan haar buik haar wel nodig - maar ze zouden het net zo goed overleven met een andere queen, zouden daar misschien meer aan hebben. Ze kon hen die moederlijke liefde niet bieden. Ze keek te vaak naar hen met spijt in haar ogen; spijt dat ze geboren waren, dat ze zo dom was geweest, en spijt dat ze hun vader afgepakt had. Cootsnarl was een goede vader geweest, daar was ze zeker van geweest. Maar ze had die kans van hem afgenomen en nu moest ze met de consequenties leven. Als ze nooit die woedeuitbarsting had gehad, dan paste hij waarschijnlijk vaak op de kittens - en dan kon zij nog buiten gaan jagen, want dan lag ze niet vast in haar nest met het camparrest dat de straf op haar daden was. Onder andere. Ze moest ook nog met Oceanstar of de medicine cats gaan praten. Alsof dat een leven van bitterheid zomaar zou kunnen oplossen. Amberstorm slikte het laatste beetje prooi in en keek neer op haar kittens met een lege blik in haar ogen. Ze hoopte ergens dat haar gebrek aan liefde hen geen bittere katten zou maken - maar ze was gewoon niet in staat tot zo'n onvoorwaardelijke liefde, of zo voelde ze zich toch.

+Hazelkit eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelkit~
Member

Julia
18
Actief
I always tell young girls, surround yourself with goodness. I learned early on how to get the haters out of my life

CAT'S PROFILE
Age: 2 weeks
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shades of brown   zo 29 jul 2018 - 18:56

Ze staarde naar het steentje, wat een eindje verderop in het nest lag. Ook haar ogen waren alweer een paar dagen open, twee donkerblauwe ogen. De kleur die alle kittenogen hadden wanneer ze net open gingen. Haar echte oogkleur was nog niet bekend, maar dat zou vanzelf komen. Diepte zien lukte steeds beter, maar nog steeds werd, als ze zich heel erg op iets concentreerde, de rest er omheen wazig. Het steentje moest naar haar toe komen, maar dat deed het niet. Een mopperend kreetje verliet haar bek. Terwijl ze snoof en opeens doorkreeg dat ze bekeken werd. Mama haar blik vond ze soms een beetje eng. Al was het al vanaf het begin zo, dan nog schrok ze er soms van. Omdat het ergens niet leek te kloppen, haar instinct zei haar dat het vreemd was. Ook nu keek haar moeder haar met die vreemde lege blik aan. Hazelkit knipperde een paar keer met haar ogen en keek toen snel een andere kant op. Haartjes, haartjes van de prooi die haar moeder net had opgegeten. Ze kroop er naartoe en zette haar pootjes erin. “Ha-tje…” piepte ze. Haartjes, bruine haartjes. Net zoals sommige in haar moeders vacht. Ze snuffelde er even aan en nieste toen er een paar in haar neus kriebelden.Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shades of brown   wo 1 aug 2018 - 16:34

Hazelkit keek even naar haar maar dan snel weer weg. Amberstorm dacht soms dat haar dochter bang was van haar, en dan vroeg ze zich af wat ze verkeerd deed - ze deed haar nooit pijn, behandelde haar altijd zachtjes, probeerde haar innerlijke woede nooit tot uiting te laten komen.. Want met woede zat ze nog steeds vol; het was als een vuur dat nooit uitdoofde. De laatste tijd werd die woede echter vaak vervangen door het verdriet en de spijt die haar ogen vulden als ze naar haar kittens keek, maar die ze dan snel weer wegduwde. De blik in haar ogen hield ze zorgvuldig neutraal als ze naar haar keken, wetend dat ze hen nooit die spijt kon laten zien - want ze wou niet dat zij zo bitter opgroeiden als zij gedaan had. Zelf had ze altijd gedacht dat haar moeder haar nooit gewild had, omdat ze zo snel weggegaan was; en dat wou ze haar kittens niet aandoen. Zij mochten niet dezelfde fouten maken, zij moesten gelukkig kunnen zijn; zelfs al kon ze dat zelf niet zijn. Ergens besefte de bruine poes zich niet dat dit haar manier was van geven om haar kittens, ook al dacht ze altijd dat ze niet om hen kon geven, dat ze hen zonder aarzelen weg zou geven als dat betekende dat ze haar vrijheid weer terug zou krijgen. De waarheid was dat ze nooit echt vrijheid had gekend - altijd neergewogen door het verleden. Dit was haar kans op een nieuwe start, maar ze was te koppig om haar mindset te veranderen. Hazelkit had ondertussen een plukje vacht van een prooidier gevonden en begon eraan te snuffelen. Ze piepte iets dat waarschijnlijk iets moest zijn als "haartje" en nieste toen. Amberstorm glimlachte eventjes bij het geluid van de niesende kitten, al bereikte de glimlach haar ogen nooit; altijd zorgvuldig neutraal. "Ja, haartjes van een konijn.", antwoordde ze, al was het niet echt een vraag. Op zijn minst kon ze ervoor zorgen dat de kittens iets wisten van de wereld rondom hen - of toch de oppervlakkige dingen. De rest was ook voor haar nog één groot mysterie.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelkit~
Member

Julia
18
Actief
I always tell young girls, surround yourself with goodness. I learned early on how to get the haters out of my life

CAT'S PROFILE
Age: 2 weeks
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shades of brown   do 2 aug 2018 - 16:48

Haar moeder zei dat het haartjes van een konijn waren. Ze zette ook haar andere pootje erin en begon erin te kneden. Waardoor de haartjes tussen haar voetkussentjes gingen zitten. “Nijn…” Piepte ze. “Nijn eten?” Ze rolde op haar ruggetje en keek Amberstorm aan. Haar donkerblauwe ogen op haar moeder gericht. Amber had net het konijn opgegeten, dan kon je die vast opeten. Kon zij die ook opeten? Ze was alleen nog maar de melk van haar moeder gewend. Eerlijk gezegd had ze ook geen behoefde aan iets anders, maar stiekem was ze wel nieuwsgierig. Nieuwsgierig waarom haar moeder dan konijn at. De haartjes begonnen tussen haar voetkussentjes te kriebelen. Ze probeerde ze eraf te schudden, maar sommige zaten er al veel te ver tussen. Dus begon ze nog harder met haar pootjes te trappelen. Eraf!Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
930
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shades of brown   vr 10 aug 2018 - 20:06

De kattin knikte, kijkend naar de kitten die zich op haar rugje rolde en haar aankeek met die intense blauwe ogen van haar. Soms maakte het Amberstorm bang, de manier waarop Hazelkit naar haar keek - met die donkerblauwe ogen die zo door je ziel staarden, en die zoveel van haar leken te verwachten. Hazelkit keek naar haar alsof Amberstorm Starclan zelf was, alsof ze alles wist en alles kon. En dat maakte haar bang, want ze wist zelf hoeveel fouten ze had, hoeveel ze niet wist, hoeveel ze niet kon en hoeveel ze ook nooit zou kunnen. En dan moest ze dat allemaal doorgeven aan de kittens, want ze kon moeilijk iets doorgeven dat ze niet had. Voor de zoveelste keer twijfelde ze over dit, over alles, over haar leven, over hoe geschikt zij was om deze vier op te voeden - want ja, vier moest ze er opvoeden, ook al had Starclan haar zelf maar twee gegeven. Geschonken, zouden sommigen zeggen, maar meestal voelde het eerder een vloek dan een zegen.. Maar de kattin negeerde al die donkere gedachten zo goed en zo kwaad als het ging, ook al was de twijfel regelmatig zichtbaar in haar groene ogen. "Konijn eten we inderdaad.", antwoordde ze daarom ook, zachtjes, de kitten blijven aankijkend - ook al wou ze zo graag wegkijken, die intense blik niet meer moeten zien. Ze kon niet anders. Dit was haar leven nu eenmaal.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelkit~
Member

Julia
18
Actief
I always tell young girls, surround yourself with goodness. I learned early on how to get the haters out of my life

CAT'S PROFILE
Age: 2 weeks
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shades of brown   ma 13 aug 2018 - 12:29

“Nijn eten.” Papegaaide ze haar moeder na.  Haar moeder bleef haar maar zo aankijken, waarom was dat? Ze was in ieder geval weer afgeleid van de haartjes die nog steeds tussen haar voetkussentjes kriebelden. “pa..paen ook eten?” Soms zag ze een kater op bezoek komen bij andere kittens, die die kat dan papa noemden. Zij had nog nooit een kater bij hun nest gezien, die zij papa moest noemen. Misschien kon je die ook eten en was die van haar opgegeten. Tjah, zo werkte haar naïeve geest nu nog eenmaal. Konijnen kon je eten, dus papa’s vast ook. Dan was het in haar ogen niet meer dan logisch dat er geen papa was. Die moest je dan natuurlijk ook opeten, net als het konijn.Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shades of brown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: