Sunset bungalow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sunset bungalow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Sunset bungalow   wo 1 aug 2018 - 13:36


Zijn pootstappen werden sneller. Net zoals zijn hartslag. Chickenpaw keek angstig om zich heen. Hij was langs het Thunderpath naar de andere kant gesprongen, omdat hij bijna zijn prooi had weten te vangen, totdat een monster hem bijna over had gereden. Hij was dus angstig de andere kant opgegaan. Maar deze geur was anders, het was niet de geur van RiverClan, toen hij per ongeluk hun territorium op was gegaan. Vandaar dat hij nu ook dichtbij een paniekaanval was. De geur van onherkenbaar, wat als dit BloodClanterritorium was? Hij was ook al begonnen met rennen toen hij luid geritsel had gehoord in de struiken. Zijn groene ogen keken omhoog. Het was al langzaamaan donker aan het worden en zijn staart was behoorlijk snel heen en weer aan het zwiepen. Misschien moest hij terug lopen naar het Thunderpath en snel terug naar zijn territorium sprinten. Maar... Waar was het ook al weer? Hij keek snel om zich heen. Oh nee, weer verdwaald? Een gefrustreerde zucht ontsnapte uit zijn lippen. Wat haatte hij dit. Hij zou het zeker weer op zijn kop krijgen.

+ JaytailEverything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3122
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   vr 10 aug 2018 - 15:19

Jay was vandaag maar een keer later begonnen, zodat hij een keer wat langer door kon gaan, zodat hij in de avond wat meer kon doen na de sharing tongues in plaats dat een ander dat te hoeven doen die het misschien al een tijdje zo deed. Hij was niet specifiek op zoek naar iets, al hield hij wel de omgeving in de gaten om enige prooi of andere dingen op te merken mocht dit nodig zijn. Het was dan een beetje iets wat op een patrol leek, alleen dan in zijn eentje. Maar hij was een sterke grote jongen, hij kon het prima in zijn eentje af. Zijn ogen werden echter groot toen de geur van Shadowclan zijn neusgaten bereikten. ”What the sh-t.” mompelde hij even tegen zichzelf, waarna hij de geur begon te volgen. De kat was echt veel te ver van de grens af, not cool. Het duurde niet lang voordat hij de indringer had gevonden en naar de apprentice liep. ”Hot diggity dog, volgens mij begeef jij je ergens waar je je niet hoort te begeven.” sprak hij streng tegen de apprentice. Dit was niet cool. De apprentice mocht dan ook beter niet denken dat hij cool was zo, want dit was gewoon iets wat not done was. Had zijn mentor hem dan niet geleerd om uit het territorium te blijven van andere Clans??
Ɓσ


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   vr 17 aug 2018 - 22:23


Het duurde niet lang voor er plots een stem achter zich kwam. ”Hot diggity dog, volgens mij begeef jij je ergens waar je je niet hoort te begeven.” Klonk er, duidelijk niet geamuseerd. De jonge kater liet een kreet horen van schrik terwijl hij op sprong en zich gelijk omdraaide met een strakke staart tussen zijn achterpoten. Hij zag er niet BloodClan uit, maar immers ook niet vriendelijk. ”Dat denk ik ook.” Sprak hij terug, terwijl hij naar zijn voorpoten keek. Chickenpaw schraapte zijn keel en keek op naar de bruine warrior. ”Ik dacht dat ik hier- nee, niet hier. Uhm, ik wou iets vangen maar een grommend, groot ding kwam achter me aan- maar niet echt achter me aan en... Ik rende hiernaartoe en ik ben compleet verdwaald.” Kwam er voorzichtig uit. Hij hoopte dat de oudere kater hem geloofde. Want jagen op andermans gebied was tegen de warrior code. Dat wist hij wel. Hij wist sinds kitten af aan wat je moest weten om een waardige warrior te zijn. En hij wou zijn Clan niet in de problemen komen omdat hij de Clangeuren nog niet echt kon onthouden.Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3122
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   di 28 aug 2018 - 13:03

De jonge kater liet een kreet van schrik horen toen hij sprak, mooi, het moest maar duidelijk zijn dat de kater hier op verkeerd terrein was en dat het niet oké was om hier te zijn, want dat was het ook niet. Op enig neutraal gebied vond hij het geen probleem om iemand tegen te komen, maar dit? Dit was gewoon niet oké. ”Dat denk ik ook,” klonk er van de apprentice terug, terwijl de kater naar zijn poten keek. Hij had nog geluk dat het maar een apprentice was, want wie weet wat hij had gedaan als het een warrior was die hier nu voor zijn ogen stond, daar was hij niet zo makkelijk mee om gegaan zoals met deze apprentice. ”Ik dacht dat ik hier- nee, niet hier. Uhm, ik wou iets vangen maar een grommend, groot ding kwam achter me aan- maar niet echt achter me aan en… ik rende hiernaartoe en ik ben compleet verdwaald.” kwam er voorzichtig van de jonge kater af, waardoor hij even fronste en zuchtte. ”Well damn kiddo, je moet ook helemaal niet op dat pad komen, zelfs niet voor een prooi.” sprak hij kalm tegen de apprentice, waarna hij fronste. ”Was er geen warrior bij je toen je aan het jagen was?” Whatever, het zou eigenlijk geen probleem voor hem moeten zijn maar het laatste wat hij wilde was dat er een warrior het territorium in kwam omdat deze apprentice hier verdwaald was. Hij zal het melden aan Thornface dat ze moeten oppassen voor deze domme kinderen, maar eerst zou hij deze kat zo snel mogelijk uit hun territorium krijgen, want tja, hem naar het kamp mee nemen was ook geen optie. Wie weet wat voor sneue plannen ShadowClan had.
Ɓσ


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   za 8 sep 2018 - 9:32


Tot zijn verbazing leek de warrior niet zo compleet beledigd te zijn met het feit dat een ShadowClanapprentice op ThunderClanterritorium stond. Waarschijnlijk omdat apprentices een soort voorsprong hadden. Hij dacht vast dat Chickenpaw zo'n hopeloos type was, die het nuttigst was met nestjes schoonmaken. Apprentices waren niet voor niets zo genoemd, en eigenlijk vond de bruine kater het wel vermakend dat hij met de meeste dingen weg kon komen puur om zijn titel. Maar hij zal vast niet al te lang van genieten. Vandaar dat hij dus nu de veel oudere warrior aankeek met een alarmerende blik in zijn ogen, alsof hij een BloodClanner aan het aankijken was. But again, wie kon hij ditmaal wel vertrouwen? ”Well damn kiddo, je moet ook helemaal niet op dat pad komen, zelfs niet voor een prooi.” De jonge tabby knikte terwijl hij achter zich keek, naar de richting waar hij net uit had gelopen. Ja, daar was hij ook al ondertussen achter gekomen. ”Was er geen warrior bij je toen je aan het jagen was?” Voor kort bevroor hij. Oh crap, hij zou daar vast wel straf voor krijgen. Zonder zijn mentor of een warrior uit naar de Thunderpath gaan. Dus zijn eerste instinct was om snel te knikken. "Ja," hij schraapte zijn keel. "Maar ik werd nogal snel afgeleid door de prooi. Je weet wel, Clan voeden enzo." Hij keek snel van links naar rechts zijn echt zijn kop te bewegen. Was het duidelijk dat hij aan het liegen was? "Maar het is nu van jullie, blijkbaar. Het ging naar dit... Deze plek." Dat was iets goeds, toch? Zou de warrior daarmee het onderwerp veranderen of zal hij hem nog steeds ondervragen? "Het was een muis dus... Ja, smakelijk eten?" Een brede, geforceerde glimlach kwam op zijn gelaat. Hij was heus wel een brave jongen.Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3122
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   di 11 sep 2018 - 16:55

De jonge kater luisterde naar zijn... soort van preek die hij gaf. De echte preek moest maar van zijn eigen clan komen, want ze zouden zeker weten ThunderClan aan de kater ruiken. Hij vroeg vervolgens of er geen warrior bij de kater was geweest toen hij aan het jagen was, waarop de kater knikte en hij zijn ogen wat vernauwde. Dat was niet goed, hij kon een lichte grom net onderdrukken. Als het waar was geweest was het een probleem, maar aangezien hij de kater kort had zien bevriezen wist hij al genoeg, dat was een leugen die hij aan hem had verteld. En daar hield hij niet zo van. "Ja," klonk er waarna hij zijn keel schraapte. "Maar ik werd nogal snel afgeleid door de prooi. Je weet wel, Clan voeden enzo." Hij keek snel van links naar rechts, waarop hij de kater gewoon strak aan bleef kijken. "Maar het is nu van jullie, blijkbaar. Het ging naar dit... Deze plek." Hij zwiepte even met zijn staart, zeker weten dat het van hier was. "Het was een muis dus... Ja, smakelijk eten?" Hij snoof luid, waarna hij even naar de kater keek en nijdig met zijn staart zwiepte. "Ben je in de positie om te liegen over een clangenoot op dit moment? Want als je dat denkt, dat ben je niet." Aan zijn liegen zou de kater nog wat moeten sleutelen, want toen hij bevroor zag hij het al, er was geen warrior met hem mee gegaan. "Want ga vooral door met liegen, als je me boos wilt maken." Zijn stem was strak, maar dominerend. De kater moest weten dat hij in de problemen zat op dit moment, want hij was in het verkeerde territorium en om dan ook nog het lef te hebben om tegen hem te liegen was een tweede.
Ɓσ


ik moest hieraan denken terwijl ik zn post schreef lmao, you'll get the mood he's in XD:
 


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   do 20 sep 2018 - 18:19


Kennlijk was het duidelijk dat Chickenpaw een wilde leugen verteld had. Want de warrior snoof in een niet-geamuseerde manier. De jonge kater deed een kleine stap naar achteren. "Ben je in de positie om te liegen over een clangenoot op dit moment? Want als je dat denkt, dat ben je niet." Zijn groene zochten naar iets anders, zodat hij niet in dat van de ThunderClanner keek. Hij zou in zulke problemen zitten. "Want ga vooral door met liegen, als je me boos wilt maken." Het enige wat Chickenpaw kon doen was een snel, klein knikje geven. Hoe kwam hij hier nou uit? "Duidelijk begrepen." Fluisterde hij. Duidelijk onder druk wegens het feit dat een warrior hem zonet bedreigd heeft. Soort van. Hij wou gewoon niet gedood worden op ThunderClan territorium wegens het feit dat zijn neus compleet defect was, ofzo. De Apprentice slikte, wat nu?Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3122
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   wo 17 okt 2018 - 13:07

De jonge kater deed een stapje naar achteren toen hij ongeamuseerd snoof. De jonge apprentice probeerde zijn ogen zoveel mogelijk te ontwijken. Dat begreep hij ook wel, hij zou op dit moment ook niet in zijn ogen willen kijken. "Duidelijk begrepen." Fluisterde de jonge apprentice tegen hem, waarna hij een keer met zijn staart sloeg en een diepe adem teug nam. Nu de apprentice wist dat hij diep in de problemen was, was het tijd om hem terug te brengen naar zijn eigen territorium. "Volg mij." sprak hij met een lage grom in zijn stem, waarna hij zich omdraaide en rustig begon te lopen. Als de apprentice slim was zou hij maar beter gaan volgen, voordat hij met zijn lange poten hem snel weer ingehaald zou hebben. En dan zou de apprentice al helemaal in de problemen zitten. "Ik breng je terug naar je territorium. Enige bezwaren? Slik ze maar door." sprak hij streng tegen de jonge kater. Hij had nog geluk gehad dat hij geen patrouille was tegen gekomen, dan had de kater al helemaal in de problemen gezeten.
ƁσSucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunset bungalow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: