Sunset bungalow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sunset bungalow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Hannah
390
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Sunset bungalow   wo 1 aug 2018 - 13:36


Zijn pootstappen werden sneller. Net zoals zijn hartslag. Chickenpaw keek angstig om zich heen. Hij was langs het Thunderpath naar de andere kant gesprongen, omdat hij bijna zijn prooi had weten te vangen, totdat een monster hem bijna over had gereden. Hij was dus angstig de andere kant opgegaan. Maar deze geur was anders, het was niet de geur van RiverClan, toen hij per ongeluk hun territorium op was gegaan. Vandaar dat hij nu ook dichtbij een paniekaanval was. De geur van onherkenbaar, wat als dit BloodClanterritorium was? Hij was ook al begonnen met rennen toen hij luid geritsel had gehoord in de struiken. Zijn groene ogen keken omhoog. Het was al langzaamaan donker aan het worden en zijn staart was behoorlijk snel heen en weer aan het zwiepen. Misschien moest hij terug lopen naar het Thunderpath en snel terug naar zijn territorium sprinten. Maar... Waar was het ook al weer? Hij keek snel om zich heen. Oh nee, weer verdwaald? Een gefrustreerde zucht ontsnapte uit zijn lippen. Wat haatte hij dit. Hij zou het zeker weer op zijn kop krijgen.

+ Jaytail
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Jaytail
Member

Bo ~
3080
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   vr 10 aug 2018 - 15:19

Jay was vandaag maar een keer later begonnen, zodat hij een keer wat langer door kon gaan, zodat hij in de avond wat meer kon doen na de sharing tongues in plaats dat een ander dat te hoeven doen die het misschien al een tijdje zo deed. Hij was niet specifiek op zoek naar iets, al hield hij wel de omgeving in de gaten om enige prooi of andere dingen op te merken mocht dit nodig zijn. Het was dan een beetje iets wat op een patrol leek, alleen dan in zijn eentje. Maar hij was een sterke grote jongen, hij kon het prima in zijn eentje af. Zijn ogen werden echter groot toen de geur van Shadowclan zijn neusgaten bereikten. ”What the sh-t.” mompelde hij even tegen zichzelf, waarna hij de geur begon te volgen. De kat was echt veel te ver van de grens af, not cool. Het duurde niet lang voordat hij de indringer had gevonden en naar de apprentice liep. ”Hot diggity dog, volgens mij begeef jij je ergens waar je je niet hoort te begeven.” sprak hij streng tegen de apprentice. Dit was niet cool. De apprentice mocht dan ook beter niet denken dat hij cool was zo, want dit was gewoon iets wat not done was. Had zijn mentor hem dan niet geleerd om uit het territorium te blijven van andere Clans??
Ɓσ


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
390
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sunset bungalow   Gisteren om 22:23


Het duurde niet lang voor er plots een stem achter zich kwam. ”Hot diggity dog, volgens mij begeef jij je ergens waar je je niet hoort te begeven.” Klonk er, duidelijk niet geamuseerd. De jonge kater liet een kreet horen van schrik terwijl hij op sprong en zich gelijk omdraaide met een strakke staart tussen zijn achterpoten. Hij zag er niet BloodClan uit, maar immers ook niet vriendelijk. ”Dat denk ik ook.” Sprak hij terug, terwijl hij naar zijn voorpoten keek. Chickenpaw schraapte zijn keel en keek op naar de bruine warrior. ”Ik dacht dat ik hier- nee, niet hier. Uhm, ik wou iets vangen maar een grommend, groot ding kwam achter me aan- maar niet echt achter me aan en... Ik rende hiernaartoe en ik ben compleet verdwaald.” Kwam er voorzichtig uit. Hij hoopte dat de oudere kater hem geloofde. Want jagen op andermans gebied was tegen de warrior code. Dat wist hij wel. Hij wist sinds kitten af aan wat je moest weten om een waardige warrior te zijn. En hij wou zijn Clan niet in de problemen komen omdat hij de Clangeuren nog niet echt kon onthouden.
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Sunset bungalow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: