ThunderClan Ceremonie [8-2018] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ThunderClan Ceremonie [8-2018]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornstar
Clanleader

Femke
1427
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: ThunderClan Ceremonie [8-2018]   za 4 aug 2018 - 13:26

Het begon al lichtjes te schemeren toen Thornface naar de High Rock trippelde. Het was een warme, maar bewogen dag geweest en daarbij werd het tijd voor twee katten om in het avondzonnetje gezet te worden. Een kitten ging Apprentice worden en een Apprentice ging Warrior worden. Thornface sprong met weinig moeite op de High Rock en sprak de Clan aan. "Laat iedere ThunderClanner die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen bij de High Rock voor een Clanmeeting!"

Na even te hebben gewacht tot de Clan zich had verzameld, sprak hij de katten onder hem toe. "Dustkit," begon hij, waarna hij even wachtte tot de bruin-witte kitten naar voren was gekomen. "Je bent nu zes manen oud, en het is tijd voor jou om Apprentice te worden. Vanaf vandaag, tot de dag waarop je Warrior zal worden, zul je bekend staan als Dustpaw. Jouw mentor zal Eveningglow zijn." Thornface stopte even en zocht de blik van de nieuwe mentor tussen de menigte katten. "Eveningglow, jij zal vanaf nu de mentor zijn van Dustpaw en ik verwacht dat je hem alles zal leren wat je kent."

Thornface wachtte even tot de rust was weergekeerd voordat hij weer sprak. "Daarnaast is het tijd voor een Apprentice om haar Warriornaam te ontvangen," zei hij, waarbij hij de blik van Banepaw opzocht tussen de katten. De zwart-witte Apprentice had langer moeten wachten dan wat gebruikelijk was, en Thornface hoopte dat ze zich beter zou gaan gedragen als Warrior dan als Apprentice. Misschien was dat ook precies wat ze nodig had – haar Warriornaam. "Banepaw, jij hebt bewezen dat je klaar bent om Warrior te worden. Kom maar naar voren," sprak hij, waarna hij even afwachtte tot de Apprentice voor de High Rock stond. "Banepaw, zweer jij altijd de Warrior Code te blijven volgen en je Clan te blijven verdedigen, met gevaar voor eigen leven?" Hij wachtte even om de kattin de kans te geven om een antwoord te geven. "Dan zul je vanaf nu bekend staan als Baneflower."

"Hierbij is de ceremonie beëindigd," sprak hij nadat het meeste gejuich voorbij was, waarna hij van de High Rock af sprong en zich tussen de menigte katten begaf om mee te doen met de felicitaties.


Lijst en tags:
 
IC post count: 140
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
407
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [8-2018]   wo 8 aug 2018 - 19:49

Ze had wat uit liggen rusten na een lange dag jagen. Haar kop op haar voorpoten en haar felgele ogen starend in de verte, maar ze tilde direct haar kop op. Zodra ze beweging zag bij de High Rock. Ze was altijd alert als daar iets gebeurde, maar ze wist ook dat de kans groot was dat ze weer een apprentice zou krijgen. Ze was niet goed met kittens, maar wanneer ze apprentices waren, waren ze toch alweer iets ouder. Dan werd ze er niet meer zenuwachtig van om bij ze in de buurt te zijn en leerde ze hen met liefde alles wat er te leren viel. Ze was een strenge kattin die totaal niet van luiheid hield, maar als je een beetje je best deed, deed ze ook haar best voor de apprentice. Dus glimlachte ze toen ze bij High Rock ging zitten en niet veel later Dustpaw aan haar gekoppeld werd. Ze gaf Thornface een kort knikje, natuurlijk deed ze dat. Ze riep de nieuwe naam Baneflower met de rest mee, voordat ze opstond en naar haar apprentice liep. Ze drukte haar neus tegen die van Dustpaw. “Morgenvroeg precies wanneer de zon op komt, verwacht ik je bij de kampuitgang.” Miauwde ze rustig. Toen kwam ze weer overeind en liep naar het plekje, waar ze daarnet nog had geleden. Om nog even van de laatste zonnestralen te kunnen genieten.Mijn oude rotten


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dustpaw.
Member

Cynthia
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dustpaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [8-2018]   ma 20 aug 2018 - 10:03

Hij had lang moeten wachten, maar vandaag was dan toch eindelijk de dag dat hij een apprentice zou worden. Door ziekte had het wat langer geduurd en hij was dan ook niet blij met zijn lichaam dat het hem dat had aangedaan vlak voor hij apprentice werd. De tocht was hem wat te veel geweest. Toch hoopte hij dat het niet nog een keer zou gebeuren terwijl hij apprentice was, want anders zou het ook nog lang duren voor hij warrior zou worden. Hij hoorde zijn naam geroepen worden en stapte naar voren toe, geduldig wachtend tot zijn mentor aangewezen zou worden. Eveningglow zou zijn mentor worden, geduldig wachtte hij tot de warrior naar hem toekwam en zijn neus tegen die van haar drukte. Morgenochtend zouden ze beginnen met de trainingen en hij kon eigenlijk niet wachten als hij eerlijk was. "Ik zal er zijn." Antwoordde hij dan ook voor hij om zich heen keek om te kijken of iemand nog naar hem toe zou komen om hem te feliciteren.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ThunderClan Ceremonie [8-2018]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: