Secretly 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Secretly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mothpaw
Member

Chi
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 loooong moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mothpaw
BerichtOnderwerp: Secretly   do 9 aug 2018 - 21:28

Het was nog vroeg, maar alsnog was Mothpaw al wakker en klaar om haar dag te beginnen. Met snelle pootstappen baande ze zich een weg naar de prooistapel en viste ze er een waterrat uit. Het was maar een beperkt stuk prooi, doelende op het feit dat het al redelijk oud was en niet zo veel vlees had. Maar aangezien Mothpaw zelf niet zoveel nodig had, was het voldoende. Besides, nog niemand was echt wakker. Er was vast niemand die op haar lette. Als ze nog honger had hierna kon ze gewoon nog een stuk gaan halen, nietwaar? Mothpaw grinnikte en plantte zich neer op haar achterwerk. Omdat ze geen mentor had, haar vorige was mysterieus verdwenen, had ze dus ook niets op de agenda staan. Waarschijnlijk zou ze gewoon naar de rivier gaan, proberen een vis te vangen en wat slapen. Wat kon ze anders doen? Dezer dagen mochten de apprentices niet ver weg van het kamp gaan, zeker niet zonder mentor en zo jong. Dus ja, veel keuze had ze niet. Niemand die het haar kwalijk kon nemen!

+ Vixenleap


Zealspark | Silverwolf | Mothpaw

-- >> If your sword is too short, add to its length by taking one step forward << --
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Secretly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: