Time to move on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Time to move on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member

Yanthe
648
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Time to move on   za 11 aug 2018 - 22:43De ochtend was nog jong, maar desondanks het vroege uur, was het kamp al volop in beweging. De ochtendpatrouille was begonnen en de eerste mentoren waren er met hun apprentice op uit getrokken. Barksound had hen nagekeken, zoals hij elke ochtend gedaan had. Zijn oren waren wat naar achteren gekanteld. Hij had zelf geen apprentice toegewezen gekregen, iets wat hij eerst wel had verstaan, maar er was ondertussen al zoveel tijd verstreken. Het geheim dat hij voor zijn eigen mentor, en goede vriend, voor zich had gehouden, was heel was moons geleden naar boven gekomen en had daarmee heel wat drama met zich meegenomen. Ook de leugen die hij verteld had om het geheim staande te houden had voor een heuse oorlog gezorgd, iets wat hij op voorhand natuurlijk niet had kunnen weten. Kort trok de kater met zijn oor toen er een apprentice langs hem huppelde, op weg naar zijn mentor die klaar stond bij de ingang van het kamp. Ieder had zijn doel in het kamp, maar Barksound leek dag in dag uit alleen maar patrouilles te doen. Hij had zich op de achtergrond gehouden, had zich gedeisd gehouden, maar op deze manier kon hij toch ook niet verder gaan? Zijn sociale contacten gingen eronder door, iets wat aan hem begon te knagen. De katten waarmee hij het vaakst communiceerde, waren zelf ook druk bezig met hun apprentices en waren vaker met de andere mentoren in overleg, iets waar hij niet aan kon deelnemen. De zwarte kater trok zichzelf recht en liep regelrecht op zijn doel af, het hol van de leader, Oceanstar. De laatste keer dat hij haar 'gesproken' had, had ze hem een klap om een oren verkocht voor het geheim dat hij had verkondigd. Hij ging zitten voor haar grot en wachtte daar, zoals men verwachtte van eender welke kat. "Oceanstar", mauwde hij kort. "Ik wilde je even spreken."

Eerst Oceanstar


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3296
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Time to move on   za 11 aug 2018 - 23:35

Een bekende zwarte kater kwam naar haar den toegelopem. Hoewel het vroeg in de ochtend was; waren de meeste katten al in de weer en nadat ze met Abysshowl bijgepraat was had ze besloten ook aan haar dag te beginnen. Voordat ze echter haar den kon verlaten kwam het bekende gestalte van Barksound haar richting op; dus stapte ze weer terug naar binnen toe om op de kater te wachtten. Hij zou haar vast willen spreken. De laatste keer dat ze oog in oog met hem had gestaan had ze hem een klap verkocht; een die hij toendertijd verdient had. De leugen over haar broers dood en de oorlog die erdoor was ontstaan hadden haar woest op hem gemaakt. Ze had net kittens gekregen en miste haar broer bij elke mijlpaal van haar leven. Een leven waarin ze veel had geleerd en was gegroeidm Ook de laatste paar ervaringen; zoals het krijgen van haar negen levens en het ontmoeten van haar moeder in Starclan hadden haar meer gevormd. De zwarte kater nam plaats voor haar den voordat hij sprak. "Oceanstar," Mauwde de kater kort. "Ik wilde je even spreken." Vervolgde de kater waarop ze in het halfduister van de den enkel knikte voordat ze haar staart rustig om haar voorpoten sloeg. "Kom er in," Mauwde ze kalm; haar stem rustig en relatief warm. "Ik heb wel even tijd." Immers had ze altijd tijd voor haar Warriors zelfs die ze minder vertrouwde al had Barksound zijn trouw inmiddels wel bewezen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member

Yanthe
648
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Time to move on   zo 12 aug 2018 - 13:33
Barksound hield zijn kop hoog zoals hij van beginsafaan geleerd had van zijn mentor, Whitelion. Hij had heel wat trekjes van zijn mentor en goede vriend overgenomen, wat vandaag de dag nog steeds te zien was. Bij het horen van Oceanstars' stem, trok hij zichzelf recht en stapte hij naar binnen. Hij bleef wat in de ingang staan, omdat het niet echt de bedoeling was om de leader lang op te houden. "Ik wilde het even hebben over het mentorschap." mauwde hij om een context te schetsen. "Het zou fijn zijn, moest ik in de toekomst ook een apprentice krijgen. Ik denk wel dat ik onderhand mezelf bewezen heb als volwaardige warrior." Dat laatste zei hij op een lichtelijk vragende toon, zoekend naar bevestiging. Hij naderde bijna de 50moons, dus het werd tijd dat hij het vroeg. Vele katten van zijn leeftijd hadden ondertussen al 2 of 3 apprentices gehad, dus het was meer dan logisch dat hij hier even achter ging polsen.:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3296
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Time to move on   zo 12 aug 2018 - 14:38

Barksound hield zijn kop hoog, net zoals haar broer had gedaan. Een trotse houding; een die elke Warrior die zijn taken goed uitvoerde mocht dragen. Toch was hij ook overduidelijk respectvol; in tegenstelling tot Wolfpaw. De kattin voelde haar haren oprijzen enkel aan de gedachte dat de oude Apprentice onder haar ogen zou verschijnen. Bij het horen van haar stem stapte hij naar binnen toe. Bij de ingang bleef hij staan waardoor er een klein glimlachje op het gezicht van de jonge Leader verscheen. Ze had nooit verwacht hem in haar den te zien. Het gaf aan dat hij moed had om haar aan te spreken nadat ze zoveel Moons geleden hem een klap had verkocht. "Ik wilde het even hebben over het mentorschap." Mauwde de kater waardoor ze enkel met een oortje wiebelde. Vele katten van zijn leeftijd hadden al Apprentices gehad. "Het zou fijn zijn, moest ik in de toekomst ook een apprentice krijgen. Ik denk wel dat ik onderhand mezelf bewezen heb als volwaardige warrior." Het laatste mauwde hij op een vragende toon waardoor ze hem met een korte zwiep van haar staart uitnodigde naast haar te komen zitten. "Barksound; het doet mij goed je hierover te spreken. Ik heb er niets op tegen dat je een Apprentice traind. Echter kan je een goede berisping verwachtten als je weer wat achterhoudt. Leugens staan Windclanners niet goed; ik geloof dat Wolfpaw dat ook geleerd heeft." Dat laatste zei ze er met een serieuze maar warme blik bij. Hij had niks te vrezen maar ze zou hem aanpakken als hij haar vertrouwen brak.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member

Yanthe
648
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Time to move on   zo 12 aug 2018 - 16:16
Hij was naast Oceanstar gaan zitten, al had hij toch voldoende afstand tussen hen in gelaten. "Barksound; het doet mij goed je hierover te spreken. Ik heb er niets op tegen dat je een Apprentice traind. Echter kan je een goede berisping verwachtten als je weer wat achterhoudt. Leugens staan Windclanners niet goed; ik geloof dat Wolfpaw dat ook geleerd heeft." Barksound knikte begrijpelijk en liet zijn kopje wat zakken. "Ik begrijp het." mauwde hij instemmend. "Bedankt voor deze kans." Hij trok zichzelf alvast recht, met het idee om zich terug te trekken, weg uit haar den. Hij had zich al omgedraaid, maar hield halt voordat hij haar den uit liep. Barksound draaide zijn kopje om naar de leader. "Oceanstar..." Hij was even stil. "Het spijt me dat ik de waarheid achter heb gehouden.":..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3296
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Time to move on   zo 12 aug 2018 - 16:32

Oceanstar had haar blauwe ogen op de zwarte kater gericht. Een kater die Apprentice was geweest van haar broer. Ze had hem als kitten nog gekend; echter was ze na zijn leugens hem niet meer tegengekomen. Had de kattin besloten hem te negeren. Echt lang was ze niet boos geweest; haar kittens waren uiteindelijk veilig gebleven maar dat betekende niet dat ze hem meteen had vergeven. Haar boodschap was duidelijk geweest. Oceanstar wist dat hij niet anders dan geleerd kon hebben van zijn fouten. Hij was in staat de verantwoordelijkheid te dragen. Ze kon hem niet langer zonder Apprentice houden en moest hem vertrouwen dezelfde fout niet nogmaals te maken. De kater knikte begrijpelijk met zijn kop waarna de jonge Leader hem een zachtere blik gunde. "Ik begrijp het." Mauwde hij instemmend. "Bedankt voor deze kans," De kater trok zich al recht; waarschijnlijk met het idee haar den te verlaten waardoor ze fronsde. Hopelijk was ze niet zo eng; ze vond dat ze als Leader bereikbaar diende te blijven voor haar Clangenoten. Bereikbaar maar gerespecteerd. De kater draaide zich om; zette enkele stappen voordat hij stilhield. "Oceanstar.." De kattin maakte een vragend geluidje. "Het spijt me dat ik de waarheid achter heb gehouden." Vervolgde hij waardoor ze glimlachte en hem met een zachte stem bedankte. "Het is al goed. Leer de kittens kennen. De volgende ceremonie is aan jou de beurt." Mauwde ze vriendelijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time to move on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: