[RC Ceremonie 08-18'] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [RC Ceremonie 08-18']

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[RC Ceremonie 08-18'] Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 23:08RC Ceremonie

Nu RiverClan eindelijk terug was in het gebied waar ze behoorden, hadden zowel Butterstar als hijzelf het druk met dingen regelen. Grenzen moesten opnieuw goed gemarkeerd worden, trainingen moesten herpakt worden, het kamp moest terug opgebouwd worden; de lijst leek tot geen einde te komen. Echter had Butterstar het drukker dan hem, zij ging immers over alle clanzaken, hij was meer haar adviseur en kon over sommige dingen geen uiteindelijke beslissingen nemen. Vandaar dat de deputy nu deze ceremonie van haar handen afnam, zodat zij eventjes wat tijd had om bij te komen (niet dat Butter het hier eerst mee eens geweest was, maar na veel argumenteren had ze toch ingestemd).
Met een flinke sprong belandde de kater op de grote steen die middenin het kamp stond. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een clanmeeting!" miauwde hij de bekende woorden. De kater wachtte totdat het grootste deel van de clan zich verzameld had, waarna hij de ceremonie vervolgde. "RiverClan is in een voorspoedige tijd aangekomen. We hebben veel apprentices die klaar zijn om getraind te worden en twee nieuwe warriors. Bovendien hebben we meer dan genoeg te eten en zijn alle buiken gevuld. Laten we niet vergeten StarClan te danken in ons dagelijks leven." Kort keek hij zijn clan doordringend aan. Zijn geloof in StarClan was groot en hij nam iedere kat die hen niet dankte kwalijk. "Dan wil ik eerst Darkpaw en Thistlepaw naar voren roepen." De kater zocht de twee jonge katers op in de groep, en toen hij hen vond, werd er een zekere trots in zijn ogen zichtbaar. Hoewel hij zelf niet de mentor van hen geweest was, was hij op iedere apprentice die klaar was om zijn warriornaam in ontvangst te nemen trots. "Darkpaw en Thistlepaw, jullie hebben hard getraind om een warrior te worden. Nu vraag ik als deputy aan onze voorouders in StarClan om neer te kijken op jullie, en dat ze mogen zien hoe hard jullie getraind hebben om te staan waar je nu staat. Jullie hebben de warrior code en de taken die hierbij horen geleerd en zijn er klaar voor om de clan te dienen als warrior. Darkpaw, beloof jij de warrior code te handhaven en RiverClan te beschermen, zelfs al kost dit jou je leven?" De kater wachtte totdat de apprentice zijn belofte miauwde, en knikte toen met een kleine, schuine glimlach op zijn gezicht. "Dan benoem ik jou nu tot Darksoul, warrior van RiverClan, naar je sterke ziel en loyaliteit." Samen met de clan miauwde hij de nieuwe naam, en knikte toen dat hij terug mocht naar zijn plek, niet meer als apprentice maar als warrior. "Thistlepaw, beloof ook jij je aan de warrior code te houden, en altijd voor RiverClan klaar te staan, zelfs in zaken van leven of dood?" Opnieuw pauzeerde Panther kort, om de ander de kans te geven om antwoord te geven. "Dan benoem ik jou nu tot Thistlefang, warrior van RiverClan, naar je kracht en doorzettingsvermogen." Opnieuw barstte de clan uit in gejuich van de nieuwe naam, en opnieuw deed de deputy mee.
"Nu wil ik ook Steppingpaw naar voren roepen," miauwde Panthergrowl toen en kort wiebelde hij met zijn oortjes. Dit was een dochter van Butterstar, en hij mocht haar helaas niet tot warrior benoemen. "Omdat jouw training tot warrior niet bij jou pasten, hebben Butterstar en ik besloten deze te beëindigen. Ik wil vragen of StarClan neerkijkt op jou en onze beslissing om je te benoemen tot Steppingstone, elder van RiverClan." Hoewel het niet het beste nieuws was, leverde hij het toch met een glimlach. Immers had het warriorleven niet bij de speelse she-cat gepast en dan was dit de betere optie. Ook deze naam werd luidkeels gejuicht.
"Dan zijn er ook een aantal apprentices die er klaar voor zijn om hun training opnieuw op te pakken. Firepaw, Coyotepaw, Possumpaw, Mindpaw, Mothpaw en Bugpaw, jullie mogen naar voren komen." Het waren er flink wat, maar gelukkig waren er meer dan genoeg geschikte mentoren die de trainingen van deze apprentices konden overzien. "Firepaw, vanaf nu zal jij getraind worden door Outrage. Coyotepaw, jouw mentor zal vanaf nu Moonstream zijn. Possumpaw, vanaf nu zal Vixenleap jouw trainen. Mindpaw, jij zal getraind worden door Dewflower. Mothpaw, jouw mentor zal Chillybreath zijn en Bugpaw, vanaf nu is jouw mentor Smokegaze." De deputy wachtte rustig totdat iedereen elkaars neusje aangeraakt had, het ritueel dat apprentice en mentor samen verbond. Hij vertrouwde in de katten die hij had aangewezen als mentor. Met een knikje toonde hij aan dat ze terug konden gaan naar hun plekken.
"Hierbij is de ceremonie geëindigd."

Lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darksoul
Member
[RC Ceremonie 08-18'] WY8MCjY
X
123
Actief
What's the point in being a voice
when everyone's already sick of the noise?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darksoul
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimezo 12 aug 2018 - 10:48


"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een clanmeeting!"


Darkpaw keek op toen hij de stem van Panthergrowl hoorde. Normaal had het hem geen reet geboeid wie wel en wie niet in de ceremonie bij betrokken was. Maar toch ging hij zich bij de groep katten aansluiten. Misschien dat hij eindelijk zijn warrior naam kreeg. Al twijfelde hij er nog aan. Zijn mentor had niet met hem gepraat sinds het gedoe dat gebeurd was. Toen Russetpelt hem had geprobeerd te ergeren door hem te plagen over zijn ouders had de zwartwitte kater hem een klap verkocht. Zijn eigen mentor. Dan was het logisch dat hij langer apprentice moest blijven, en ook de straf aan moest gaan. Hij kon wel toegeven dat hij zich slecht gevoeld had, want hij wou de Clan maar al te goed laten zien hoe loyaal hij was. Maar katten konden al van een afstand zien wat voor een heethoofd hij was.

"Darkpaw," de zwartwitte kater keek op toen hij zijn naam hoorde, eindelijk uit zijn diepe gedachtes getrokken. Dus Panthergrowl had hem het toch gegund. "Beloof jij de warrior code te handhaven en RiverClan te beschermen, zelfs al kost dit jou je leven?" Zijn blauwe ogen keken op naar dat van de Deputy. 'Snel antwoorden, iedereen staart naar je’, zei een stem in zijn hoofd. Gelijk volgde hij de tip en begon Darkpaw te knikken. "Dat beloof ik,” sprak hij duidelijk. Zijn staart tikte lichtjes op de grond terwijl hij zijn best deed zo rustig mogelijk te doen. Hij wou niet dat de Clan zag hoe nerveus hij was. Maar zoveel ogen op hem was ook niet rustgevend. "Dan benoem ik jou nu tot Darksoul, warrior van RiverClan, naar je sterke ziel en loyaliteit." Kwam er als volgt. Een kleine glimlach kwam op de kater’s gezicht tevoorschijn. 'Darksoul.' Herhaalde hij in stilte. De deputy had hem die naam gegeven omdat hij een sterke ziel had, loyaal was. Begon de Clan het ook al merken?

Hij keek nog naar de Apprentice naast hem die ook snel warrior genoemd werd. Thistlefang. Darksoul gaf de nieuwe warrior een snelle knik voor hij zich weer helemaal achteraan voegde. Een gesprek beginnen wou hij niet. Maar hij bleef nog even langer hier, omdat hij niks te doen had en de ceremonie bovendien wel interessant vond. Zo kwam hij dingen te weten dat hij gemist had. Zoals Steppingpaw die Steppingstone werd omdat ze Elder moest worden. Hij keek de jonge kattin met een voorzichtige blik aan voordat hij weer naar Panthergrowl begon te luisteren. Die al snel weer verder mer de ceremonie ging.


Alright dude,
[RC Ceremonie 08-18'] Ttp7ndn
go trip over a knife


Laatst aangepast door Darksoul op ma 13 aug 2018 - 13:49; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RC Ceremonie 08-18'] Butterfly-gif-animation-10
Julia
39
Afwezig
Well, one can't get over the habit of being a little girl all at once....

CAT'S PROFILE
Age: ✝10 moons✝
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Steppingstone
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimema 13 aug 2018 - 13:25

Haar staart bewoog zachtjes door het kurkdroge mos van haar nest. Haar lichtblauwe ogen stonden speels zoals altijd. Toen sprong ze opeens overeind boven op de apprentice die in het nest naast haar lag. Giechelend rolde ze vervolgens weer van de ander af. Ze had totaal niet door dat door haar doen en laten er eigenlijk maar weinig apprentices naast haar wilden liggen. Het was niet de eerste keer dat ze boven op iemand anders dook. Toen krabbelde ze overeind en trippelde naar buiten, alsof er niets was gebeurd. Waar was papa? Soms wilde ze hem ontlopen omdat hij vaak als hij voor haar verscheen, het betekende dat hij iets van haar wilde, iets waar ze simpelweg haar aandacht niet bij kon houden. Zo snel er in haar omgeving wat veranderde, was ze meteen weer afgeleid. Toch was ze gek op hem en wilde ze hem stiekem ook altijd wel zien. Het was dubbelop voor de jonge kattin. Hij vroeg dingen van haar waar ze niet gelukkig van werd, maar ondertussen kon ze dan wel bij hem zijn. Ze had geen idee dat het niet heel lang meer zou duren of ze hoefde niet meer te trainen. Dat ze weer kon spelen zo veel als ze zelf wilde.
Haar oren bewogen toen er iets omgeroepen werd. Ze kon geen prooi vangen, moest ze dan wel komen? Ooh ja zij hoorde ook bij de apprentices, de katten die naar zulke dingen toe moesten gaan. Ooh vlinder! Er zat een vlinder op de rug van iemand. Met haar poot sloeg ze er naar. Waardoor de vlinder opvloog en ze er achteraan ging. Ze giechelde weer terwijl de vlinder steeds op iemand anders ging zitten terwijl ze er met haar poot naar bleef slaan. Pas toen ze haar naam hoorde stopte ze. Ze keek op naar de kat die daar zo hoog stond. Zij heette Stepping toch? Ze begreep zijn woorden niet. Ze was nu Steppingstone, geen Steppingpaw. Dat was verwarrend voor haar. Betekende elder zijn dat ze weer mocht spelen? Dat ze geen trainingen van haar papa meer hoefde te volgen. “Wat bedoeld hij?” Vroeg ze. Terwijl ze de zwart-witte kater die bij haar in de buurt zat aankeek.

@Darksoul[RC Ceremonie 08-18'] SxYEQE1l_o
[I'm playing with StarClan now]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
[RC Ceremonie 08-18'] Original
Nynke
1101
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimema 13 aug 2018 - 13:34


Ze wist heus wel dat deze ceremonie niet voor haar was. Ze zou nog lang niet warrior worden en Panther en zij waren het beste team als mentor - apprentice ever. Toch luisterde ze met een half oor mee naar wat oompie te zeggen had. Oooh ja, Thistle werd tot warrior benoemd! Hij kreeg de naam Thistlefang. Maar voor ze op hem af kon stappen hoorde ze da naam van haar zusje, Steppingpaw. Huuuh? Werd die al warrior? Maar dat was gewoonweg oneerlijk! Co deed het veeel beter tijdens de trainingen. Maar toen Panther doorging begon ze het te begrijpen. Haar zussie werd elder, vanwege haar speelse karakter ofzo. Een beetje beteuterd stond ze aan de grond genageld. Nou. Ze keek er al zo lang naar uit om samen met haar zussen warrior te worden, en nu was die droom verpest. Ze zag Steppingstone bij Darksoul staan, en ze hoorde dat de tabby aan de warrior vroeg wat dat betekende. Coyo liep direct op haar zusje af, en gaf die een kopje. "Je mag weer zoveel spelen als je wil, Stepping" miauwde ze, proberend blij te doen. Maar het deed pijn om te zien dat haar zus nooit Warrior kon zijn.Ik ben in examenstand en zal komende weken niet posten!
[RC Ceremonie 08-18'] Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darksoul
Member
[RC Ceremonie 08-18'] WY8MCjY
X
123
Actief
What's the point in being a voice
when everyone's already sick of the noise?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darksoul
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimema 13 aug 2018 - 13:47


Hij had zich voor kort afgevraagd waarom de gestreepte apprentice Elder moest worden. Want volgens hem was er niks met haar aan de hand. Ze kon lopen, zien, horen. Of wel... horen. De kattin was een vlinder achterna aan het gaan, vele warriors en katten aan het ergeren. Maar hij vond het wel vermakend. Al zou hij dat nooit toegeven. “Wat bedoeld hij?” Vroeg ze eventueel, het duurde niet lang voor Darksoul om te realiseren dat zij het tegen hem had. De zwartwitte kater keek even verdwaald naar de jongere kattin. Had ze wel gehoord wat Panthergrowl gezegd had? “Hij bedoelde dat eh- Als je een Elder bent-“ Hij was deze keer wel blij dat iemand gelijk erin sprong en hem onderbrak. Want veel slecht nieuws wou hij niet brengen. Vooral nu hij eindelijk warrior was. "Je mag weer zoveel spelen als je wil, Stepping" klonk de stem van een andere apprentice. Coyotepaw. Hij schonk haar een dankbare blik voor hij terug jaar Steppingstone keek. “Je krijgt meer vrije tijd, en als je geluk hebt gaan katten zelfs voor je jagen ook.” Probeerde hij de situatie te verzachten. Al wist hij niet of hij het goed deed.

+Tag; Coyotepaw, Steppingstone


Alright dude,
[RC Ceremonie 08-18'] Ttp7ndn
go trip over a knife
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Possumpaw
Member
[RC Ceremonie 08-18'] Icon10
Lore
82
Actief
Rot 'n roam


CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Possumpaw
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimedo 16 aug 2018 - 16:42
Toen Panthergrowl op de steen sprong was het doemscenario in Possums kop al uitgespeeld. 'Possumpaw! Jij zal worden veroordeeld voor het in gevaar brengen van een kitten leven! Verlaat de clan onmiddelijk' Hij was al bezig met een paniekerig antwoord verzinnen, toen de deputy pas echt begon. Ohhhh, een ceremonie! Daar zat geen kwaad in. Vrolijk voegde de kater zich bij de menigte om te luisteren wat er gezegd werd. Hij vond het altijd moeilijk om zijn kop erbij te houden, en al snel droomde hij een beetje weg. Toen hij echter de naam Thistlepaw hoorde, spitste hij zijn oren. Zijn vriend werd tot warrior benoemd! Hij was apentrots, en riep luidkeels zijn nieuwe naam mee. Thistlefang. Wat stoer! Er gebeurde nog een paar andere dingen, er werd een elder benoemd - hey, was dat niet de zus van Co? - Tot ze uiteindelijk bij de apprentices kwamen. Possumpaw begon te zweten. Hey, hey, luister, hij wou best een goede warrior worden, maar wou er bij voorkeur niet al te hard voor werken. Toch kreeg hij een nieuwe mentor: Vixenleap. Hij stapte naar voren en raakte de neus aan van de poes, hopend zijn neurveusiteit te maskeren. Hopelijk was ze niet al streng. De kater stapte terug, en kort daarna was de ceremonie beëindigt. Hij zag zijn vriendin Co naar haar zus stappen, en wou eigenlijk naar haar toe. Hij begreep dat dit waarschijnlijk niet heel makkelijk was om te verwerken, en hij wou haar steunen. Toch liep hij eerst naar zijn mentor toe; hij wou geen slechte indruk maken. "Hey, Vixenleap!" Begon hij opgewekt, misschien net iets te dik er op. "Wanneer beginnen we met trainen?" Echt enhtouiasme was er in zijn ogen niet te vinden, maar hij was vooral afgeleid. Zijn ogen bleven naar Coyotepaw glijden. Toch focuste hij zich uiteindelijk weer op Vixenleap. Hij wou zijn mentor wel met respect behandelen, dus wachtte hij af op haar antwoord.
[RC Ceremonie 08-18'] Oo110

[RC Ceremonie 08-18'] Wxesox10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RC Ceremonie 08-18'] Butterfly-gif-animation-10
Julia
39
Afwezig
Well, one can't get over the habit of being a little girl all at once....

CAT'S PROFILE
Age: ✝10 moons✝
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Steppingstone
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimedi 21 aug 2018 - 15:01

Ze keek om toen Coyotepaw naar haar toe kwam. Zoveel spelen als ze wilde, dat klonk haar goed in de oren. Haar blik ging weer naar Darksoul die haar uitlegde dat ze meer vrije tijd zou krijgen. Ze hoefde geen prooi meer proberen te vangen, want dat werd voor haar gedaan. Wat fijn allemaal! “Dan moet ik niks meer? Geen opdrachten meer doen?” Ze begon op de plaats te springen. Terwijl ze haar zus en Darksoul één voor één aankeek. “Kunnen jullie dan ook spelen en vrije tijd hebben?” Ging haar vragenvuur verder. Terwijl ze nog steeds op de plek aan het stuiteren was.[RC Ceremonie 08-18'] SxYEQE1l_o
[I'm playing with StarClan now]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
[RC Ceremonie 08-18'] Original
Nynke
1101
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 16:25


Het was fijn om Stepping zo blij te zien. Mama Butter en oompje Panther hadden dus wel een goede keuze gemaakt, dacht Co. "Ik zal elke dag een lekkere prooi voor je meenemen en naar je brengen!" sprak de apprentice vrolijk. Toen Steppingp- eh, -stone vroeg of zij ook meer vrije tijd zouden hebben, fronste Coyo even kort voor ze antwoord gaf. "Ik zal zo vaak mogelijk met jou spelen wanneer ik vrije tijd heb, goed?" antwoordde ze tenslotte. Spelen was sowieso een goed idee, als afwisseling. En misschien kon ze haar zusje dan toch nog wat dingetjes bijbrengen! Dat zou altijd van pas kunnen komen.Ik ben in examenstand en zal komende weken niet posten!
[RC Ceremonie 08-18'] Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixenleap
Member
[RC Ceremonie 08-18'] DPKsfdL
»Quinty«
15
Actief
The cunning of the fox is as murderous as the violence of the wolf

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vixenleap
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 21:02

Er werd een ceremonie bij elkaar geroepen en de calico kattin keek rustig op van haar wasbeurt. Ze had vanmorgen gejaagd en was nu haar lange vacht aan het fatsoeneren. Het probleem met een lange vacht bleef dan ook wel dat er altijd klitten in zaten en er veel te veel dingen in bleven hangen. Vooral als je ging vissen en andere katten het leuk vonden om je in het water te duwen. Vixenleap snoof eventjes, ze zou die eikels nog wel terugpakken. In ieder geval keek ze nu op, om te luisteren naar Panthergrowl die voor de verandering de ceremonie deed.
Met een vrolijke twinkel in haar blauwe ogen riep ze de namen van Darksoul en Thistlefang, de twee nieuwste warriors van Riverclan. Vanavond zouden ze vigil zitten en vanaf morgen zou de warrior den weer een beetje drukker worden. Daarnaast riep ze de naam van Steppingstone, een dochtertje van Butterstar die het Warriorleven niet aan kon. Ze zou dan ook de Elder Den in gaan. Een glimlach lag op haar lippen, het kon nou eenmaal niet anders.
Uiteindelijk kwamen de apprentices die een mentor of nieuwe mentor kregen. Bij dit deel van de ceremonie werd naam naam genoemd, gekoppeld aan die van Possumpaw. Een al wat oudere apprentice die ze eigenlijk alleen maar hoefde te verfijnen. Ach ja, het was iets om te doen. De kattin wachtte rustig het einde van de ceremonie en voordat ze iets kon doen stond haar nieuwe apprentice al weer voor haar. "Vandaag nog. Zorg dat je iets gegeten hebt en dan wil ik je tegen sundown bij de ingang van hte kamp zien," miauwde ze op een rustige toon. Ze glimlachte eventjes naar Possumpaw, dit zou leuk gaan worden.


[RC Ceremonie 08-18'] PMZgQfe
"What the lion cannot manage to do, the fox can"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RC Ceremonie 08-18'] DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: [RC Ceremonie 08-18']    [RC Ceremonie 08-18'] Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 17:19

Thistlepaw had de kreet van Panthergrowl heus wel gehoord, maar was op dat moment nog een beetje slaperig en deed niet veel moeite om daar verandering in te brengen… totdat hij zich besefte dat dit zíjn ceremonie was. Smokegaze had al eerder te kennen gegeven dat hij Thistlepaw, mits hij zijn kinderachtige reacties achter zich liet – d’oh! – meer dan geschikt vond om warrior te worden. Thistlepaw moest eerlijk toegeven dat hij zijn man, zijn homie Smokegaze toch best wel ging missen, maar die oersaaie, theoretische lessen dus echt niet. Plus als Butterstar en Panthergrowl een beetje een chique naam voor hem hadden uitgekozen, kwam hij ook nog eens goed over bij de ladies. Hij moest Possumpaw en Bugpaw teleurstellen: hij viel toch echt wel voor de vrouwtjes. Dus hij hoopte echt dat hij niet zoiets stoms als Thistleforest of Thistlepetal als naam ging krijgen, anders werd hij spontaan rogue. Ja, dat was een ultiem plan! Of nee, nee, nee, hij ging gewoon naar ShadowClan toe! Ja, dat vond hij echt een prima plan. Maar goed, het was dus afwachten op wat Panthergrowl ging zeggen. Gelukkig wachtte de deputy daar niet al te lang mee en begon eerst met Darkpaw. Tsk. Deze man wist duidelijk niet wie hier de eerste prioriteit had, maar goed. Als hij een goede naam had gekozen, was het hem vergeven. Thistlepaw onderdrukte de neiging om met zijn ogen te rollen toen Panthergrowl op een al even saaie manier als Smokegaze begon over dat hij zich aan de warrior code moest houden en dat hij altijd voor RiverClan klaar zou staan. Dat eerste? Nee. Dat tweede? Misschien. Als ze een goede naam voor hem hadden gekozen, that is. “Ja, dat beloof ik,” zei hij op een plechtige toon waarbij hij moeite moest doen om niet in lachen uit te barsten. Wat een officieel gedoe, zeg. Net alsof hij zijn jawoord gaf aan zijn toekomstige partner. Zucht, was dat maar zo… oh wacht, zijn naam! Thistlepaw’s oren schoten omhoog, geïnteresseerd zijnde naar het volgende dat Panthergrowl ging zeggen. En zijn naam was… “Thistlefang! Horen jullie dat? Thistefang’s in the house, muchacho’s and muchacha’s!” Waarschijnlijk was zijn stem nog wel het luidste te horen tussen al dat gejuich door, maar hé, daar had hij zijn volste reden toe! “Hoor je dat, Smokegaze? Wat een vette naam, hè? Ik durf te wedden dat ik meer ladies kan versieren dan jij. Oh, maar wacht, jij hebt al een lady, zeker?” Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen naar zijn voormalige mentor en richtte zijn toen meer weer terug op de ceremonie. En die duurde daarna nog laaaang…


Thistle reageert echt weer lekker volwassen man <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[RC Ceremonie 08-18']
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: