The truth of possibilities [Bronzemask] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The truth of possibilities [Bronzemask]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: The truth of possibilities [Bronzemask]   zo 12 aug 2018 - 10:19

Oceanstar had haar den de rest van de avond niet verlaten. Routpaw en Abysshowl had ze al gesproken en die nacht had ze nauwelijks een oog dicht gedaan. Straks zou ze Bronzemask opzoeken en de situatie van Wolfhunt met haar bespreken. Immers had ze een behoorlijke straf opgelegd voor een wellicht kleine overtreding vanbde Warrior Code. Haar gevoel had ze echter gevolgd; er was iets niet pluis en Oceanstar was vastbesloten een oog op Wolfpaw te houden. Er was een reden waarom ze Bronzemask en Dogscar op de training had gezet. Als een kat de Warrior Code niet wou erkennen; dan zou die kat hem nogmaals ingestampt krijgen. Ze had geen tijd voor oorlog; overtredingen of erger nog ontrouwe katten. Een Warrior mocht echt tegen haar in gaan; maar de toon was te koud, emotieloos geweest. Oceanstar had automatisch op de mogelijke dreiging gereageerd. Elke trouwe Warrior zou boos, verdrietig, teleurgesteld of moedeloos zijn geworden. Niet koud en fel. Haar kop hief ze op terwijl ze de vroege ochtend tegemoet zag. De zon kwam op en ze wist dat Bronzemask elk moment op zou kunnen staan. De kattin verliet de den; liet Abysshowl nog slapen en wachtte bij de uitgang van het kamp op de Deputy. Zodra ze haar zag wenkte ze haar mee in de richting van haar den waarna ze ging zitten. Ze liet de Elder voor wat het was. Immers kende die het verhaal al en hield ze het niet geheim. Abyss had haar slaap hard nodig. "Bronzemask," Mauwde ze warm; tegen haar Deputy en goede vriendin. "Waarschijnlijk heb je nog vragen over gisteren en de hoge straf die ik heb uitgedeeld." Vervolgde ze zacht. "Zeker in vergelijking met andere straffen. Wolfpaw's tonatie liet mijn haren overeind komen, mijn intuïtie opflakkeren. Ik ben er vrijwel zeker van dat ze geen trouwe Warrior is. Ik hoop dat jij en Dogscar een oogje op haar kunnen houden en ze het tegendeel zal bewijzen." Mauwde ze zacht. Natuurlijk kon ze het mis hebben; daar hoopte ze zelfs op.

- Alleen met toestemming; Dogscar en Abysshowl mogen binnen vallen zonder toestemming. Aangezien die er al mee te maken hebben.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan

Inge
1986
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: The truth of possibilities [Bronzemask]   vr 17 aug 2018 - 9:35

Will you join in our crusade
Who will be strong and stand with me
De she-cat had een nacht vol nare dromen achter zich. Over Brindleleaf en haar kitten Mouse. Hoe zou het met ze gaan? Dat zou ze waarschijnlijk nooit te weten komen. Toen de zon opkwam strekte ze zich uit en liep de Warriors den uit. Oceanstar wenkte haar en ze trippelde achter haar aan. "Bronzemask." Miauwde de grijze she-cat warm. "Oceanstar." Knikte Bronzemask vriendelijk. "Waarschijnlijk heb je nog vragen over gisteren en de hoge straf die ik heb uitgedeeld." De Deputy knikte. Het was heel snel gegaan gister en ze was benieuwd wat de Leader zo boos had gemaakt. "Zeker in vergelijking met andere straffen. Wolfpaw's tonatie liet mijn haren overeind komen, mijn intuïtie opflakkeren. Ik ben er vrijwel zeker van dat ze geen trouwe Warrior is. Ik hoop dat jij en Dogscar een oogje op haar kunnen houden en ze het tegendeel zal bewijzen." Dat verhaal deed haar denken aan een zekere vriendin die de clan had verlaten om de Bloodclan te joinen. "Ik zal mijn best doen." Antwoordde ze kalm. "Ik denk dat je goed gehandelt hebt. Je instinct waarschuwt je vaak voor dingen die niet helemaal kloppen." Ze hoopte dat ze met die woorden haar vriendin iets gerust kon stellen. Ze zag dat Oceanstar niet helemaal zeker was dat ze de goede keuze had gemaakt.:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The truth of possibilities [Bronzemask]   zo 26 aug 2018 - 19:17

Oceanstar was nog steeds blij met haar keuze. Bronzemask was de juiste Deputy voor haar; ondanks het leeftijdsverschil en het feit dat de andere kattin toen ook Queen was geweest. Ze wenkte de bronskleurige kattin terwijl ze haar op de gebruikelijke Oceanstar manier aansprak. Warm en vriendelijk, niet het harde van de dag ervoor. "Oceanstar." Knikte haar goede vriendin en Deputy vriendelijk terwijl de Leader met de deur in huis viel. Het was duidelijk dat haar beslissing haar niet goed zat; niet helemaal. Was het nodig geweest om zo hard te zijn? Ergens wist ze dat ze geen keuze had gehad behalve Wolfpaw op haar kop te geven. "Ik zal mijn best doen." Antwoorde de Deputy kalm zodra Ocean haar uitlegde wat haar die keuze had doen maken. "Ik denk dat je goed gehandelt hebt. Je instinct waarschuwt je vaak voor dingen die niet helemaal kloppen." Verklaarde de ander waardoor de Leader haar een dankbar glimlachje gunde. "Ik hoop geen gelijk te hebben. Echter doet het mij goed te weten dat ik jouw kan vertrouwen." Mauwde ze waarna ze Bronzemask een kort neusje gaf en zich uitrekte. Er was voldoende dat ze nog moesten doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The truth of possibilities [Bronzemask]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: