Partytime! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Partytime!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1042
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Partytime!   ma 27 aug 2018 - 20:40


Het was feest in Coyotepaw's hoofd. Ze had vandaag geen één, maar twee prooien weten te vangen! Weliswaar geen vis, vissen was nog steeds niks voor haar. Maar wel twee muisjes, en daar was ze ontzettend trots op. Ze liep dus ook met geheven kop, staart hoog in de lucht en borst trots vooruit het kamp weer in. Iedereen mocht echt wel zien dat zij de beste jaagster op vaste grond was hoor. Ze dropte de twee muisjes op de prooistapel, om er vervolgens een vis van af te pakken. Ze was dan geen kei in vissen, ze vond het wel ontzettend lekker. Daarom was ze ook zo gemotiveerd om toch nog te leren vissen. Ook al lukte het pas wanneer ze 100 moons was, ze wilde het kunnen. Haar blik viel op Moonpaw, haar zusje, waarna ze besefte dat ze eigenlijk al een tijdje niet met haar gesproken had. Het besluit was al snel gemaakt, ze zou eens gezellig gaan feesten met haar zusje. Ze liep vrolijk op de grijzige poes af, waarna ze naast haar ging zitten. "Heeee Moontje!" zei ze waarna ze de vis richting haar toeschoof. "Delen?" vroeg Co vervolgens, waarna ze met een klein grijnsje haar zus aankeek.

- Moonpaw eerst


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Partytime!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: